Dodaj do ulubionych

Opóźnienie menstruacji

IP: *.chello.pl 21.05.04, 14:52
witam ,
Czy jest jakiś domowy sposób na opóznienie o dzień, dwa menstuacji.Może
jakieś
ziółka, lekki lek bez recepty itp.Chodzi mi uniknięccie w danym dniu typowych
dla mnie objawów - ból krzyża, nogi z waty itp bez przyjmowania zadnych leków
APAPÓW itp. Dzięki

Obserwuj wątek
    • Gość: jolka Re: Opóźnienie menstruacji IP: *.icpnet.pl 21.05.04, 15:55
      obawiam się że bez tabletek hormonalnych - antykoncepcyjnych sie nie obejdzie i
      jest to dość długotrwały proces, jeśli chcesz przesunać o więcej niż jeden
      dzień...
      • Gość: ola Re: Opóźnienie menstruacji IP: *.chello.pl 21.05.04, 16:56
        a o nie wiecej niż jeden - tylko dokladnie o jeden?
    • martini_very_bianco Re: Opóźnienie menstruacji 21.05.04, 16:14
      Mmmmm, pręzej na przyspieszenie... Są naturalne środki na łagodzenie objawów,
      ale chyba nie o to Ci chodzi

16%VOL
      22%VAT

--
      takie tam... forum homeopatyczne forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=19760
      • Gość: ola Re: Opóźnienie menstruacji IP: *.chello.pl 21.05.04, 16:55
        wiesz to byłoby jeszcze lepiej - ale przy krótkim cyklu- 28 dniowym to
        musiałoby byc przyspieszenie o trzy dni - to chyba lepiej w drugą stronę.Nie
        wiem jakie sa naturalne środki na łagodzenie objawów które skutkowaloby nie
        zwacieniem nóg i bólami krzyza bez przyjęcia apapu luba pokrewnego który z
        kolei lekko otumania
        • martini_very_bianco Re: Opóźnienie menstruacji 21.05.04, 17:06
          jest kilka kompleksów homeopatycznych, które wzięte wcześniej na pewno o
          kilkadziesiąt procent zredukują objawy, a na wywołanie krwawienia jakieś zioła
          się znajdą

16%VOL
          22%VAT

--
          takie tam... forum homeopatyczne
          forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=19760
          • Gość: ola Re: Opóźnienie menstruacji IP: *.chello.pl 21.05.04, 21:06
            Hej , moze jakies konkrety? Będe wdzięczna
    • Gość: kolka Re: Opóźnienie menstruacji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.04, 16:20
      Ponoć na dwa tygodnie przed planowana miesiączka brać 3x dziennie wit C i wapno
      Opoźnia o 2,3 dni..
      • Gość: ola Re: Opóźnienie menstruacji IP: *.chello.pl 21.05.04, 16:48
        ponoc? Ale czy moze ktoś to sprawdził?
        • Gość: kolka Re: Opóźnienie menstruacji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.04, 17:35
          ale ty jesteś!!! Ja sprawdzilam u mnie zadzialało, ale nie jest to metoda na
          mur-beton, raczej działa ale efekt nie jest murowany...Spróbować przecież
          mozna,prawda? Ponoć ;) pomaga też wypicie 2 szkl cytryny przed palnowanym
          krwawieniem..Poprobuj..albo jeżeli to zyciowa sprawa typu:ślub itp idź do
          ginekologa on moze opóźnic lub przyspieszyc okres.
          • Gość: ola Re: Opóźnienie menstruacji IP: *.chello.pl 21.05.04, 21:03
            no raczej bardzo zyciowa :) Mam egzamin na prawo jazdy w tym dniu i wiem jaki
            to moze mieć wpływ na wynik tego egzaminu- praktycznego.I niestety nie moge
            tego przełozyc. Spróbuję tez z tą cytryną .Dobrze ,ze chociaz na tobie skutkuje
        • Gość: kolka Re: Opóźnienie menstruacji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.04, 17:36
          acha, poszperaj w wyszukiwarce na forum :Zdrowie kobiety , jest tam tego dużo
          • Gość: ola Re: Opóźnienie menstruacji IP: *.chello.pl 21.05.04, 21:04
            dzięki
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka