Gość: gloubiboulga IP: *.proxy.aol.com 07.10.04, 17:49 Doskonale to rozumiem. Po przeczytaniu Mierkata, Galaksi, Fredziny-Zydziny i Jarka-adoratora-mordercy-dzieci.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Czerczyr Re: Coraz więcej mężczyzn choruje na anoreksję i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.04, 20:29 Ide jakąś kanapke wszamać :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grubasek Czy moglbym sie zarazic anoreksja! Od lat walcze z IP: *.union01.nj.comcast.net 07.10.04, 22:36 otyloscia, ktora zamienila moje zycie w pieklo psychiczne. Kazdy, kto ma niedowage powinien chociaz raz poczuc co to jest dzwigac te kilkadziesiat kilogramow paskudnego tluszczu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Nie rób sobie jaj ze śmiertelnej choroby!!! IP: *.it-net.pl 08.10.04, 00:06 Jak masz problem z nadwagą to przejdź na dietę. Jedz mniej i ćwicz,a nie jak głupi żartujesz sobie z ludzi którzy umrą jeśli nikt im nie pomorze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Czy moglbym sie zarazic anoreksja! Od lat wal IP: 61.113.174.* 08.10.04, 01:59 a moze po prostu sprobujesz diety kwasniewskiego ("zywienie optymalne")? (wystarczy wyszukac strony w google) stosuje ja od trzech lat, trudno uwierzyc ale przez pierwsze miesiace schudlem o kilkanascie kilo (stracilem cala nadwage), a do dzisiaj waga sie utrzymuje chociaz czasem pozwalam sobie na nieprzestrzeganie diety... nigdy wczesniej nie myslalem, ze uda mi sie miec plaski brzuch i pozbyc sie faldow tluszczu do tego mialem rozne problemy zdrowotne, wynikajace z otylosci - to tez minelo dieta jest na poczatku troche zaskakujaca - nalezy jesc tluste rzeczy, brzmi absurdalnie - natomiast naprawde dziala i nie boj sie, nie wpadniesz w anoreksje... - choc ostatnio czasami dojadam czekolada lub innymi "niezdrowymi" rzeczami, kiedy waga spada ponizej przyzwoitego poziomu, chociaz na codzien jadam same tlustosci! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Glob HAARP i choroby IP: *.dyn.iinet.net.au 08.10.04, 11:29 Amerykanska bron HAARP-a jest scisla tajemnica na Ziemi, a szczegolnie jej programy dotyczace powodowania chorob. Wiedza o tym tylko lekarze, ktorzy dzieki HAARP-owi zarabiaja pieniadze, bo maja duzo pacjentow. 20 lat temu takich chorob nie bylo wogole, ale co sie dziwic, przeciez rak jest dopiero 1960 roku w Polsce. HAARP dziala korzystajac z biopradow istot zywych na Ziemi. Dzieki temu moze dotknac kazdego w kazdej chwili. I dotyka!!! Jedyna rada to rozmawiac o HAARPie z lekarzami, ktorzy sa wtajemniczeni w nowe choroby, w nowe bardzo szkodzace leki i w prace HAARP-a. Publikacji na ten temat prawie nie ma. Prosze szukac we wszystkich jezykach wpisujac do wyszukiwarki "Bron HAARP" Ja podaje dwa linki i moj adres, jak ktos chce moje materialy na ten temat. www.swistak.pl/aukcjahtml/?id=113741 i www.niniwa2.cad.pl/raportn.htm Moj adres maryla@ iinet.net.au Sprawa jest bardzo powazna!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Glob HAARP i choroby IP: *.dyn.iinet.net.au 08.10.04, 11:47 HAARP jest to scisle tajna amerykanska bron. Najbardziej tajny jest jej program dzialajacy na ludzi. HAARP dziala korzystajac z biopradow istot zywych na Ziemi. Dzieki temu moze dotknac kazdego w kazdej chwili. I dotyka!!! Jeszcze 20 lat temu wiekszosci chorob wogole nie bylo. Od 1960 roku jest dopiero rak. Lekarze o HAARP-ie wiedza i z niego korzystaja majac zapewniona liczbe pacjentow od czego maja placone. Sa tez poinformowani o nowych chorobach wprowadzanych przez HAARP-a i lekach bardzo czesto skutecznie uszkadzajacych nasze organizmy. Trzeba koniecznie z lekarzem rozmawiac o HAARP-ie. Trzeba o HAARP-ie czytac, chociaz publikacji jest niewiele. Szukajcie na internecie wpisujac "HAARP bron" we wszystkich mozliwych jezykach. Ja podaje dwa linki i moj adres, jak ktos chce materialy, ktore ja mam www.swistak.pl/aukcja.html/?id=113741 i htp://www.niniwa2.cad.pl/raportn.htm Moj adres: maryla@iinet.net.au Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: I-24 Sorry ale musze skasować ten POST !!!!!! IP: *.crowley.pl 08.10.04, 13:36 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sam Re: Coraz więcej mężczyzn choruje na anoreksję i IP: *.arcor-ip.net 07.10.04, 22:37 na dzis starczy jutro znow batalia z lodowka i szafa Odpowiedz Link Zgłoś
dem0kryt Re: Coraz więcej mężczyzn choruje na anoreksję i 07.10.04, 23:20 Co to za facet, który nie lubi dobrze zjeść i przy okazji co nieco wypić... Toz to jak impotencja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inaja Re: Coraz więcej mężczyzn choruje na anoreksję i IP: *.proxy.aol.com 08.10.04, 00:40 Nie chcialo mnie sie zalogowac. Ale 'inaja' ~ to moje logo! A wiec, co w tym dziwnego, ze mezczyzni maja te same dietetyczne przypadlosci, co kobiety? No, do qrwy nedzy ~ co w tym dziwnego? Moj maz ~ ma lekka nadwage, kocha zrec!, choc nie jest ani 'a', ani 'b' - ale jak juz sie 'nazre' - ile on ma potem wyrzutow sumienia!!! Nikomu tego, nie zycze! Cale szczescie, ze ja w sprawach 'zarelka', jakas opanowana :)! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inaja Re: Coraz więcej mężczyzn choruje na anoreksję i IP: *.proxy.aol.com 08.10.04, 00:43 Z ostatniego pomslunku :)) Gdybym nie umiala opanowac wlasnego jedzonku, to albo bylibysmy para grubasow, albo szkieletow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Coraz więcej mężczyzn choruje na anoreksję i IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.04, 07:44 beznadziejny ten twój post,nie wiem ,co za cel ma takie słownictwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Silny Anoreksja i Bigoreksja !!! IP: 195.225.213.* 08.10.04, 00:50 Niektórzy mężczyźni chodzący na siłkę mają bigoreksję. W skrócie manię wielkości. Myślą, że są za mali, że pół metra w łapie to mało. Nie chcą pokazywać swojego ciała, bo myślą, że jeszcze nie czas, że jeszcze muszą przypakować. Autor nie pokusił się, żeby sprawdzić jak to jest. Pisze coś o anokresji i siłce. Bez komentarza. Pozdro for all ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tutu Re: Anoreksja i Bigoreksja !!! IP: 151.157.129.* 08.10.04, 09:21 Silny to ty jestes w gebie.. Duza masa miesa swiadczy o jego podlej jakosci. Tak na prawde silni to sa ludzie o duzej sile w stosunku do ciezaru ciala. Chcesz poprawic ten stosunek to radze ci jesc do woli lecz wstawac wczesnym rankiem (okolo 4 rano) przebiegnac okolo 20km i zakonczyc trening seskem z zona. Potem lekka drzemka i obfite sniadani. Milego dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
karmarys geje niepodatni?? 08.10.04, 04:18 w artykulestoi , ze 80% chorych to hetero. To oznacza, ze 20% to geje. Jesli wiadomo, ze geje stanowia 10 % ogolu populacji to czy wniosek nie powinien byc przeciwny, czyli ze jednak sa podatniejsi o rowne 100%?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jakis tam Re: geje niepodatni?? IP: *.dclient.hispeed.ch 08.10.04, 12:19 A moze po prostu stanowia juz 20% populacji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiocholud Re: Coraz więcej mężczyzn choruje na anoreksję i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.04, 08:00 chlop bez brzuch slabo ru...a !!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barnej Re: Coraz więcej mężczyzn choruje na anoreksję i IP: *.elartnet.pl / *.elart.com.pl 08.10.04, 08:05 To nie są mężczyźni! Co to za facet, który nie je, lub je jak kretyn! Swiadczy to nie tyle o totalnym zniewieścieniu, ale przede wszystkim o podatności na chore wzorce pewnych "wizerunków", tak bardzo propagowane przez środowiska świata mody i niektórych mediów zdominowanych wiadomo przez kogo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tran Czym się martwić-ewolucja eliminuje debili IP: 217.96.29.* 08.10.04, 08:59 jeśli facet nie żre jak trzeba, nie wciagnie kilku schabowych i popije koniaczkiem to natura samo zepchnie go na aut. Pa anorektycy, ide na śledzika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noo Re: Coraz więcej mężczyzn choruje na anoreksję i IP: 81.219.* / *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.04, 10:53 Wystarczy choc troche matematyki na poziomie podstawówki i juz pismak sie gubi lub pisze tak, ze nie wiadomo o co chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noo Re: Coraz więcej mężczyzn choruje na anoreksję i IP: 81.219.* / *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.04, 10:54 Chodzi oczywiscie o te nieszczesne procenty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: Coraz więcej mężczyzn choruje na anoreksję i IP: *.info 08.10.04, 11:08 Cóż, jak równość to we wszystkim, dlaczego tylko kobiety mają chorować? Odpowiedz Link Zgłoś
dem0kryt Re: Coraz więcej mężczyzn choruje na anoreksję i 08.10.04, 11:50 Równość we wszystkim? No to czekam, kiedy faceci zaczną chorować na raka macicy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r39 Re: Coraz więcej mężczyzn IP: *.ifpan.edu.pl 08.10.04, 11:54 To problem powstał dopiero wtedy, kiedy się okazało, że dotyczy także samców? Poza tym nie było o czym mówić, jak rozumiem. Och, i nie przesadzajmy z tym umieraniem. Mamy przecież spory wybór: umrzeć na anoreksję czy na raka, zawał albo w wypadku samochodowym i setki innych wariantów. Aha, cały ten bełkot ma wybitne podłoże komercyjne. Jak dotąd wiadomo mi tylko o JEDNEJ pani, zawodowej dietetyczce, która zagłodziła się na śmierć stosując lansowaną przez siebie dietę. Pozostali dietetycy trenują swoje genialne pomysły na pacjentach. Odpowiedz Link Zgłoś
szoppracz1 Według najnowszego raportu??? 08.10.04, 12:36 Skąd autor ma takie dane? A co ze starszymi raportami? Kiedy w 1997 r. pisałam pracę semestralną na temat anoreksji i bulimii, wyczytałam u amerykańskich autorów, że na każdych 10 chorych 3 to mężczyźni. Nie ma co robić sensacji, gdyż sprawa jest znana od lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasna Re: Coraz więcej mężczyzn choruje na anoreksję i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.04, 14:55 Ja mam kolegę, który zaczął chudnąć dwa lata temu, od tamtego czasu jest go coraz mniej. Wczoraj zobaczyłam go pierwszy raz od 4 miesięcy, wygląda jak szkielet/śmierć z Terrego Prachetta. Wiem, że zawsze miał problemy z akceptacją innych ludzi, zawracał mi głowę zaprzyjaźnianiem się z innymi ludźmi ze studiów, itp. Tradycyjnie miałam to gdzieś, każdy zadaje się z tym kogo naprawdę lubi, a mojemu koledze zależało, żeby wszyscy go lubili i zawsze udawał, że sam lubi wszystkich. Nie mam pojęcia jak mu pomóc, ale na dobry początek zaproszę go na obiadek i zrobię coś, co będzie zdrowe, ale pożywne. Zobaczę, czy zje. Ta choroba jest straszna, ludzie znikają w oczach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty_manipulant jaki piekny przyklad manipulacji... IP: *.crowley.pl 08.10.04, 15:23 malo zwiazane z trescia, ale rzucilo mi sie w oczy... cytat: "Przez wiele lat uważano, że bardziej podatni na to są homoseksualiści... Jednak wyniki ostatnich badań pokazały, że aż 80 proc. mężczyzn z zaburzeniami odżywiania się ma orientację heteroseksualną." Sugeruja, ze jednak homoseksualisci nie sa bardziej podatni, co jawnie zaprzecza podanym liczba. Jezeli 80% mezczyzn bylaby hetero a 20% homo, to faktycznie homo byliby tak samo podatni jak hetero. Ale, byc moze bezpodstawnie, wydaje mi sie, ze homo stanowia duzo mniejszy % mezczyzn, wiec zdecydowanie sa bardziej podatni. Mozna wyliczyc ile osob z grupy przypada na jedna chora z tej samej grupy, wtedy moze wyjsc np., ze na jednego chorego homo przypada 100 homo, a na jednego chorego hetero przypada 500 hetero. Tak podane dane nie daja pola do manipulacji... Odpowiedz Link Zgłoś