Dodaj do ulubionych

Zapalenie żołądka

05.04.19, 20:42
Mam następujące objawy: drży mi żołądek, po jedzeniu obkawy się nasilają. Wczoraj wypiłem dwa miodowe piwa po 1,5 godziny zjadłem żurek z jakiem i kiełbasą. Po 5 minutach zrobiło mi się słabo. Spociłem się, czułem że nogi mam jak z waty, brzuch mi dużo bardziej drżał, bolała mnie głowa. Ma ktoś podobne objawy? Co mi jest?
Obserwuj wątek
    • sp9tcu Re: Zapalenie żołądka 06.04.19, 00:42
      Nerwy
      spadek cukru

zacząłbym od sprawdzenia cukru
      • konrad_151515 Re: Zapalenie żołądka 06.04.19, 14:14
        Cukier badałem wielokrotnie i był ok, robilem testy na tarczycę, krew ok. Dodam jeszcze że miałem robioną gastroskopię i mam refluks, zapalenie błony śluzowej żołądka oraz helikobakter wykryty w przełyku i niewielka ilość w żołądku. Mam także od ponad 6 miesięcy biały nalot na języku. Leki na refluks (dentilax, ulgastran i prokit) i zapalenie żołądka powodaly u mnie duże zawroty głowy i mrowienie glowy więc ich nie biorę. Czy zapalenie żołądka połączone z helikobakter może dawać takie objawy?
        • koziorozka Re: Zapalenie żołądka 06.04.19, 15:53
          konrad_151515 napisał(a): Leki na refluks (dentilax, ulg
          > astran i prokit) i zapalenie żołądka powodaly u mnie duże zawroty głowy i mrow
          > ienie glowy więc ich nie biorę.
          -----------
          Odstawiłeś leki, więc czego się spodziewasz?
          Leki się zmienia, dopasowuje, sprawdza, które lepiej działają. Pogadaj z lekarzem.
        • zenobek Re: Zapalenie żołądka 07.04.19, 11:50
          Zakażenia bakteryjne leczy się antybiotykami lub ziołami o działaniu antybakteryjnym. Jeśli chcesz się truć to stosuj ulgastrany i inne syfy. Jak chcesz się wyleczyć to zmień leki ewentualnie lekarza. Gdy układ immunologiczny dojdzie do panowania nad helicobacter zniknie reflux, zapalenie błony i inne takie. Biały nalot to pewnie objaw grzybicy. Bierze się ona z nadmiernej konsumpcji cukru. Dwa miodowe piwa to można wypić w ciągu tygodnia a nie jednego wieczora!!!
          Powodzenia w leczeniu.
    • sp9tcu Re: Zapalenie żołądka 06.04.19, 23:57
      Jak odstawiłeś to pij inne
      ja pije ramigax max i czuje ulge
      piłem inny przez 4 dni i jest poprawa

połowa chorób żoładka to nerwy

u mnie musze pić ramigas max bo pije permazyne

szuka się nowych dobryw leków
      przykład moja grzybica cała apteka sprawdzona
      wczoraj sprubowałem
      bardzo ostrej chemi czyli maści super silnej Trident
      2 dzień i zaeszło na szyji o 50 %