18.12.11, 01:07
Mam problem. Gdy rzygam po chwili pluje krwia. Nie pije duzo i zawsze wazylem malo mam 21 lat i waze 62 kg i to sie nie zmienia od jakiegos czasu. I nie wiem czy mam isc do lekarza. pol roku temu bylem na usg i nic nie wykrylo i bylo wszytko ok. a moja jedzenie nic od tam tego czasu nic sie nie zmienilo ani picie alkoholu. pije od czasu do czasu. nie pale ani nic takiego co moglo by mi zaszkodzic i jesli to wazne mialem ostatnio zapalenie nerek tak ze sikalem krwia ale przestalo po 2 tygodniach i nic mi nie jest od 2 miesiecy. prosze odpiscie szybko bo nie wiem co robis. a i biore teraz bialko po to zeby przytyc...
Obserwuj wątek
    • easyblue Re: problem!! 18.12.11, 11:07
      A ćwiczysz, czy tylko się faszerujesz? Nawet, jak mięśnie Ci urosną to siły nie będziesz miał wcale, bo wielkość mieśni nie przekłąda się na siłę.
      Jeżeli wymiotujesz po alkoholu, to znaczy, że pijesz go stanowczo za dużo i Twój organizm broni się w taki sposob przed zatruciem /bo nic nie piszesz o krwawych wymiotach po jedzeniu/. Przyczyn może być wiele, mozę to wrażliwa śluzówka, może żylaki przełyku, moze wrzody żoładka.
      Nie wiem, który lekarz wysłał Cię na usg, bo z usg w Twoim przypadku nic nie da. Musi być gastroskopia, koniecznie. Poproś o nią lekarza i nie dawaj się zbyć.

Wracając do Twojej wagi - jak wygląda Twój ojciec, dziadek? Bo mięśni nabiera się z wiekiem, i jeżeli twoi starsi najbliźsi w linii męskiej nie są chudzi jak patyki, to i Ty raczej nie będziesz:)
    • kasiaania20 Re: problem!! 18.12.11, 18:45
      Pijesz od czasu do czasu... hmm... Może od piątku do piątku skoro wymiotujesz i plujesz krwią!!!!
      Za dożo alkoholu, za często i takie są skutki. Masz podrażnioną śluzówkę przełyku z powodu wymiotów kwaśną treścią żołądkową.
      leczenie- zakaz spożywania alkoholu i powinno się wygoić !!! Osłonowo możesz zażyć np. controloc 20 1x1 ale najważniejsza jest abstynencja !!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka