hell_girl 25.10.14, 17:13 Witam, czy ktoś z Was byl na takiej operacji i moze sie podzielic swoimi odczuciami odnosnie wyboru szpitala oraz czy miala ona pozniej pozytywny wplyw na zycie? Kilka osob mi ja odradza... Dzieki z gory. hell_girl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aqua48 Re: Operacja przegrody nosa Krk 25.10.14, 18:05 Jeśli te kilka odradzających osób to lekarze, to wzięłabym ich opinię pod uwagę. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy_necik Jezeli juz chodzi o zabieg(operacje)... 03.11.14, 09:54 przegrody nowsowej polecam dr.Łacha z szpitala Rydygiera...przyjmuje on prywatnie na ul.Rozrywki w Krakowie...pare lat temu operował mojego męza chirurgia jednego dnia na Fundusz z tym ze sama operacja odbyła sie W Suchej Beskidzkiej trzeba tam sobie dojechac a po zabiegu wrocic-więc dobrze jest z kims byc-polecam samochod,glupio to wyglada z tamponami w nosie w autobusie...nie wiem czy operuje w Krakowie musisz się juz tego dowiedzieć napewno bardzo dobrze wykonuje ten zabieg...i jest z nim kontakt po zabiegu telefoniczny (przynajmniej dawniej był). Dlaczego odradzają? Bo po takim zabiegu nie mozesz ok.2 dni zostac sama w domu...bo wystepuje czesto wysoka goraczka...zatkany nos tamponami oczy lzawią jakbys cały czas plakala...trzeba lezeć koniecznie...niesamowity bół głowy...wiec pomoc ci sie przyda chocby ktos podał ci herbate do lozka...krotko mówiąc sam zabieg nie jest nie wiadomo jaki straszny natomiast po zabiegu ok.3 dni są wyjęte z zyciorysu...ale da się przezyć,jak ktos tobie w domu pomoze...tyle pamietam z objawow u mojego meza po zabiegu...jak juz z nosa wszystko wyciagną to juz jest ok...chyba mial 2 tygodnie L4 ale nie pamietam dokladnie. Ty musisz zadecydować,na ile to dla ciebie jest uciązliwe...aby pojsc na zabieg...jezeli bardzo to warto... Odpowiedz Link Zgłoś
itadziewica Re: Operacja przegrody nosa Krk 27.02.16, 23:05 czesc. szpital Rydygiera albo wojskowy. polecam lekarza dr Sokoła- laryngolog Odpowiedz Link Zgłoś