Dodaj do ulubionych

Coraz więcej mężczyzn choruje na anoreksję i bu...

IP: *.proxy.aol.com 07.10.04, 17:49
Doskonale to rozumiem. Po przeczytaniu Mierkata, Galaksi, Fredziny-Zydziny i
Jarka-adoratora-mordercy-dzieci....
Obserwuj wątek
    • Gość: Czerczyr Re: Coraz więcej mężczyzn choruje na anoreksję i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.04, 20:29
      Ide jakąś kanapke wszamać :)
    • Gość: Grubasek Czy moglbym sie zarazic anoreksja! Od lat walcze z IP: *.union01.nj.comcast.net 07.10.04, 22:36
      otyloscia, ktora zamienila moje zycie w pieklo psychiczne. Kazdy, kto ma
      niedowage powinien chociaz raz poczuc co to jest dzwigac te kilkadziesiat
      kilogramow paskudnego tluszczu.
      • Gość: aga Nie rób sobie jaj ze śmiertelnej choroby!!! IP: *.it-net.pl 08.10.04, 00:06
        Jak masz problem z nadwagą to przejdź na dietę.
        Jedz mniej i ćwicz,a nie jak głupi żartujesz sobie z ludzi którzy umrą jeśli
        nikt im nie pomorze...
      • Gość: ja Re: Czy moglbym sie zarazic anoreksja! Od lat wal IP: 61.113.174.* 08.10.04, 01:59
        a moze po prostu sprobujesz diety kwasniewskiego ("zywienie optymalne")?
        (wystarczy wyszukac strony w google)
        stosuje ja od trzech lat, trudno uwierzyc ale przez pierwsze miesiace schudlem o
        kilkanascie kilo (stracilem cala nadwage), a do dzisiaj waga sie utrzymuje
        chociaz czasem pozwalam sobie na nieprzestrzeganie diety...
        nigdy wczesniej nie myslalem, ze uda mi sie miec plaski brzuch i pozbyc sie
        faldow tluszczu
        do tego mialem rozne problemy zdrowotne, wynikajace z otylosci - to tez minelo

dieta jest na poczatku troche zaskakujaca - nalezy jesc tluste rzeczy, brzmi
        absurdalnie - natomiast naprawde dziala
        i nie boj sie, nie wpadniesz w anoreksje... - choc ostatnio czasami dojadam
        czekolada lub innymi "niezdrowymi" rzeczami, kiedy waga spada ponizej
        przyzwoitego poziomu, chociaz na codzien jadam same tlustosci!

• Gość: Glob HAARP i choroby IP: *.dyn.iinet.net.au 08.10.04, 11:29
          Amerykanska bron HAARP-a jest scisla tajemnica na Ziemi, a szczegolnie jej
          programy dotyczace powodowania chorob. Wiedza o tym tylko lekarze, ktorzy
          dzieki HAARP-owi zarabiaja pieniadze, bo maja duzo pacjentow. 20 lat temu
          takich chorob nie bylo wogole, ale co sie dziwic, przeciez rak jest dopiero
          1960 roku w Polsce. HAARP dziala korzystajac z biopradow istot zywych na Ziemi.
          Dzieki temu moze dotknac kazdego w kazdej chwili. I dotyka!!! Jedyna rada to
          rozmawiac o HAARPie z lekarzami, ktorzy sa wtajemniczeni w nowe choroby, w nowe
          bardzo szkodzace leki i w prace HAARP-a. Publikacji na ten temat prawie nie ma.
          Prosze szukac we wszystkich jezykach wpisujac do wyszukiwarki "Bron HAARP" Ja
          podaje dwa linki i moj adres, jak ktos chce moje materialy na ten temat.
          www.swistak.pl/aukcjahtml/?id=113741 i
          www.niniwa2.cad.pl/raportn.htm Moj adres maryla@ iinet.net.au
          Sprawa jest bardzo powazna!!!!
        • Gość: Glob HAARP i choroby IP: *.dyn.iinet.net.au 08.10.04, 11:47
          HAARP jest to scisle tajna amerykanska bron. Najbardziej tajny jest jej program
          dzialajacy na ludzi. HAARP dziala korzystajac z biopradow istot zywych na
          Ziemi. Dzieki temu moze dotknac kazdego w kazdej chwili. I dotyka!!! Jeszcze 20
          lat temu wiekszosci chorob wogole nie bylo. Od 1960 roku jest dopiero rak.
          Lekarze o HAARP-ie wiedza i z niego korzystaja majac zapewniona liczbe
          pacjentow od czego maja placone. Sa tez poinformowani o nowych chorobach
          wprowadzanych przez HAARP-a i lekach bardzo czesto skutecznie uszkadzajacych
          nasze organizmy. Trzeba koniecznie z lekarzem rozmawiac o HAARP-ie. Trzeba o
          HAARP-ie czytac, chociaz publikacji jest niewiele. Szukajcie na internecie
          wpisujac "HAARP bron" we wszystkich mozliwych jezykach. Ja podaje dwa linki i
          moj adres, jak ktos chce materialy, ktore ja mam
          www.swistak.pl/aukcja.html/?id=113741 i
          htp://www.niniwa2.cad.pl/raportn.htm
          Moj adres: maryla@iinet.net.au
          • Gość: I-24 Sorry ale musze skasować ten POST !!!!!! IP: *.crowley.pl 08.10.04, 13:36
    • Gość: sam Re: Coraz więcej mężczyzn choruje na anoreksję i IP: *.arcor-ip.net 07.10.04, 22:37
      na dzis starczy jutro znow batalia z lodowka i szafa
    • dem0kryt Re: Coraz więcej mężczyzn choruje na anoreksję i 07.10.04, 23:20
      Co to za facet, który nie lubi dobrze zjeść i przy okazji co nieco wypić... Toz
      to jak impotencja!
      • Gość: inaja Re: Coraz więcej mężczyzn choruje na anoreksję i IP: *.proxy.aol.com 08.10.04, 00:40
        Nie chcialo mnie sie zalogowac. Ale 'inaja' ~ to moje logo!
        A wiec, co w tym dziwnego, ze mezczyzni maja te same dietetyczne przypadlosci,
        co kobiety?
        No, do qrwy nedzy ~ co w tym dziwnego?
        Moj maz ~ ma lekka nadwage, kocha zrec!, choc nie jest ani 'a', ani 'b' - ale
        jak juz sie 'nazre' - ile on ma potem wyrzutow sumienia!!! Nikomu tego, nie
        zycze! Cale szczescie, ze ja w sprawach 'zarelka', jakas opanowana :)!
        • Gość: inaja Re: Coraz więcej mężczyzn choruje na anoreksję i IP: *.proxy.aol.com 08.10.04, 00:43
          Z ostatniego pomslunku :))
          Gdybym nie umiala opanowac wlasnego jedzonku, to albo bylibysmy para grubasow,
          albo szkieletow.
        • Gość: ja Re: Coraz więcej mężczyzn choruje na anoreksję i IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.04, 07:44
          beznadziejny ten twój post,nie wiem ,co za cel ma takie słownictwo
    • Gość: Silny Anoreksja i Bigoreksja !!! IP: 195.225.213.* 08.10.04, 00:50
      Niektórzy mężczyźni chodzący na siłkę mają bigoreksję.

W skrócie manię wielkości. Myślą, że są za mali, że pół metra w łapie to mało.

Nie chcą pokazywać swojego ciała, bo myślą, że jeszcze nie czas, że jeszcze
      muszą przypakować.

Autor nie pokusił się, żeby sprawdzić jak to jest.
      Pisze coś o anokresji i siłce. Bez komentarza.

Pozdro for all !
      • Gość: Tutu Re: Anoreksja i Bigoreksja !!! IP: 151.157.129.* 08.10.04, 09:21
        Silny to ty jestes w gebie.. Duza masa miesa swiadczy o jego podlej jakosci.
        Tak na prawde silni to sa ludzie o duzej sile w stosunku do ciezaru ciala.
        Chcesz poprawic ten stosunek to radze ci jesc do woli lecz wstawac wczesnym
        rankiem (okolo 4 rano) przebiegnac okolo 20km i zakonczyc trening seskem z
        zona. Potem lekka drzemka i obfite sniadani. Milego dnia.
    • karmarys geje niepodatni?? 08.10.04, 04:18
      w artykulestoi , ze 80% chorych to hetero. To oznacza, ze 20% to geje. Jesli
      wiadomo, ze geje stanowia 10 % ogolu populacji to czy wniosek nie powinien byc
      przeciwny, czyli ze jednak sa podatniejsi o rowne 100%??
      • Gość: jakis tam Re: geje niepodatni?? IP: *.dclient.hispeed.ch 08.10.04, 12:19
        A moze po prostu stanowia juz 20% populacji...
    • Gość: wiocholud Re: Coraz więcej mężczyzn choruje na anoreksję i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.04, 08:00
      chlop bez brzuch slabo ru...a !!!!!!!!!!
    • Gość: barnej Re: Coraz więcej mężczyzn choruje na anoreksję i IP: *.elartnet.pl / *.elart.com.pl 08.10.04, 08:05
      To nie są mężczyźni! Co to za facet, który nie je, lub je jak kretyn! Swiadczy
      to nie tyle o totalnym zniewieścieniu, ale przede wszystkim o podatności na
      chore wzorce pewnych "wizerunków", tak bardzo propagowane przez środowiska
      świata mody i niektórych mediów zdominowanych wiadomo przez kogo!
    • Gość: tran Czym się martwić-ewolucja eliminuje debili IP: 217.96.29.* 08.10.04, 08:59
      jeśli facet nie żre jak trzeba, nie wciagnie kilku schabowych i popije
      koniaczkiem to natura samo zepchnie go na aut. Pa anorektycy, ide na śledzika.
    • Gość: noo Re: Coraz więcej mężczyzn choruje na anoreksję i IP: 81.219.* / *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.04, 10:53
      Wystarczy choc troche matematyki na poziomie podstawówki i juz pismak sie gubi
      lub pisze tak, ze nie wiadomo o co chodzi.
      • Gość: noo Re: Coraz więcej mężczyzn choruje na anoreksję i IP: 81.219.* / *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.04, 10:54
        Chodzi oczywiscie o te nieszczesne procenty.
    • Gość: basia Re: Coraz więcej mężczyzn choruje na anoreksję i IP: *.info 08.10.04, 11:08
      Cóż, jak równość to we wszystkim, dlaczego tylko kobiety mają chorować?
      • dem0kryt Re: Coraz więcej mężczyzn choruje na anoreksję i 08.10.04, 11:50
        Równość we wszystkim? No to czekam, kiedy faceci zaczną chorować na raka macicy...
    • Gość: r39 Re: Coraz więcej mężczyzn IP: *.ifpan.edu.pl 08.10.04, 11:54
      To problem powstał dopiero wtedy, kiedy się okazało,
      że dotyczy także samców? Poza tym nie było o czym
      mówić, jak rozumiem.

Och, i nie przesadzajmy z tym umieraniem. Mamy
      przecież spory wybór: umrzeć na anoreksję czy na
      raka, zawał albo w wypadku samochodowym i setki
      innych wariantów.

Aha, cały ten bełkot ma wybitne podłoże komercyjne.
      Jak dotąd wiadomo mi tylko o JEDNEJ pani, zawodowej
      dietetyczce, która zagłodziła się na śmierć stosując
      lansowaną przez siebie dietę. Pozostali dietetycy
      trenują swoje genialne pomysły na pacjentach.
    • szoppracz1 Według najnowszego raportu??? 08.10.04, 12:36
      Skąd autor ma takie dane? A co ze starszymi raportami? Kiedy w 1997 r. pisałam
      pracę semestralną na temat anoreksji i bulimii, wyczytałam u amerykańskich
      autorów, że na każdych 10 chorych 3 to mężczyźni. Nie ma co robić sensacji,
      gdyż sprawa jest znana od lat.
    • Gość: Jasna Re: Coraz więcej mężczyzn choruje na anoreksję i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.04, 14:55
      Ja mam kolegę, który zaczął chudnąć dwa lata temu, od tamtego czasu jest go
      coraz mniej. Wczoraj zobaczyłam go pierwszy raz od 4 miesięcy, wygląda jak
      szkielet/śmierć z Terrego Prachetta.
      Wiem, że zawsze miał problemy z akceptacją innych ludzi, zawracał mi głowę
      zaprzyjaźnianiem się z innymi ludźmi ze studiów, itp. Tradycyjnie miałam to
      gdzieś, każdy zadaje się z tym kogo naprawdę lubi, a mojemu koledze zależało,
      żeby wszyscy go lubili i zawsze udawał, że sam lubi wszystkich.
      Nie mam pojęcia jak mu pomóc, ale na dobry początek zaproszę go na obiadek i
      zrobię coś, co będzie zdrowe, ale pożywne. Zobaczę, czy zje.
      Ta choroba jest straszna, ludzie znikają w oczach.
    • Gość: anty_manipulant jaki piekny przyklad manipulacji... IP: *.crowley.pl 08.10.04, 15:23
      malo zwiazane z trescia, ale rzucilo mi sie w oczy...
      cytat:
      "Przez wiele lat uważano, że bardziej podatni na to są homoseksualiści...
      Jednak wyniki ostatnich badań pokazały, że aż 80 proc. mężczyzn z zaburzeniami
      odżywiania się ma orientację heteroseksualną."
      Sugeruja, ze jednak homoseksualisci nie sa bardziej podatni, co jawnie
      zaprzecza podanym liczba. Jezeli 80% mezczyzn bylaby hetero a 20% homo, to
      faktycznie homo byliby tak samo podatni jak hetero. Ale, byc moze
      bezpodstawnie, wydaje mi sie, ze homo stanowia duzo mniejszy % mezczyzn, wiec
      zdecydowanie sa bardziej podatni. Mozna wyliczyc ile osob z grupy przypada na
      jedna chora z tej samej grupy, wtedy moze wyjsc np., ze na jednego chorego homo
      przypada 100 homo, a na jednego chorego hetero przypada 500 hetero. Tak podane
      dane nie daja pola do manipulacji...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka