Gość: * IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 23.05.04, 18:45 hej, chcialam zapytac czy okres moze sie opoznic z powodu zazywania antybiotykow ( zazywam tetralysal na tradzik a okresu nie ma).Wykluczam ciąze. Dzieki za odpowiedzi:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
martini_very_bianco Re: antybiotyki a okres 23.05.04, 18:46 A może sprawdź ulotkę? 16%VOL 22%VAT -- takie tam... forum homeopatyczne forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=19760 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doki Re: antybiotyki a okres IP: *.225-201-80.adsl.skynet.be 23.05.04, 18:48 > hej, chcialam zapytac czy okres moze sie opoznic z powodu zazywania > antybiotykow Nie. Ale okres moze opoznic sie bez wyraznego powodu. > Wykluczam ciąze. Na jakiej podstawie? Odpowiedz Link Zgłoś
martini_very_bianco Re: antybiotyki a okres 23.05.04, 18:51 Doki, ja rozumiem, że w medycynie nie ma 100% pewności, ale może * wyklucza ciążę na takiej podstawie, że nie wszystkie kobiety są jednak wiatropylne:) Chyba, że nie zajarzyłam żartu, tak więc od razu przyznaję - jestem sztywniakiem:) 16%VOL 22%VAT -- takie tam... forum homeopatyczne forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=19760 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doki Re: antybiotyki a okres IP: *.54-136-217.adsl.skynet.be 23.05.04, 22:17 Wsrod swoich tytulow mam rowniez tytul urgentysty. My urgentysci kierujemy sie prosta zasada: kobieta od pierwszej do ostatniej miesiaczki jest uznawana za ciezarna dopoki nie zostanie udowodniona teza przeciwna. Stad moje pytanie: jaki jest dowod na to, ze pytajaca nie jest w ciazy? Bo w moralnosc dzisiejszej mlodziezy wybacz, ale nie wierze. Odpowiedz Link Zgłoś