Gość: Danio IP: *.pl / 217.97.146.* 03.09.04, 19:09 Ja niechce zacząć łysieś jak mój tata, dziadek, pradziadek i reszta rodziny!!! to może być szansa!!!! Tylko napewno kosztowna!!! Ile to może kosztować????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
america Dobre wieści dla łysych 03.09.04, 19:10 Nie lubie lysych facetow, to obrzydzenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: man Re: Dobre wieści dla łysych IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 03.09.04, 19:20 Jak można nie lubić kogoś za to że jest łysy? Trzeba być głupim, a na to nie ma lekarstwa. A na łysienie są! I dobrze.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bald Mój dziadek jest łysy, ja też będę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.04, 22:45 Pomimo dość młodego wieku łysieję, ale nie mam zamiaru tego "leczyć". Łysa głowa nie jest chorobą (choć oczywiście niektóre choroby powodują łysienie). Polubmy siebie, zaakceptujemy swój naturalny wygląd, wyzbądźmy się kompleksów - jeśli we własnych oczach będziemy piękni, staniemy się tacy w oczach innych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Niektórzy lubią bredzić........ IP: *.c153.petrotel.pl 05.09.04, 11:42 Co powiesz o chromych i garbatych ? Odpowiedz Link Zgłoś
aleksander555 Re: Mój dziadek jest łysy, ja też będę 27.12.04, 21:34 Hey Panowie mający problemy z łysieniem. Czy ktoś z Was słyszał o takim środku: www.mango.pl/shop.html?akcja=spd&dzial=&id=78&poz= Jeśli tak to napiszcie mi coś o tym, nie jest tani bo za 2 butelki trzeba dać 170zł ale może to naprawdę jest coś warte.Reklamują się dość ostro. Czekam na odpowiedzi.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Synergy Re: Dobre wieści dla łysych IP: *.biz.rr.com 04.09.04, 10:24 america napisał: > Nie lubie lysych facetow, to obrzydzenie Nie cierpie glupich!. Lysina to panel sloneczny od sex maszyny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lysy Re: Dobre wieści dla łysych IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 05.09.04, 23:03 Jak by to zalezalo ode mnie ze lysieje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Americe Re: Dobre wieści dla łysych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.04, 21:44 stara jak świat prawda,że nie łysieją tylko OSŁY,BARANY I KOBIETY!!!geniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jeszcze nie lysy Re: Dobre wieści dla łysych IP: *.dsbratniak.pw.edu.pl 04.09.04, 09:01 Komorki macierzyste to przelom w medycynie. Ciekawe kiedy nasze labolatoria zajma sie takimi badaniami? Smutne jest to ze zapewne nie predko bo rzad nie da pieniedzy a kosciol bedzie krzyczal ze to niemoralne itp. Wiekszosc zrobia w USA i moze w Wielkiej Brytani bo tam ostatnio zaczeli inwestowac w ta dziedzine badan. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: synergy Re: Dobre wieści dla łysych IP: *.biz.rr.com 04.09.04, 10:08 Jeszcze nie lysy napisał(a): > Komorki macierzyste to przelom w medycynie. > Ciekawe kiedy nasze labolatoria zajma sie takimi badaniami? > Smutne jest to ze zapewne nie predko bo rzad nie da pieniedzy a kosciol > bedzie krzyczal ze to niemoralne itp. > Wiekszosc zrobia w USA i moze w Wielkiej Brytani bo tam ostatnio zaczel > inwestowac w ta dziedzine badan. Przy inteligencji "naukowcow" szczegolnie amerykanskich to tylko strata komorek i pieniedzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: synergy Re: Dobre wieści dla łysych IP: *.biz.rr.com 04.09.04, 10:30 Danio napisał(a): > Ja niechce zacząć łysieś jak mój tata, dziadek, pradziadek i reszta rodziny!!! > to może być szansa!!!! > Tylko napewno kosztowna!!! > Ile to może kosztować????? Jak nie chcesz szczotkowac zarowy aby zpolepszac cyrkulacje krwi to zawsze mozesz sobie pozniej polozyc dywan na zarowce! Wielu kretynow mozna poznac po zle skrojonym zsuwajacym sie dywanie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bang! Re: Dobre wieści dla łysych... IP: 129.81.192.* 07.09.04, 20:31 Dobre wiesci dla lysych... Mlodziez Wszechpolska przyjmuje chetnych? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iLLlig Łysienie roznoszą kobiety ;-)) IP: *.tele2.pl 08.09.04, 16:17 Jeśli zaczniesz łysieć to nie dlatego, że Twój ojciec jest łysy ;-)). Możesz "podziękować" Mamie za ten gen. To kobiety przenoszą gen łysienia na synów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tia od ojców matek... IP: 195.116.22.* 03.10.04, 17:16 niestety to 100% racja, nie patrz na swojego ojca spójrz na dziadka od strony matki TO twoja przyszłość.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beettinna Re: od ojców matek... IP: *.dip.t-dialin.net 03.10.04, 18:01 A czy to przypadek ,ze moj kolega choc bardzo mlody,juz lysieje dokladnie w ten sam sposob,jak jego ojciec,w rodzinie mamy wszyscy mieli piekne wlosy i pooozno tracili swe wlosy.Pozdrawiam Lysych!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaviel Re: od ojców matek... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.04, 11:33 znam wielu takich co cierpią z powodu włosów. za zazdrością patrzą na łysych i sami golą sie na łysą pałe :-) Odpowiedz Link Zgłoś
malaga1234 co powiedział dermatolog. 28.12.04, 15:46 Mój młodziutki 22 letni brat był u dermatologa z powyższa sprswą/łysienie/.Lekarz powiedział mu, że to łysienie typu androgennego, które będzie postępowało.Tak dzieje się u większości łysych.Zaproponował mu lek, który całkowicie powstrzyma proces łysienia, a nawet spowoduje odrost niektórych włosów.Nadmieniam, że lekarz ten specjalizuje się właśnie w leczeniu skóry głowy.Lek ten trzeba brać przez całe życie, ponieważ zaprzestanie brania spowoduje ponowne wypadanie włosów.Niestety lek ten jest b. drogi.Kuracja miesięczna kosztuje 200 zł.No i jest pewne działanie uboczne, które w/g mojego brata dyskwalifikuje ten lek. On już woli być łysy niż wydawać całe życie taką kasę,no i to działanie uboczne.... Odpowiedz Link Zgłoś