facelift 28.06.12, 08:26 Rzygam waszymi artykułami. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sereneczka Re: W pogoni za orgazmem 28.06.12, 10:11 nie czytaj, bo bedzie smrod ;) Odpowiedz Link Zgłoś
majka.i W pogoni za orgazmem 28.06.12, 11:44 to jak pytanie z gumką czy bez? hihihi www.facebook.com/bezgumkialezglowa Odpowiedz Link Zgłoś
5virion Re: W pogoni za orgazmem 29.06.12, 16:58 Czy co druga wypowiedż musi być z linkiem do fanpag'a?? Dziewczyny nie dajcie się ogłupić. Odpowiedz Link Zgłoś
logoszowa W pogoni za orgazmem 30.06.12, 20:45 Stek bzdur, niestety. Nalezałoby zainteresować Polskie Towarzystwo Seksuologiczne tą grafomanią pod szyldem seksuologa. Sformułowanie "w mojej pracy klinicznej" zakrawa na wielkie nadużycie, bo pisząca na pewno nie jest lekarzem, o czym wnioskuję z żenującego poziomu tekstu. Odpowiedz Link Zgłoś
blasti83 Re: W pogoni za orgazmem 30.06.12, 21:49 logoszowa napisała: > Stek bzdur, niestety. Nalezałoby zainteresować Polskie Towarzystwo Seksuologicz > ne tą grafomanią pod szyldem seksuologa. Sformułowanie "w mojej pracy kliniczne > j" zakrawa na wielkie nadużycie, bo pisząca na pewno nie jest lekarzem, o czym > wnioskuję z żenującego poziomu tekstu. Szanowna Pani, Pragnę zwrócić uwagę, na Pani "wypowiedź" [mam nadzieję, że nikogo nie uraziłem stosując ten zwrot]. Stara się Pani krytykować artykuł, niemniej jednak brakuje konstruktywnej krytyki, łatwo jest wyrażać słowa negujące czyjeś dokonania, pod osłoną nicku z forum, w społeczności zachowanie to określane jest mianem trolla forumowego, gdyż trole forumowe żywią się tym, że zagrają na odczuciach autora tekstu. Zgłębiając Pani słowa w poszukiwaniu jakiegokolwiek sensu, niestety dla Pani zmuszony jestem zauważyć iż jest to nic innego jak brak czytania ze zrozumieniem dość powszechny wśród trolli forumowych. Słowo praca kliniczna odnosi się do dziedziny psychologii klinicznej, stąd też jest jak najbardziej zasadne i poprawne. Gdyby Pani, naprawdę analizowała ten tekst, doszukała by się Pani, informacji iż autorką tekstu jest Seksuolog Anna Maria Wenta pracująca w poradni "Polana". Polecam raz jeszcze dokładnie i z należytą starannością przeczytać ten tekst, a w przyszłości zalecam stosowanie konstruktywnej krytyki. Na do widzenia, w przeciwieństwie do Pani przedstawię się z prawdziwego imienia i nazwiska, Pozdrawiam Sebastian Michalak. Odpowiedz Link Zgłoś
logoszowa Re: W pogoni za orgazmem 30.06.12, 22:51 Życzliwie radzę: raczej proszę konstruktywnie zalecić autorce większą dozę samokrytycyzmu. Musi się jeszcze dużo nauczyć, zanim będzie miała coś do przekazania. Szczególnie jako seksuolog, bo tekst jest nie do przyjęcia w kategoriach profesjonalnych. Umieszczenie go na portalu to jest właśnie, jak pan to zechciał zdefiniować, trollowanie. Co do uzurpowania terminu praca kliniczna przez nie-lekarza, to już oceni PTS. Odpowiedz Link Zgłoś
blasti83 Re: W pogoni za orgazmem 01.07.12, 14:18 Szanowna Pani, Przede wszystkim pragnę zwrócić uwagę, iż przedmiotem mojej wypowiedzi nie była bezpośrednio autorka, lecz Pani osoba. W związku z tym, wobec ogólnie przyjętych i respektowanych przez ludzi inteligentnych oraz kulturalnych, osoba o ilorazie inteligencji większym od pantofelka udzieliła by odpowiedzi kierowanej bezpośrednio do autora wcześniejszego posta. Jednakże czytając Pani ostatnią wypowiedzieć wnioskuję, że jest Pani osobą na tyle kompetentną iż posiada dużo większe doświadczenie aniżeli autorka tekstu, i jak najbardziej jest w stanie Pani je udokumentować. Pragnę zwrócić jeszcze Pani uwagę na fakt iż autorzy tekstów, którzy nie potrafią pod swoimi słowami podpisać się imiennie a skrywają swoje oblicze za ekranem monitora, uzbrojeni w ztarcze w postaci nicku na forum, co gwarantuje im anonimowość bardzo często, wyłądowywują swoje frustracje wynikające z niepowodzeń życiowych, własnie na tego typu forach. Zastanawiajace jest jedno, czemu tak bardzo Pani zalezy na tym aby postawic autorke tekstu w złym swietle ? Czy wynika to z tego, iz uwaza sie Pani za lepsza, lecz jak do tej pory Pani tekstów nigdzie nie mozna odczytac, ani zapoznac sie z Pani punktem widzenia, a jedynie z zawistna a nie konstruktywna krytyka Życze wytrwalosci a przede wszystkim odwagi, Z powazaniem Sebastian Michalak. Odpowiedz Link Zgłoś
sqvarka W pogoni za orgazmem 30.06.12, 23:01 popieram panie Sebastianie. ludzie, skoro rzygacie gazetą to po co się tu logujecie? skoro nie umiecie czytać ze zrozumieniem to po co w ogóle czytacie? dajcie sobie spokój i zmieńcie portal po prostu Odpowiedz Link Zgłoś