kaska4444 30.06.19, 19:52 Witam. Czy jest tu ktoś kto może polecić kogoś kto potrafi zrzucać klątwy i uroki? Z góry dziękuje za odpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
snajper55 Re: Zdejmowanie klątw i uroków- Wrocław 30.06.19, 22:04 kaska4444 napisał(a): > Witam. Czy jest tu ktoś kto może polecić kogoś kto potrafi zrzucać klątwy i uro > ki? > Z góry dziękuje za odpowiedz. Ja potrafię. Ale to drogo kosztuje. S. Odpowiedz Link Zgłoś
sp9tcu Re: Zdejmowanie klątw i uroków- Wrocław 30.06.19, 23:18 ja wiem jak to się robi i podam za darmo chce pani Odpowiedz Link Zgłoś
sp9tcu Re: Zdejmowanie klątw i uroków- Wrocław 30.06.19, 23:19 snajper55 napisał: > kaska4444 napisał(a): > > > Witam. Czy jest tu ktoś kto może polecić kogoś kto potrafi zrzucać klątwy > i uro > > ki? > > Z góry dziękuje za odpowiedz. > > Ja potrafię. Ale to drogo kosztuje. > > S. Snajper ile bierzerz za godzine :) Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Zdejmowanie klątw i uroków- Wrocław 01.07.19, 05:40 sp9tcu napisał: > snajper55 napisał: > > > kaska4444 napisał(a): > > > > > Witam. Czy jest tu ktoś kto może polecić kogoś kto potrafi zrzucać > klątwy > > i uro > > > ki? > > > Z góry dziękuje za odpowiedz. > > > > Ja potrafię. Ale to drogo kosztuje. > > > > S. > > > Snajper ile bierzerz za godzine :) To zależy na kogo rzucam i co. Ale tak 5.000 to minimum. Rzucenie klątwy bardzo osłabia no i różne rzadkie rzeczy się zużywają a na przykład o włos losowy dziewicy w dzisiejszych czasach bardzo trudno. Na szczęście z żabami nie ma żadnych problemów. S. Odpowiedz Link Zgłoś
kaska4444 Re: Zdejmowanie klątw i uroków- Wrocław 01.07.19, 16:01 Chodzi o zdejmowanie klątw i uroków Odpowiedz Link Zgłoś
majenkir Re: 01.07.19, 18:59 kaska4444 napisał(a): > Chodzi o zdejmowanie klątw i uroków Moze tu Ci ktos pomoze... Odpowiedz Link Zgłoś
sp9tcu Re: 02.07.19, 00:20 majenkir napisała: > kaska4444 napisał(a): > > Chodzi o zdejmowanie klątw i uroków > > Moze tu Ci ktos pomo > ze... > > Prosze bardzo 1- idziemy do apteki i kupujmy bisakodyl 2- naqstepnie muwimy to mi pomoże i pijemy dwie tabletki 3- za 5 godzin idziemy na spacerek a na powaznie kolejna osoba do psychiatryka Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Zdejmowanie klątw i uroków- Wrocław 02.07.19, 06:53 kaska4444 napisał(a): > Chodzi o zdejmowanie klątw i uroków Rzucam i zdejmuję. Choć zdejmowanie jest dużo trudniejsze (i drozsze) od rzucania, gdyż najpierw trzeba zgadnąć, co zostało rzucone, a to wcale nie jest łatwe. Wiele uroków czy klątwy daje podobny efekt, a zdejmuje się je całkiem inaczej. Jest wiele osób, które mówią że zrobią to tanio, ale to oszuści. Wezmą kasę i niczego nie zrobią. Więc uważaj. Albo nieumiejętnie zabiorą się do roboty i będzie nieszczęście. S. Odpowiedz Link Zgłoś
sp9tcu Do snajpera snajper jest specjalistą 02.07.19, 21:57 Snajper umi to wierz mi kobieto już na mnie stosował to kilka razy ale ja wziąłem tajemnicze lustro odbiło to i padło na niego super urok czary mary wielkie hary trzas i pras i masz BANA NA TYM FORUM czekamy na tem urok Odpowiedz Link Zgłoś
sp9tcu Re: Zdejmowanie klątw i uroków- Wrocław 22.11.22, 22:26 snajper55 napisał: > kaska4444 napisał(a): > > > Chodzi o zdejmowanie klątw i uroków > > Rzucam i zdejmuję. Choć zdejmowanie jest dużo trudniejsze (i drozsze) od rzucan > ia, gdyż najpierw trzeba zgadnąć, co zostało rzucone, a to wcale nie jest łatwe > . Wiele uroków czy klątwy daje podobny efekt, a zdejmuje się je całkiem inaczej > . Jest wiele osób, które mówią że zrobią to tanio, ale to oszuści. Wezmą kasę i > niczego nie zrobią. Więc uważaj. Albo nieumiejętnie zabiorą się do roboty i b > ędzie nieszczęście. > > S. Sanper jakś klatwa zpadła na forum nikt nie pisze ściagam klatwe Pisać ludzie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
koziorozka Re: Zdejmowanie klątw i uroków 02.07.19, 09:29 kaska4444 - to jest forum Zdrowie, więc inni się z ciebie nabijają, bo w klątwy i uroki nie wierzą. Szukaj jakiegoś forum z wróżkami, jasnowidzami, uzdrowicielami - ja uważam ich za hochsztaplerów, ale co ja tam wiem... wpisz w google: klątwa odczynianie Wrocław fora: forum.gazeta.pl/forum/f,25247,dobra_wrozka.html forum.gazeta.pl/forum/w,468,103551771,103551771,zdejmowanie_klatwy_szukam_pomocy.html f.kafeteria.pl/temat-4073563-zdjemowanie-klatw-i-urokow/ Odpowiedz Link Zgłoś
sp9tcu Re: Zdejmowanie klątw i uroków 19.11.22, 02:57 wy jeszcze w to wierzycie ? Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Zdejmowanie klątw i uroków 19.11.22, 14:12 sp9tcu napisał: > wy jeszcze w to wierzycie ? No jasne, że wierzą. W czary, uroki, Jezuska, utopce, wampiry i inne twory ludzkiej wyobraźni. S. Odpowiedz Link Zgłoś
sp9tcu Re: Zdejmowanie klątw i uroków 19.11.22, 19:49 Przepraszam proszę nie obrażać katolików dobra to twoje zdanie Z innej beczki Snajper a znasz klotwę bym wyleciał z tego forum ? :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Zdejmowanie klątw i uroków 19.11.22, 21:29 sp9tcu napisał: > Snajper a znasz klotwę bym wyleciał z tego forum ? :))))) Znam tylko klątwy powodujące znikanie wpisów i wątków. :) S. Odpowiedz Link Zgłoś
sp9tcu Re: Zdejmowanie klątw i uroków 19.11.22, 22:10 snajper55 napisał: > sp9tcu napisał: > > > Snajper a znasz klotwę bym wyleciał z tego forum ? :))))) > > Znam tylko klątwy powodujące znikanie wpisów i wątków. :) > > S. E to słaby admin ciekawe coś byś zrobił jakbym cię na forum publicznie obraził sad cywilny pewny !!!! Odpowiedz Link Zgłoś