Dodaj do ulubionych

infekcja drog moczowych

16.03.12, 09:50
Po krotce wyjasnie o co biega.
otoz w badaniach wstepnych do pracy w moczu wykryto mi nadmiar lekocytow (100) oraz w osadzie pole pokryte, rzecz jasna glupia baba mi badan nie zaliczyla i wyslala do rodzinnego, ktory stwierdzi linfekcje ukladu moczowego i zalecil antybiotyk.
otoz zastanawiam sie jak to jest mozliwe bym mial infekcje bez jakichkolwiek objawow, wszystko zwiazane z moczem odbywa sie normalnie. Co w kwestii sexu? glupio bylo pytac o to rodzina ale czy nadmiar mogl to wywolac czy cos z partnerki lub ze mnie na nia moglo/moze przeskoczyc?
Obserwuj wątek
    • ania_05 Re: infekcja drog moczowych 16.03.12, 11:25
      :):) Nic Ci z partnerki nie ,,przeskoczyło,, A z nadmiaru mozesz miec jedynie otarcia. A tak na poważnie- może kiedyś zbyt długo nie mialeś możliwości oddania moczu (przetrzymywanie sprzyja rozwojowi bakterii) Powodów może być kilka, trzeba bylo zapytać lekarza. po leczeniu koniecznie zrob powtorne badanie, bo niedoleczone będzie nawracać.
      • 25augustyna Re: infekcja drog moczowych 16.03.12, 12:07
        nadmiar lecukocytów to ropomocz po prostu. Jakaś przedawniona, niewyleczona infekcja, która może skończyć się zapaleniem odmiedniczkowym nerek i dializą. Miałeś szczęście, że to przypadkowo wyszło. I to Ty możesz zarażić partnerkę, a nie odwrotnie !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka