IP: *.magma / *.magma-net.pl 26.05.04, 16:57
Mam do odsprzedania Meridie (lek powodujacy zmniejszenie masy
ciała nasilając uczucie sytości)- 30 kapsulek po 15 mg. Kuracja wystarcza na
miesiac. Wartosc apteczna- ok. 430 zl, tu dostepna za 270 zl.
Zainteresowanych prosze o kontakt na adres: muriell1@gazeta.pl. Polecam
wszystkim ktorzy bezskutecznie walcza ze zbednymi kilogramami, lek jest
skutecznym farmaceutykiem, a nie wyciagiem z ziol_niewiadomego_pochodzenia.
Pozdrawiam :).
Obserwuj wątek
    • Gość: dradam Re: MERIDIA. IP: *.direcpc.com 26.05.04, 17:13
      dawka poczatkowa leku jest 10 mg.
      Jak juz ktos zacznie przyjmowac ten lek to musi go przyjmowac latami ( a co
      najmniej 2 lata, jak sie wydaje).
      Inaczej to co sie straci na wadze to szybko nawraca.
    • szaser MERIDIA żadna okazja 28.05.04, 09:53
      Gość portalu: muriel napisał(a):

> Mam do odsprzedania Meridie (lek powodujacy zmniejszenie masy
      > ciała nasilając uczucie sytości)- 30 kapsulek po 15 mg. Kuracja wystarcza na
      > miesiac. Wartosc apteczna- ok. 430 zl, tu dostepna za 270 zl.
      > Zainteresowanych prosze o kontakt na adres: muriell1@gazeta.pl. Polecam
      > wszystkim ktorzy bezskutecznie walcza ze zbednymi kilogramami, lek jest
      > skutecznym farmaceutykiem, a nie wyciagiem z ziol_niewiadomego_pochodzenia.
      > Pozdrawiam :).
      _______________________________________________________________________________
      Cena apteczna tego leku 15 mg w aptece na ul. Hożej przy pogotowiu (Warszawa)
      to ok. 280 pln. Lek jest wyłącznie na receptę. Poza tym b.ważna jest data
      ważności. Co do dawki, to lekarz przepisał mi od razu maksymalną.
      • ewax100 Re: MERIDIA żadna okazja 28.05.04, 11:21
        Napisz proszę czy lek ten jest skuteczny i ile trzeba miec nadwagi zeby go
        przepisali?Czy lek ten ma skutki uboczne bo tak słyszałam.Pozdrawiam
        • Gość: nie dla Meridii Re: MERIDIA żadna okazja IP: *.core.lanet.net.pl 28.05.04, 11:24
          lek może uszkodzic wątrobę , trzeba robić badania czy można stosować w/w lek bo
          wątroba jest jedna .
        • szaser Re: MERIDIA żadna okazja 31.05.04, 09:30
          U mnie meridia działa w ten sposób, że nie chce mi się w ogóle jeść.
        • Gość: Anna.M. Re: MERIDIA żadna okazja IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.06.04, 14:39
          Stosowałam dwa lata temu przez dwa miesiące. Rewelacja!... W połaczeniu z dietą
          kopenhadzką w ciągu niecałych dwóch miesięcy schudłam ok. 20 kg. Nie było
          zjawiska "jojo". Należy trzymać podstawowe zasady wynikające z diety i zdrowego
          dietetycznego żywienia. Ja niestety, po roku zaczęłam zapominać, że piwo i wino
          dla mnie jest tabu, no i połowa drogi do odnowienia....Skutków ubocznych
          szczególnie nie zauważyłam. Trzeba być konsekwentnym, to sie uda. Też zaczęłam
          walczyć. Dobrze będzie!...
        • Gość: irena Re: MERIDIA żadna okazja IP: *.dip.t-dialin.net 11.07.04, 20:20
          Meridia jest skuteczna i to bardzo ja stracilam 8 kg w ciagu miesiaca. Jezeli
          masz zaufanego lekarza to przepisze Ci go bez problemu. PAMIETAJ !!!! Meridia
          to psychotrop dziala na odsrodkowy uklad nerwowy - czyli na mozg !!! Zasada
          dzialania jest prosta - blokuje sygnaly mozgowe o produkcji kwasow zolodkowych
          czym zmniejsza laknienie bo nie odczuwasz "ssania" w zoladku. Skutkow ubocznych
          jest wiele ja na poczatku mialam problemy ze snem, uczucie suchosci w ustach i
          stany napiecia - poddenerwowania wyrazajace sie szczekosciskiem. Nie powinno
          prowadzic sie samochodu podczas kuracji, zapomnij tez o alkoholu. Ty co
          pamietam. Wcale nie brala go latami tylko 2 m-ce i razem zrzucilam 13 kg, bez
          efektu jojo. Oczywiscie dodatkowe stosowanie diety niskotluszczowej wzmarza
          dzialanie leku.
    • Gość: lidia Re: MERIDIA. IP: *.lodz.mm.pl 03.06.04, 21:36
      a może podać ci adres apteki , gdzie kup[isz ją za 280 zł tz. 10 a 305 tzw. 15
      • Gość: anka Re: MERIDIA. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.06.04, 22:42
        No jasne podaj. Ja w przyszłym tygodniu kupuję. Juz nie mogę się doczekać, zeby
        rozstać sie z mym brzuchem.
        • halszka2 Re: MERIDIA. 11.07.04, 19:23
          Witam
          Jestem zainteresowana meridią 15 .Podaj prosze adres.
          Pozdrwiam
          Halszka
      • Gość: Anna.M. Re: MERIDIA. IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.06.04, 14:19
        prosze podaj adres, w moim miescie niestety jest niestety duzo droższy droższy
    • Gość: Anna.M. Re: MERIDIA. IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.06.04, 12:18
      jeżeli jest oryginalny, to kupię. mój numer kom. 601375445.czekam na
      kontakt.o.k.?
    • hiacynt2 Re: MERIDIA. zadna okazja 18.06.04, 20:49
      Meridie mozna kupic o wiele taniej w aptece cena to ok 370 zl, tak przynajmniej
      kosztuje w mojej aptece, tylko i wylacznie na recepte!!
    • very_martini Re: MERIDIA. 18.06.04, 21:15
      Wyciąg z regulaminu Forum. Gdybyś szukał całości, jest na stronie głównej, na
      samym dole w prawym rogu

