Dodaj do ulubionych

auto gaz serwis ząbki

25.04.12, 15:17
WITAM.

OFERUJE MONTAŻ INSTALACJI GAZOWYCH

OFERUJE TEZ USŁUGI W ZAKRESIE SERWISU INSTALACJI GAZOWYCH

WYMIANA FILTROW

REGULACJE

ANALIZA SPALIN

MOJA FIRMA DZIAŁA JUZ 15 LAT

JEŚLI CHCESZ ZMNIEJSZYC KOSZTY EKSPLOATACYJNE SWOJEGO AUTA

A NIE WIESZ JAKA INSTALACJA GAZOWA BEDZIE PASOWAŁA - SŁUŻĘ RADĄ !!!

WARSZTAT CZYNNY JEST OD PONIEDZIAŁKU DO PIĄTKU

W GODZINACH: 9:00-17:00

W SOBOTY I PO GODZINACH PRACY - DO UZGODNIENIA !!!

ZĄBKI UL. PIŁSUDSKIEGO 60 A

TEL KOM: 518 999 096

SERDECZNIE ZAPRASZAM !!!!
Obserwuj wątek
    • gapciams Re: auto gaz serwis ząbki 18.09.13, 07:59
      zapraszam
    • gapciams Re: auto gaz serwis ząbki 23.09.13, 09:24
      zapraszam !
    • slonko2b Re: auto gaz serwis ząbki 23.09.13, 11:19
      Odradzam!
      niegatywne doświadczenia opisałem wcześniej:
      forum.gazeta.pl/forum/w,97,139977150,139977150,Ostrzegam_warsztat_LPG_Pilsudzkiego_60a.html
      • gapciams Re: auto gaz serwis ząbki 23.09.13, 16:07
        papier przyjmie wszystko !

ja mam zdecydowanie pozytywne doswiadczenia dlatego z czystym sumieniem polecam ten warsztat .

sam mam 3 samochody z instalacją gazową zamontowaną w tym warsztacie , najstarsze auto przejechalo ponad 200 tys km na gazie przez okolo 10 lat i dalej jezdzi bez problemow , pozostale dwa samochody przejechaly na instalacji zamontowanej w tym warsztacie tez juz sporo kilometrow - kazdy okolo 100 tys i tez jest wszystko w porządku poza tym kilkunastu moim znajomym polecilem ten warsztat i tez krotko mówiąc sa zadowoleni ! co do wyparowanej benzyny to zastanow sie czy ma to sens ? pomawiasz faceta ze ukradl ci benzyne i dla 50 czy 60 zl robi sobie smród ? warsztat dziala w tym samym miejscu i dzialac bedzie . cos tu nie tak ........

slonko2b napisał:

> Odradzam!
        > niegatywne doświadczenia opisałem wcześniej:
        > forum.gazeta.pl/forum/w,97,139977150,139977150,Ostrzegam_warsztat_LPG_Pilsudzkiego_60a.html
        • gzbk Re: auto gaz serwis ząbki 24.09.13, 08:50
          Chyba się pogubiłem... Polecasz ten warsztat jako zadowolony klient czy zapraszasz do niego jako właściciel?
          Raz piszesz:
          "OFERUJE MONTAŻ INSTALACJI GAZOWYCH......... MOJA FIRMA DZIAŁA JUZ 15 LAT"
          a później:
          "ja mam zdecydowanie pozytywne doswiadczenia dlatego z czystym sumieniem polecam ten warsztat."
          i o właścicielu mówisz per "facet".

hmmm... mogłeś chociaż nick zmienić...
          • slonko2b Re: auto gaz serwis ząbki 24.09.13, 09:30
            ;-) coż braki w serwisie i braki w markeringu...
          • gapciams Re: auto gaz serwis ząbki 24.09.13, 10:01
            co w tym dziwnego ze daje facetowi ogloszenie ?
            tak trudno to zrozumiec ? szukasz drugiego dna ktorego nie ma ? jak pisalem wyzej , ja jak tez moi znajomi jestesmy zadowoleni , wiec w ramach naturalnej zyczliwosci - jesli wiesz co to znaczy.... daje mu to ogloszenie . to nie jakies tam dyrdymaly tylko jesli ktos mialby checi i taka potrzebe chetnie pokaze swoje auta jak tez dokumenty - czemu nie ? normalne jest to ze jak jest okazja i mozna zaoszczedzic na paliwie bez problemu duze kwoty to robi sie takie np instalacje . facet bo facet ... jak mam napisac ? pan wlasciciel ? ok .... czepiasz sie pisowni sam jestes guru ?
            • gzbk Re: auto gaz serwis ząbki 24.09.13, 10:28
              Pojechałeś kolego...
              Zwróciłem tylko uwagę na pewny brak logiki w Twoich postach.
              W żadnym słowie nie skrytykowałem polecanego przez Ciebie warsztatu.
              A Ty mi tu wyjeżdżasz o jakimś braku życzliwości i przemądrzałości.
              Czytaj za zrozumieniem - stwierdzenie, że piszesz "per facet" miało tylko uwypuklić, że w komentowanym poście nie występujesz jako właściciel warsztatu, a nie że nie podoba mi się stwierdzenie facet.
              Zastanów się co piszesz.
              Z mojej strony koniec tematu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka