mbb03
05.04.12, 19:15
Witam ,
Od 3 lat mam ciągłe stany podgorączkowe. rok temu na stany podgorączkowe byłam na 3 dniowych badaniach w szpitalu. Wypuścili mnie twierdząc że nic mi nie jest . Że "gorączki" są , może znika,może zawsze takie miałam?? zalecili badania krwi co jakieś 3 msce i puścili do domu. Nie mam pomysłów do jakiego specjalisty się zwrócić? u kogo szukać pomocy?Zimne stopy i dłonie. Nie raz całe , nie raz tylko po jednej stronie ciała. Uczucie otępienia, zawroty głowy, bóle a to nogi , a to ręki, a to pleców, klatki piersiowej. Zmęczenie, senność. Cały czas wydaje mi się że zaraz umrę bo np zakłuje mnie serce albo głowa. Po zmianie pozycji z siedzącej lub leżącej na stojąca mam uczucie rozpierania w głowie ( ciśnienie) . Drętwieje mi raz noga raz ręka. Do tego są ciągle zimne. Często zapominam co robiłam przed chwilą.np. szukam telefonu, myśląc że zgubiłam a on nagle znajduje się podpięty pod ładowarkę. Zaczyna mnie to przerastać gdyż w pracy spada mi efektywność ( jestem na wysokim stanowisku) co pewnie niebawem będzie skutkowało zwolnieniem, w domu ciągle się z kimś kłucę. Ni mogę znieść głośnych dźwięków a nieraz żądnych dźwięków np drażni mnie dźwięk spadającej łyżeczki. Paranoja. często boli lub czuję dyskomfort takie ściskanie w żuchwie jakby po bokach policzków. Od roku leczę się Zotralem niby to lek na depresje ale ponoć na nerwicę też pomaga. Teraz z powodu brania antybiotyku musiałam odstawić Zotral. Nie jem go od dwóch tyg. Czy te wszystkie objawy mogą być spowodowane odstawieniem? czy to na pewno nerwica? Co z tymi zimnymi stopami i ciągłym zmęczeniem, uczuciem otępienia, dziwnym uczuciem ciśnienia w głowie w odcinku szyjnym?. Błagam o pomoc.