Dodaj do ulubionych

proszę o pomoc

08.06.13, 20:35
Mam problem. Dziś od rana trochę boli mnie gardło, tak myślałam... przed chwilą sprawdziłam przed lustrem że coś jest z moim podniebieniem. mam dwie czerwone plamki na podniebieniu, dlatego penie jak coś piję czy jem to mnie boli. Boję się bo mam obawy że to jest od papierosów. Palę już ok 10 lat i często próbuję rzucić ale nie jest tak łatwo. Wczoraj byłam na imprezie i trochę popiłam, no i do alkoholu dużo papierosów spaliłam. czy to może być powodem? Bardzo proszę pomóżcie. boję się i ma już głupie myśli, że może to nowotwór...
Obserwuj wątek
    • amityr Re: proszę o pomoc 08.06.13, 20:53
      Afty. Albo głupa palisz a to najbardziej podobne.
      • raff8 Re: proszę o pomoc 08.06.13, 21:02
        niema jak pomóc komuś. dzięki
    • anabel7 Re: proszę o pomoc 11.06.13, 22:45
      To nie od papierosów. Ja nie palę w ogóle, i miałam podobnie. Brałam tantum verde i jakoś samo przeszło. Mój syn miał kiedyś anginę pochodzenia paciorkowcowego i miał całe gardło wysypane krwistoczerwonymi kropkami, które potem łączły sie w wielkie plamy. Oczywiście brał jakis antybiotyk, cierpiał chyba z tydzień, ale przeszło.
      Co do alkoholu, to musisz wiedziec, ze w małych ilościach pomaga na gardło (dezynfekuje) ale imprezowa ilość jednak mocno osłabia organizm, wiec łatwo o szybki rozwój infekcji.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka