gosc1991 11.10.11, 22:43 Hej, mam taki problem. Mama 20 lat i od pewnego czasu (dokładniej od jakis 3 tygodni) czuje sie tak jakbym nic nie pamietała...:O slucham duzo muzyki na mp3 przez słuchawki. Może to byc tego przyczyną? :O Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
po_solarce Re: pamięc 12.10.11, 13:33 Może jesteś przemęczona? Wysypiasz się? Jak wygląda Twoja dieta? Uprawiasz sport? Może zwyczajnie potrzebujesz relaksu? Odpowiedz Link Zgłoś
gosc1991 Re: pamięc 20.10.11, 19:35 jest to wogóle w tak młodym wieku mozliwe???!!! :OO podkreślam ze tak mam dopiero od jakis 3 tygodni...:O Odpowiedz Link Zgłoś
kozica111 Re: pamięc 20.10.11, 21:15 A nie cierpisz przypadkiem na brak zainteresowania...? Odpowiedz Link Zgłoś
gosc1991 Re: pamięc 30.10.11, 12:07 No, własnie nie cierpie na brak zainteresowania. takie odczucie mam od jakiegoś miesiąca, przedtem było wszystko ok. Chłonęłam wiedze jak gabka :)) a teraz nie wiem...:O pogorszyła mi sie zdolnośc koncentracji...:(( Od jakiegos czasu mam tez problemy z 'zawrotami głowy' gdyz mam skrzywienie kregosłupa szyjnego...czy to może byc tego przyczyna ? :OO Odpowiedz Link Zgłoś
gosc1991 Re: pamięc 31.10.11, 16:23 proszę bardzo o jakies odpowiedzi ponieważ jest to dosyc ważne dla mnie...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
gosc1991 Re: pamięc 04.11.11, 19:05 Czy to jest mozliwe żebym posłuchaniu muzyki przez słuchawki (codziennie przez zasnieciem sluchalam) zebym stracila zdolnosc koncentracji ? :OO Mi jest sie teraz trudno skupic na najprostszych sprawach :( Odpowiedz Link Zgłoś
dariusz2512 Re: pamięc 10.11.11, 11:28 Moze jest do znak od Twojego organizmu, ze potrebuje wyciszenia i relaksu, jesli sluchasz muzyki przed snem, moze Ci to nie sluzy. mozesz tez miec niewlasciwa diete, ja mialem podobne objawy gdy okazalo sie ze wlasciwa dla mnie jest dieta bezglutenowa. Problemy z pamiecia pojawiaja sie tez czesto przy boreliozie, czy ugryzl Cie kiedys kleszcz? Ile czasu poswiecasz na sen? Nie bez znaczenie sa takze uzywski. Mozna tez zaczac sulementowac omega3. Odpowiedz Link Zgłoś
gosc1991 Re: pamięc 16.11.11, 21:08 a mogą byc tego jeszcze jakies inne powody takiego nagłego pogorszenia uwagi, koncentracji i ogolnie pamięci? :O Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: pamięc 16.11.11, 22:03 gosc1991 napisała: > a mogą byc tego jeszcze jakies inne powody takiego nagłego pogorszenia uwagi, k > oncentracji i ogolnie pamięci? :O Mogłaś się zakochać. :) S. Odpowiedz Link Zgłoś