11.10.11, 22:43
Hej, mam taki problem. Mama 20 lat i od pewnego czasu (dokładniej od jakis 3 tygodni) czuje sie tak jakbym nic nie pamietała...:O slucham duzo muzyki na mp3 przez słuchawki. Może to byc tego przyczyną? :O
Obserwuj wątek
    • po_solarce Re: pamięc 12.10.11, 13:33
      Może jesteś przemęczona? Wysypiasz się? Jak wygląda Twoja dieta? Uprawiasz sport? Może zwyczajnie potrzebujesz relaksu?
      • gosc1991 Re: pamięc 20.10.11, 19:35
        jest to wogóle w tak młodym wieku mozliwe???!!! :OO podkreślam ze tak mam dopiero od jakis 3 tygodni...:O
        • kozica111 Re: pamięc 20.10.11, 21:15
          A nie cierpisz przypadkiem na brak zainteresowania...?
          • gosc1991 Re: pamięc 30.10.11, 12:07
            No, własnie nie cierpie na brak zainteresowania. takie odczucie mam od jakiegoś miesiąca, przedtem było wszystko ok. Chłonęłam wiedze jak gabka :)) a teraz nie wiem...:O pogorszyła mi sie zdolnośc koncentracji...:(( Od jakiegos czasu mam tez problemy z 'zawrotami głowy' gdyz mam skrzywienie kregosłupa szyjnego...czy to może byc tego przyczyna ? :OO
            • gosc1991 Re: pamięc 31.10.11, 16:23
              proszę bardzo o jakies odpowiedzi ponieważ jest to dosyc ważne dla mnie...:))
              • gosc1991 Re: pamięc 04.11.11, 19:05
                Czy to jest mozliwe żebym posłuchaniu muzyki przez słuchawki (codziennie przez zasnieciem sluchalam) zebym stracila zdolnosc koncentracji ? :OO Mi jest sie teraz trudno skupic na najprostszych sprawach :(
    • dariusz2512 Re: pamięc 10.11.11, 11:28
      Moze jest do znak od Twojego organizmu, ze potrebuje wyciszenia i relaksu, jesli sluchasz muzyki przed snem, moze Ci to nie sluzy. mozesz tez miec niewlasciwa diete, ja mialem podobne objawy gdy okazalo sie ze wlasciwa dla mnie jest dieta bezglutenowa. Problemy z pamiecia pojawiaja sie tez czesto przy boreliozie, czy ugryzl Cie kiedys kleszcz? Ile czasu poswiecasz na sen? Nie bez znaczenie sa takze uzywski. Mozna tez zaczac sulementowac omega3.
      • gosc1991 Re: pamięc 16.11.11, 21:08
        a mogą byc tego jeszcze jakies inne powody takiego nagłego pogorszenia uwagi, koncentracji i ogolnie pamięci? :O
        • snajper55 Re: pamięc 16.11.11, 22:03
          gosc1991 napisała:

> a mogą byc tego jeszcze jakies inne powody takiego nagłego pogorszenia uwagi, k
          > oncentracji i ogolnie pamięci? :O

Mogłaś się zakochać. :)

S.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka