Gość: lili IP: *.icpnet.pl 02.06.04, 11:03 Czy może wiece: jaka jest przyczyna ciurkiem lecąca krew z nosa po przebudzeniu u kobiety po 60-tce? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Halina Re: Skąd krew z nosa? IP: *.ip-pluggen.com 02.06.04, 22:38 Cieknie jej krew kazdego ranka? Od jak dawna? A czy nie ma jakis strupow w nosie, ktore nieswiadomie zdziera sobie w czasie snu? Mojemu synowi bardzo latwo cieknie krew z nosa, ale to juz taka jego natura. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Szkoda krwi IP: *.sdh.sk.ca 02.06.04, 22:52 Prawdopodobnie jakies drobne naczynko tetnicze lezy bardzo blisko powierzchni na blonie sluzowej. Byle jaki czynnik, typu wyschniecie blony sluzowej, je uszkadza. Trzeba znalesc to naczynko i je skoagulowac elektrycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: starlette Re: Szkoda krwi IP: *.acn.waw.pl 02.06.04, 23:31 No własnie, mnie przedwczoraj bez powodu poleciała krew z nosa, na koniec wyszło coś co wyglądało jak duży skrzep, od tamtej pory lepiej mi się oddycha tą stroną, druga jest jakby zatkana. Odpowiedz Link Zgłoś
vecka Re: Szkoda krwi 03.06.04, 14:11 Witaj, trzeba sprawdzic czy nie mna np. anemii... Moze kupic wit. K... Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sawka Re: Szkoda krwi IP: *.Pohybel.Com 11.06.04, 15:12 Z witaminą K nie jest tak prosto, nie sprzedadzą bez recepty, a np mi lekarka skutecznie odradzała branie jej na własną rękę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dr Tus Re: Szkoda krwi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.04, 21:56 Ale pierdulki - anemia po prostu od zatok i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doki Re: Skąd krew z nosa? IP: *.246-200-80.adsl-fix.skynet.be 12.06.04, 22:18 1. nadcisnienie 2. nadcisnienie 3. nadcisnienie 4. splot zylny w przedsionku nosa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dr TUs Re: Skąd krew z nosa? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.04, 14:31 To też zgadzam się Odpowiedz Link Zgłoś