Dodaj do ulubionych

post-głodówka Ewy Dąbrowskiej

07.02.12, 10:27
czy ktoś stosował? dzisiaj mój drugi dzień, wczoraj umierałam od bólu głowy, dzisiaj tez fatalnie się czuję. gdyby nie lektura jej książki i opinie znajomych o jej skuteczności pewni już bym przerwała. interesują mnie opinie osób, które stosują lub stosowały ten post. wsparcie tez by się przydało...
Obserwuj wątek
    • scept89 trzy zdrowaski w piecu chlebowym 07.02.12, 11:30
      widelec2 napisała:

> czy ktoś stosował? dzisiaj mój drugi dzień, wczoraj umierałam od bólu głowy, dz
      > isiaj tez fatalnie się czuję. gdyby nie lektura jej książki i opinie znajomych
      > o jej skuteczności pewni już bym przerwała. interesują mnie opinie osób, które
      > stosują lub stosowały ten post. wsparcie tez by się przydało...

Siewdze juz druga zdrowaske w piecu chlebowym. Goraco tak ze wytrzymac nie mozna. Gdyby nie lektura: "Piec chlebowy dobry na wszystko" to bym chyba juz wylazl.
      Interesuja mnie opinie tych co wytrwali do trzeciej zdrowaski, a i wsparcie by sie przydalo, bo mi sie skora na kolanach przypala.

• waznepytanie1234 Re: trzy zdrowaski w piecu chlebowym 07.02.12, 11:50
        > Siewdze juz druga zdrowaske w piecu chlebowym. Goraco tak ze wytrzymac nie mozn
        > a. Gdyby nie lektura: "Piec chlebowy dobry na wszystko" to bym chyba juz wylazl
        > .
        > Interesuja mnie opinie tych co wytrwali do trzeciej zdrowaski, a i wsparcie by
        > sie przydalo, bo mi sie skora na kolanach przypala.

Co za kretyn. Nie wychodź z tego pieca i do dziesiątej zdrowaśki.
        • scept89 Re: trzy zdrowaski w piecu chlebowym 07.02.12, 12:24
          Byc nazwanym kretynem przez idiote to wyrafinowana przyjemnosc doceniana jedynie przez nielicznych.

Dzieki!

• snajper55 Re: post-głodówka Ewy Dąbrowskiej 07.02.12, 12:35
      widelec2 napisała:

> czy ktoś stosował? dzisiaj mój drugi dzień, wczoraj umierałam od bólu głowy, dz
      > isiaj tez fatalnie się czuję. gdyby nie lektura jej książki i opinie znajomych
      > o jej skuteczności pewni już bym przerwała. interesują mnie opinie osób, które
      > stosują lub stosowały ten post. wsparcie tez by się przydało...

Dużo lepsze efekty daje urynoterapia. Szczególnie połączona z nacieraniem niedźwiedzim sadłem. Zamiast niedźwiedziego sadła można też stosować psią spermę.

S.
    • fionka21 Re: post-głodówka Ewy Dąbrowskiej 08.02.12, 10:27
      Stosowałam post warzywny jesienią przez 3 tygodnie. Przez pierwsze 4 dni czułam się dobrze. Potem przyszło potworne uczucie zimna, zmęczenie, bóle głowy. Minęło po paru dniach i dalej już było OK.
      Myslę o ponownym poście, ale nie teraz, bo w takie mrozy to wbrew naturze ;)

Pozdrawiam, a poprzednikom od zdrowasiek w piecu radzę DETOX
      • kozica111 Re: post-głodówka Ewy Dąbrowskiej 08.02.12, 11:10
        Sporo jest o tym w necie, jak wrzucisz w wyszukiwarkę na forum lub forum zdrowie kobiety to też znajdziesz .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka