alikia17
26.10.15, 19:19
Witam wszystkich serdecznie. Niedawno rozpoznano u mnie fnh wątroby. Na tomografii wyszedł mi rozrost guzkowy wątroby w segmencie 8 guz 3 cm na 4 cm. Mam 24 lata nie dawno wyszlam za mąż. Tylko 3 miesiące jadłam tabletki antykoncepcyjne, żeby pozbyć się torbieli na jajniku wielkość była 6cm na 7 cm...ale nie o tym...Chciałam Was zapytać o wasze doświadczenia z tym "czymś" .Czy w czasie ciąży to urosło pod wpływem hormonów, bo nie ukrywam chciałabym w niedalekiej przyszłości mieć dziecko. Czy Was to bolało? Mnie boli.. może nie codziennie ale pod żebrami boli mnie i to jest taki kłująco-szczypiący ból.. ;( nawet nie wiecie jak się boję..lekarz kazał to tylko monitorować co pół roku usg..ale jak tylko mnie to boli to zaczynam się martwić i łzy naplywają mi do oczu..oprócz tego jeszcze problem z jelitami ból po prawej stronie masakra..Proszę opowiedzcie mi czy Wam sie to zmniejszyło, czy brałyście jakieś leki, czy w czasie ciąży się to powiększało, czy mieliście operacje i jak to przeszliście. Przepraszam,że się rozpisalam, ale to dla mnie ważne naprawdę.