Dodaj do ulubionych

MEDICOVER - czy warto???

IP: *.acn.waw.pl 16.04.02, 22:33
Szukam dobrej firmy świadczącej usługi medyczne. Jestem ciekaw opinii o
Medicoverze. Z tego co wiem są bardzo drodzy. Chyba zdecyuję się na Centrum
Medyczne na Domaniewskiej, bo mają tam za darmo chirurgię (jeśli ktoś jest w
mazowieckiej kasie chorych). Jednak chętnie dowiem się czegoś o innych firmach.
Jakie są ceny itp. Czy trzeba kupować cały pakiet czy może można korzystać
doraźnie???
Obserwuj wątek
    • Gość: M Re: MEDICOVER - czy warto??? IP: *.clinternal / 10.5.0.* 18.04.02, 14:50
      Pracuję w firmie, która od mniej więcej 2 lat korzysta z ich usług w różnych
      miastach w Polsce. Ja mieszkam w Krakowie więc tylko o nich mogę coś
      powiedzieć. Jeżeli chodzi o cenę to przynajmniej na rynku krakowskim są na
      przyzwoitym poziomie ok. 72,00 PLN za osobę/miesięcznie. Cenę oczywiście można
      negocjować w zależności od ilości osób objętych opieką medyczną. Ja mam białą
      kartę i w związku z tym nieograniczony dostęp do lekarzy specjalistów i badań
      oraz zniżki np. na stomatologa. Obsługa bardzo dobra. Na wizytę u lekarza
      spoecjalisty nie czekam dłużej niż 2 dni a jeżeli jest to coś bardzo pilnego to
      starają sie, aby czas oczekiwania skrócić do minimum. Szkoda, że nasza służba
      zdrowia ta nie działa.
      • Gość: ali Re: MEDICOVER - czy warto??? IP: *.polkomtel.com.pl 19.04.02, 12:44
        Ja korzystam z usług Medicoveru przez firmę, w ktrórej pracuję już od 5 lat. W
        sumie jestem zadowolona - dzwonię, umawiam się na konkretną godzinę i jadę. A
        nie czekam godzinami jak w państwowej przychodni ! Mają chyba wszystkich
        specjalistów, co do cennie za bardzo się orientuję ale firmę polecam !
    • Gość: Basia I jak z tym Medicoverem??? IP: *.home.net.pl 23.04.02, 12:52
      Szczerze mówiąc słyszałam różne opinie na temat M. NApiszcie prosze jakie są
      ceny wizyt u ginekologów w Medicoverze i jak wyglądają gabinety?
      • Gość: aneta Re: I jak z tym Medicoverem??? IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 24.04.02, 08:49
        nie wiem jak ksztaltuja sie ceny,bo korzystalam ze stalego abonamentu
        oplacanego przez firme,ale warunki w gabinecie gin.sa naprawde komfortowe.przy
        gabinecie jest oddzielne pomieszczenie,w ktorym jest toaleta,bidet i umywalka,w
        nim przebieramy sie w jednorazowa "sukieneczke" i jenorazowe pantofle.tak wiec
        pojscie do lekarza po pracy nie stanowi zadnego problemu,jest czysciutko i
        higienicznie.
        • Gość: ali Re: I jak z tym Medicoverem??? IP: *.polkomtel.com.pl 25.04.02, 12:55
          Gość portalu: aneta napisał(a):

> ..............ale warunki w gabinecie gin.sa naprawde komfortowe.przy
          > gabinecie jest oddzielne pomieszczenie,w ktorym jest toaleta,bidet i umywalka,w
          > nim przebieramy sie w jednorazowa "sukieneczke" i jenorazowe pantofle.tak wiec
          > pojscie do lekarza po pracy nie stanowi zadnego problemu,jest czysciutko i
          > higienicznie.

Zgadzam się z powyższym w zupełności, jeszcze dodam, że mają nowocesny sprzęt do
          USG !
    • Gość: miko Re: MEDICOVER - czy warto??? IP: *.acn.waw.pl 01.05.02, 22:07
      NIE WARTO ;-)

Gość portalu: Marek napisał(a):

> Szukam dobrej firmy świadczącej usługi medyczne. Jestem ciekaw opinii o
      > Medicoverze. Z tego co wiem są bardzo drodzy. Chyba zdecyuję się na Centrum
      > Medyczne na Domaniewskiej, bo mają tam za darmo chirurgię (jeśli ktoś jest w
      > mazowieckiej kasie chorych). Jednak chętnie dowiem się czegoś o innych firmach.
      >
      > Jakie są ceny itp. Czy trzeba kupować cały pakiet czy może można korzystać
      > doraźnie???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka