Gość: Ayelet IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.10.04, 21:41 czy coś takiego w ogóle ma miejsce? tzn. czy jeśli szpital życzy sobie pojawienia się z grupą krwi na operację można ją wykonać bezpłatnie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Majka Re: Refundacja grupy krwi przed operacją IP: *.wroclaw.mm.pl 11.10.04, 22:36 Mi zrobiono badanie grupy krwi już na oddziale. Miałam w dowodzie pieczątkę z grupą, ale lekarz stwierdził, że oni i tak robią w swoim laboratorium. Internista wyjaśnił mi, że idąc do szpitala powinnam mieć wyniki badań stwierdzających daną chorobę. A to co potrzebne jest do ew. zabiegu to wykonuje już szpital np. badania na krzepliwość, grupa.. Odpowiedz Link Zgłoś
vecka Re: Refundacja grupy krwi przed operacją 11.10.04, 22:44 Grupe krwi musisz miec zrobiona przed operacja darmo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ayelet Re: Refundacja grupy krwi przed operacją IP: 213.25.91.* 12.10.04, 08:10 Chodzi o mojego męża, ktory ma przyjśc do szpitala z grupą krwi. Ma na to skierowanie od specjalisty (rejonowego) a w przychodni mówią, ż ejak chce musi zapłacić :( Odpowiedz Link Zgłoś