6.
      Niedopuszczalne jest również umieszczanie przez uczestników na łamach Forum
      Gazeta.pl przekazów reklamowych.

7.
      Agora SA zastrzega sobie prawo do usuwania treści, o których mowa w pkt. 4, 5 i
      6 niniejszego regulaminu, jak również prawo do blokowania uczestnictwa w Forum
      Gazeta.pl w stosunku do osób naruszających w sposób notoryczny postanowienia
      pkt. 4, 5 i 6 regulaminu. Agora S.A. może również przekazać pozostające w jej
      posiadaniu dane osób publikujących na stronach Forum, sądowi, prokuraturze,
      policji i innym uprawnionym organom państwa na potrzeby prowadzonych przez nie
      postępowań.

• Gość: milka Re: MERIDIA. IP: *.dip.t-dialin.net 11.07.04, 20:24
      Z nieba mi spadles !!! Prosze o kontakt moj nr gg 4302141, lub
      irena1972@interia.pl
    • dev666 Re: MERIDIA. 17.07.04, 16:18
      Witam,

Odwiedziłem dietetyczkę w gdyni. Przepisała mi Meridę 10. cały czas zastanawiam
      sie czy wykupić. Martwi mnie to czy będę mogł prowadzić samochód w trakcie
      terapi?
      Co do suchości w ustach i bezsenności to jest do zniesienia... jeśli będą
      efekty... mam już dośc tego ciągłego uczucia ssania w żołądku.

Napiszcie coś więcej w temacie osobistych doświadczeń, bo to co jest w ulotkach
      troche mnie stresuja.. jak jest z tymi skutami ubocznymi i rzeczywistym
      działaniem tego leku?
      pozdr.

wojtek
      • filipinka31 Re: MERIDIA. 18.07.04, 15:18
        O niebo lepszy jest od Meridii Adipex. Te same efekty, a o wiele tańszy i mniej
        skutków ubocznych.

Żaden lek nie zastąpi diety - tu polecam Montignaca, którego
        książki mozna znaleźć w każdej księgarni i do tego masę info w necie(
        montignac.miniportal.pl/forum/ ), sportu i picia płynów ( chodzi tu o
        spożywanie duuuuzej ilości wody która wymywa toksyny z organizmu )

Adipex to lek który jest pomocny w wyrobieniu dobrych nawyków - zastępuje nam
        silną wolę której nam z regóły na poczatku brak. Ogranicza apetyt, zmniejsza
        rozciągnięty żołądek. Dodaje nam energii do ćwiczeń, spala tłuszcz, ale tylko
        w ruchu. Niestety dostepny jest na całym świecie poza Polską.

U mnie można go zakupić w cenie:

kuracja jednomiesięczna - 90 zł
        kuracja dwumiesięczna - 170 zł
        kuracja trzymiesięczna - 250 zł

Do przesyłek dołaczam ulotkę w języku polskim i 10 zł kosztów nadania. Do
        ostatniej kuracji nadanie jest gratis.

Najzdrowiej jest chudnąć wolno!!!

Po więcej informacji piszcie: filipinka31@op.pl

• dev666 Re: MERIDIA. 20.07.04, 10:40
          Może ktoś się wypowie na temat tego leku? To jednak duże ryzyka brać bez
          polecenia lekarza.
    • dominika8 Re: MERIDIA. 20.07.04, 09:50
      Hej, ja schudłam na Meridii (10 mg) przez 4 miesiące-16 kg i nie przytyłam ani
      kg, a kurację skończyłam rok temu. Takich cen Meridii jak piszecie na początku,
      już nie ma, obecnie najtańsza Meridia w Warszawie i okolicach jest w Aptece na
      Rakowieckiej 1/róg Puławska, 310-10 mg, 330-15 mg
      • dev666 Re: MERIDIA. 20.07.04, 10:37
        Ja dziś odstawiłem po 5 dniach. Sałem się nrwowy, rozdrażniony, wyczulony na
        hałas. Wystraszyłem się. Moja żona powiedziała, że sie mnie obawia. Sa
        zauważyłem, że chdzę jak nabuzowany. Muszę dać sobie radę samą dietą :(
        • julitaus Re: MERIDIA. 23.07.04, 12:02
          Meridię odstawiłeś? Szkoda, chyba jej działania uboczne są zbyt demonizowane i
          dlatego przy odrobine gorszym samopoczuciu kazdy od razu martwi się. A niestety
          przy większości diet samopoczucie trochę zdycha.Jak człowiek głodny to zły -
          szczególnie u łakomczuchów się to sprawdza.Ale za to jak za miesiąc waga pokaże
          8 kg w dół to samopoczucie poprawia się diametralnie:))) Ja skończyłam jedną
          dawkę Meridii miesiąc temu, wczoraj wykupiłam drugą. Stosował ją wcześniej
          znajomy (lekarz mu oznajmił,że uboczne działanie Meridii w porównaniu z 30 kg
          nadwagi to pryszcz) przez ponad pół roku więc wiedziałam czego się spodziewać.
          Bezsennosć u mnie wystąpiła w stopniu marginalnym, za to co rano bardzo mnie
          mdliło - bardzo pomaga jedzone po kawałeczku przez całe rano jabłko. No i
          hektolitry wody mineralnej.
          • Gość: Andrzej Re: MERIDIA. IP: *.chello.pl 23.07.04, 19:35
            A po jakim czasie obserwowaliście spadek wagi? To znaczy po jakim okresie
            przyjmowania meridii zaczęły "schodzić" pierwsze kilogramy?
            • dominika8 Re: MERIDIA. 28.07.04, 08:26
              ja jakoś szybko, nawet specjalnie się od razu nie ważyłam, ale widziałam po
              ubraniach. Z tego co wiem spadek apetytu jest już po 2 dniach, a potem
              powolutku waga spada. I dobrze, że nie za szybko, bo przynajmniej nie ma efektu
              jo-jo. Najlepiej chudnąć ok kilogram tygodniowo, czyli 4 miesięcznie.
              • Gość: karcia Re: MERIDIA. IP: *.ks.k.pl / 80.53.160.* 28.07.04, 17:27
                Meridia , meridia... dawno już zapomniałam o tym leku...Ja tam nie wiem ile to
                cudo kosztuje bo dostałam tego od cholery od znajomej. Schudłam 15 kg ale co z
                tego kiedy waga zatrzymała się i nie chciala już mi spadać.Co do efektu jo-jo
                to ja się zgadzam , że nie ma. Choć moja mama lekarka twierdzi co innego. Jedna
                rzecz jest tylko zła- wyniszczenie organizmu , co bylo widać na moim
                przykładzie.Po prostu przestałam jeść bo nie odzuwałam glodu.Ale ja i tak
                uważam , ze jest to mniejsze zlo niż nadwaga :P
          • dev666 Re: MERIDIA. 24.07.04, 12:57
            w moim przypadku poprostu stalem sie bardzo rozdrazniony i agresywny. do tego
            doszlo wyczulenie na halas.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka