Dodaj do ulubionych

język geograficZny?

01.09.13, 10:47
Witam mam coś na języku co wygląda jak język geograficzny. Ale jest małe ale. O języku geograficznym czytam że zmiany często migrują, a u mnie pojawi się małe czerwone miejsce, z dnia na dzień się powiększa, jest ze 2 tygodnie raz bardziej rzucające się oczy raz mniej, po czym znika po to aby znow za jakieś 2 tygodnie pojawić się W TYM SAM MIEJSCU albo cm obok, być i znów zniknąć. I tak w kółko. Nie migruje to po całym języku. Martwi mnie to dość.
Obserwuj wątek
    • marbor1 Re: język geograficZny? 01.09.13, 11:40
      Bardzo często jest to oznaką refluksu. Przynajmniej u mnie tak jest.
      • mistresonline Re: język geograficZny? 01.09.13, 13:22
        ale to w końcu język geograficzny czy raczej nie? możesz coś więcej napisać o Twoim przypadku?> masz możliwość podesłania jakiegoś zdjęcia? u Ciebie teŻ tak pojawia się i znika i znów pojawia się w tym samym miejscu>? nie odczuwam niby problemów z żołądkiem? tyle że te zmiany są w tym samym miejscu w zasadzie i nie przenoszą swojej lokalizacji. napisz więcej co się Tobie dzieje ile one są i czy znikają czasem.
        • marbor1 Re: język geograficZny? 01.09.13, 15:48
          Diagnozę przede wszystkim powinien postawić lekarz po obejrzeniu Twojego języka.
          Przyczyny mogą być różne takiego a nie innego wyglądu języka. Poczytaj sobie ciekawą stronkę na ten temat .
          m.natemat.pl/01894cfebb2b487df93cfa91411629ae,641,0,0,0.jpg

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka