mareknak 27.12.18, 19:25 Boli mnie głowa jak o tym myślę A jak gram na komputerze albo bawię się ze znajomymi nic mnie nie boli jak sobie z tym radzić? I co to może być jakaś choroba? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
koziorozka Re: Ból głowy 28.12.18, 08:54 mareknak napisał(a): > Boli mnie głowa jak o tym myślę ------------------ Boli mnie głowa, jak czytam takie teksty. Ty nie musisz myśleć, ja nie muszę czytać - taka to choroba :) Odpowiedz Link Zgłoś
mareknak Re: Ból głowy 28.12.18, 16:05 Dobra spierdalaj myślałem że ktoś pomoże a tu sami debile są tylko Odpowiedz Link Zgłoś
marbor1 Re: Ból głowy 28.12.18, 21:00 Mareknak radzę ci zapierdalaj szybko do psychiatry, on najbardziej pomoże debilowi takiemu jak ty. Odpowiedz Link Zgłoś
koziorozka Re: Ból głowy 29.12.18, 10:48 Panowie, wystarczy tych bluzgów. Następne będę kasować. Mareknak, czy przeczytałeś swój pierwszy post przed wysłaniem? Sądzisz, że ktoś go zrozumie? Odpowiedz Link Zgłoś
mareknak Re: Ból głowy 30.12.18, 01:36 Przepraszam bo już naprawdę mnie irytuje ten ból głowy i jak przeczytałem tą odpowiedź to się zagotowalem taka sytuacja już się nie powtórzy Odpowiedz Link Zgłoś
koziorozka Re: Ból głowy 30.12.18, 09:21 Przeprosiny przyjęte. Nie wiadomo, czy ktoś na forum wymyśli ci jakąś sensowną poradę, ale daj sobie szansę. Napisz dokładnie, nie po łebkach: 1. Byłeś z tym u lekarza? 2. W jakich sytuacjach głowa cię boli. 3. Od jak dawna, czy pamiętasz początek. 4. Wiek, waga (lepiej BMI), tryb życia, używki. Odpowiedz Link Zgłoś
kosmedkiel33 Re: Ból głowy 18.01.19, 12:15 Większa rolę odgrywa tutaj Twoje myślenie niż jakaś choroba. Odpowiedz Link Zgłoś