Dodaj do ulubionych

colitis ulcerosa- zapytanie

IP: *.dialup.tiscali.it 04.08.04, 18:30
Witam
chcialabym dowiedziec sie czy majac CU mozna otrzymac zasilek
pielegnacyjny.Jakbyniebylo jest to choroba przewlekla , a leki nie sa
najtansze.
Drugie pytanie ile w Polsce kosztuje Pentasa i czy jest znizka na recepte.
Byc moze ktos bedzie mogl mi pomoc i odpowiedziec na moje pytania. Z gory
dziekuje
Gosc
Obserwuj wątek
    • Gość: em Re: colitis ulcerosa- zapytanie IP: *.icpnet.pl 04.08.04, 21:10
      Kupuję po ok 115 zł.za opakowanie po zniżce, 100% odpłatność to około 190 zł.
      Ceny w aptekach mogą się różnić o ok. 10 zł. Przy zaleconej dawce starcza na
      ok. 2 tygodnie.
      Na pierwsze pytanie nie znam odpowiedzi.
      A lekarstwo podobno jedno z najlepszych, skuteczne - tak twierdzi mój mąż i
      jego lekarz
      • Gość: gosc nr.. Re: colitis ulcerosa- zapytanie IP: *.dialup.tiscali.it 05.08.04, 18:57
        No to bardzo sie zmartwilam ta cena.Tutaj gdzie obecnie mieszkam place za
        Pentase 9 euro za 2 opakowania po 50 tabletek.Jest roznica, co?
        W najblizszym czasie mam zamiar wrocic do Polski i myslalam, ze bede placila
        mniej za leki, ktore musze brac przez cale zycie.To jest okropne- takie ceny,
        przecierz wiekszosci ludzi nie stac na takie leczenie.
        Serdecznie dziekuje za informacje.
        Pozdrawiam
      • Gość: gosc nr.. Re: colitis ulcerosa- zapytanie IP: *.dialup.tiscali.it 05.08.04, 18:57
        No to bardzo sie zmartwilam ta cena.Tutaj gdzie obecnie mieszkam place za
        Pentase 9 euro za 2 opakowania po 50 tabletek.Jest roznica, co?
        W najblizszym czasie mam zamiar wrocic do Polski i myslalam, ze bede placila
        mniej za leki, ktore musze brac przez cale zycie.To jest okropne- takie ceny,
        przecierz wiekszosci ludzi nie stac na takie leczenie.
        Serdecznie dziekuje za informacje.
        Pozdrawiam
        • Gość: em Re: colitis ulcerosa- zapytanie IP: *.kp.pl 06.08.04, 08:36
          podobno masz do wyboru inne tańsze zamienniki, nie znam i nie wiem czy
          skuteczne, prawdopodobnie niższa cena = gorsza jakość, ale musi być coś
          tańszego w ofercie
          • Gość: gosc Re: colitis ulcerosa- zapytanie IP: *.dialup.tiscali.it 06.08.04, 20:00
            Tak, tak wiem o tych wszystkich sulfasalazinach,ale kiepsko po nich sie czulam.
            Jedynie po Pentasie nic mi nie jest, ani zoladek, ani watroba jakos nie cierpi.
            Dziekuje za rady i pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka