Dodaj do ulubionych

Dobre wieści dla łysych

IP: *.pl / 217.97.146.* 03.09.04, 19:09
Ja niechce zacząć łysieś jak mój tata, dziadek, pradziadek i reszta rodziny!!!
to może być szansa!!!!
Tylko napewno kosztowna!!!
Ile to może kosztować?????
Obserwuj wątek
    • america Dobre wieści dla łysych 03.09.04, 19:10
      Nie lubie lysych facetow, to obrzydzenie
      • Gość: man Re: Dobre wieści dla łysych IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 03.09.04, 19:20
        Jak można nie lubić kogoś za to że jest łysy? Trzeba być głupim, a na to nie ma
        lekarstwa. A na łysienie są! I dobrze....
        • Gość: Bald Mój dziadek jest łysy, ja też będę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.04, 22:45
          Pomimo dość młodego wieku łysieję, ale nie mam zamiaru tego "leczyć". Łysa
          głowa nie jest chorobą (choć oczywiście niektóre choroby powodują łysienie).

Polubmy siebie, zaakceptujemy swój naturalny wygląd, wyzbądźmy się kompleksów
          - jeśli we własnych oczach będziemy piękni, staniemy się tacy w oczach innych.
          • Gość: Piotr Niektórzy lubią bredzić........ IP: *.c153.petrotel.pl 05.09.04, 11:42
            Co powiesz o chromych i garbatych ?
          • aleksander555 Re: Mój dziadek jest łysy, ja też będę 27.12.04, 21:34
            Hey Panowie mający problemy z łysieniem. Czy ktoś z Was słyszał o takim środku:
            www.mango.pl/shop.html?akcja=spd&dzial=&id=78&poz=
            Jeśli tak to napiszcie mi coś o tym, nie jest tani bo za 2 butelki trzeba dać
            170zł ale może to naprawdę jest coś warte.Reklamują się dość ostro.
            Czekam na odpowiedzi.Pozdrawiam.
      • Gość: Synergy Re: Dobre wieści dla łysych IP: *.biz.rr.com 04.09.04, 10:24
        america napisał:

> Nie lubie lysych facetow, to obrzydzenie

Nie cierpie glupich!.

Lysina to panel sloneczny od sex maszyny!

• Gość: Lysy Re: Dobre wieści dla łysych IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 05.09.04, 23:03
        Jak by to zalezalo ode mnie ze lysieje...
      • Gość: Americe Re: Dobre wieści dla łysych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.04, 21:44
        stara jak świat prawda,że nie łysieją tylko OSŁY,BARANY I KOBIETY!!!geniu
    • Gość: Jeszcze nie lysy Re: Dobre wieści dla łysych IP: *.dsbratniak.pw.edu.pl 04.09.04, 09:01
      Komorki macierzyste to przelom w medycynie.
      Ciekawe kiedy nasze labolatoria zajma sie takimi badaniami?
      Smutne jest to ze zapewne nie predko bo rzad nie da pieniedzy a kosciol bedzie krzyczal ze to niemoralne itp.
      Wiekszosc zrobia w USA i moze w Wielkiej Brytani bo tam ostatnio zaczeli inwestowac w ta dziedzine badan.

Pozdrawiam
      • Gość: synergy Re: Dobre wieści dla łysych IP: *.biz.rr.com 04.09.04, 10:08
        Jeszcze nie lysy napisał(a):

> Komorki macierzyste to przelom w medycynie.
        > Ciekawe kiedy nasze labolatoria zajma sie takimi badaniami?
        > Smutne jest to ze zapewne nie predko bo rzad nie da pieniedzy a kosciol
        > bedzie krzyczal ze to niemoralne itp.
        > Wiekszosc zrobia w USA i moze w Wielkiej Brytani bo tam ostatnio zaczel
        > inwestowac w ta dziedzine badan.

Przy inteligencji "naukowcow" szczegolnie amerykanskich to tylko
        strata komorek i pieniedzy.
    • Gość: synergy Re: Dobre wieści dla łysych IP: *.biz.rr.com 04.09.04, 10:30
      Danio napisał(a):

> Ja niechce zacząć łysieś jak mój tata, dziadek, pradziadek i reszta rodziny!!!
      > to może być szansa!!!!
      > Tylko napewno kosztowna!!!
      > Ile to może kosztować?????

Jak nie chcesz szczotkowac zarowy aby zpolepszac cyrkulacje krwi to
      zawsze mozesz sobie pozniej polozyc dywan na zarowce!

Wielu kretynow mozna poznac po zle skrojonym zsuwajacym sie
      dywanie!

• Gość: Bang! Re: Dobre wieści dla łysych... IP: 129.81.192.* 07.09.04, 20:31
        Dobre wiesci dla lysych... Mlodziez Wszechpolska
        przyjmuje chetnych?
    • toja3003 to juz bylo w roku 1929, 1954, 1962, 19.... i nic. 06.09.04, 10:44
    • Gość: iLLlig Łysienie roznoszą kobiety ;-)) IP: *.tele2.pl 08.09.04, 16:17
      Jeśli zaczniesz łysieć to nie dlatego, że Twój ojciec jest łysy ;-)).
      Możesz "podziękować" Mamie za ten gen. To kobiety przenoszą gen łysienia na
      synów.
      • Gość: tia od ojców matek... IP: 195.116.22.* 03.10.04, 17:16
        niestety to 100% racja, nie patrz na swojego ojca spójrz na dziadka od strony matki TO twoja przyszłość..
        • Gość: beettinna Re: od ojców matek... IP: *.dip.t-dialin.net 03.10.04, 18:01
          A czy to przypadek ,ze moj kolega choc bardzo mlody,juz lysieje dokladnie w ten
          sam sposob,jak jego ojciec,w rodzinie mamy wszyscy mieli piekne wlosy i pooozno
          tracili swe wlosy.Pozdrawiam Lysych!!
          • Gość: zaviel Re: od ojców matek... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.04, 11:33
            znam wielu takich co cierpią z powodu włosów. za zazdrością patrzą na łysych i
            sami golą sie na łysą pałe :-)
            • malaga1234 co powiedział dermatolog. 28.12.04, 15:46
              Mój młodziutki 22 letni brat był u dermatologa z powyższa
              sprswą/łysienie/.Lekarz powiedział mu, że to łysienie typu androgennego, które
              będzie postępowało.Tak dzieje się u większości łysych.Zaproponował mu lek,
              który całkowicie powstrzyma proces łysienia, a nawet spowoduje odrost
              niektórych włosów.Nadmieniam, że lekarz ten specjalizuje się właśnie w leczeniu
              skóry głowy.Lek ten trzeba brać przez całe życie, ponieważ zaprzestanie brania
              spowoduje ponowne wypadanie włosów.Niestety lek ten jest b. drogi.Kuracja
              miesięczna kosztuje 200 zł.No i jest pewne działanie uboczne, które w/g mojego
              brata dyskwalifikuje ten lek. On już woli być łysy niż wydawać całe życie taką
              kasę,no i to działanie uboczne....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka