lalka251 18.06.04, 09:47 Czy ktos moze pil czerwona herbate i odczul jej dzialanie na wlasnej skorze? Chcialabym sie czegos o niej dowiedziec i jej wlasciwosciach. Dziekuje za odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: an_mat Re: Czerwona Herbata? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.04, 12:32 Cześć.Cóż Ci mogę poradzić . Myślę że samo pićie czerwonej herbaty nie przynieśie żądanego efektu. Żebystracić kilka kg. trzeba zachować troche dietki. Dietka + pu-erh może cię zadowolic. Radzę wejść na strone DOCHUDZANIE dużo tam znajdziesz opini na temat czerwonej herbaty. Pozdrawiam i życzę sukcesu w walce z kg. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renata_mal@wp.pl Re: Czerwona Herbata? IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 18.06.04, 13:43 ja piłam , jest smaczna.powoduje wydalanie tłuszczu z organizmu.zauważh\yłam u siebie czeste wypróznianie. Odpowiedz Link Zgłoś
monhann2 Re: Czerwona Herbata? 18.06.04, 18:38 Gość portalu: renata_mal@wp.pl napisał(a): > ja piłam , jest smaczna.powoduje wydalanie tłuszczu z organizmu.zauważh\yłam u > siebie czeste wypróznianie. No, nie powiedzialabym, ze jest smaczna, dla mnie pachnie ziemia, zgnilizna i piwnica. Ale to chyba kwestia gustu, bo moja mama ja bardzo lubi, mowi wrecz, ze jest smaczniejsza od zielonej. A ja z kolei sto razy wole pic zielona. Co do jej wlasciwosci to moja mama wlasnie twierdzi, ze czuje sie po niej wspaniale i nazywa ja "zabojca tluszczu". Odpowiedz Link Zgłoś