Dodaj do ulubionych

bole nog i dretwienie

27.10.04, 15:02
Przez wakacje pracowalam w USA. Wszystkie prace jakie wykonywalam byly
stojace. Efekt bole nog (nadal), gdzieniegdzie pociemnialy mi zylki. Juz 3
tygodnie nie pracuje, chodze w butach na plaskiej podeszwie i nogi bola od
czasu do czasu. Co robic? Chce pochodzic na jakis aerobik i joge aby odzyskac
stara witalnosc ale boje sie o nogi.
Czekam na sugestie.
Obserwuj wątek
    • Gość: tola Re: bole nog i dretwienie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.04, 15:31
      spróbuj zastosować dietę (0 cukru, słodkich owoców, białej mąki)Jeśli pijesz
      kawę, zerwij z nią. Dużo warzyw, polecane witaminy i mikroelementy.
      Pozdr.
    • Gość: Artur Re: bole nog i dretwienie IP: *.ss.shawcable.net 27.10.04, 16:38
      Musisz byc zbadana przez lekarza. Moze doszlo do uszkodzenia zastawek zylnych? Jezeli tak, to zwykle nalepiej takie badanie wykonuje chirurg.

Ale trudno powiedziec, to moze byc wiele rzeczy i przede wszystkim lekarz musi zbadac.
    • Gość: DR. Zivago Re: bole nog i dretwienie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.04, 19:53
      Nie znam się co prawda na żyłach ale jak mnie bolał ząb to wyrwałem. Pozdrawiam.
      • pia.ed .................................................. 27.10.04, 20:43
        Zycze Ci, dr Ziwago, zeby kiedys rozbolal Cie ...... To bedzie kara za takowe
        porady!
        • Gość: peja Re: ............................................. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.04, 09:05
          takie drętwienie nóg, nie musi być od problemów z żyłami, ale od kręgosłupa, np
          wypadnięty dysk, miałam podobną sytuację, zgłoś się jak najszybciej do lekarza i
          wykonaj potrzebne badzania.Powodzenia!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka