Gość: ziuteck IP: *.anonymizer.com 06.05.01, 03:44 chodzi o "stojacego" penisa, podobno srednia to 15-17 cm? Ale w jaki sposob to sie mierzy, patrzac "od gory" od miejsca w ktorym "wychodzi" z wzgorka lonowego czy jakos inaczej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dr Terry Re: jak mierzyc dlugosc penisa IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 29.06.01, 14:15 Chłopie, mierzy się tzw.długość czynną - czyli przydatną w akcji. Nie martw się, najważniejsze jest serce! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maly Re: jak mierzyc dlugosc penisa IP: 1.1.2.* 16.07.01, 09:20 Najlepiej zmierz sobie od od wzgorka do nasady, potem owin ze dwa razy wokol zaledzia i zjedz jeszcze sobie do jader. W ten sposob to mozesz uzyskac ze poltora metra ale i to moze byc jeszcze malo - pomysl o rurce przedluzajacej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sark Re: jak mierzyc dlugosc penisa IP: 62.233.158.* 17.07.01, 22:52 Zmierz sobie w takim miejscu aby wynik jak najbardziej cię usatysfakcjonował. Inna sprawa że od długości ważniejsza jest średnica penisa w czasie wzwodu Pozdrawiam Sark Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr Hyde Re: jak mierzyc dlugosc penisa IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.07.01, 22:28 15-17 cm to średnia długość tzw. żołędzia, natomiast cały penis jest trochę dłuższy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: jak mierzyc dlugosc penisa IP: *.sasknet.sk.ca 24.07.01, 07:46 Mierzenie powinno byc komisyjne aby zapewnic wiarygodnosc rezultatow (Co najmniej 3 osoby obok denata). Odpowiedz Link Zgłoś
mesco Re: jak mierzyc dlugosc penisa 24.07.01, 12:06 zgadzam sie z tym. Jestem gotów zmierzyc mu (po osobistym obciaganiu) ------- Gość portalu: Artur napisał(a): > Mierzenie powinno byc komisyjne aby zapewnic wiarygodnosc rezultatow (Co > najmniej 3 osoby obok denata). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikmik Re: jak mierzyc dlugosc penisa IP: *.telenergo.pl 30.07.01, 20:07 nie słuchaj tu co niektórych bo myla sie pojecia. Żołądź to oczywiście główka prącia więc jego czubek, najdłuzsz część to rzecz jasna trzon. Masz święta racje, mierzyć należy w pełnym w zwodzie w widoku z góry od nadady członka czyli właśnie wzgórka łonowego do końca czubka. Dla ułatwienia możesz odciągnąć napletek jeżeli masz go nadmiar co by nie sfałszować wyników :)) No i pochwal sie ile masz, mój ma 18cm i 14 w obwodzie Pozdrowionka PS no to mamy ekshibicjonizm w pełnej krasie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fox Re: jak mierzyc dlugosc penisa IP: *.ppp.eranet.pl 02.08.01, 13:18 ja tez mam 18x14 !!! Może byśmy tak sie spotkali, obejrzeli a nóż widelec coś ciekawszego by wyszło z tego oglądactwa :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szef Re: jak mierzyc dlugosc penisa IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 31.07.01, 16:05 a moj ma 14cm dl. i 12 szerokosci i jestem z niego dumny!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikmik Re: jak mierzyc dlugosc penisa IP: *.telenergo.pl 31.07.01, 19:17 hym, sprecyzujmy kooego :) masz tyle na szerokość czy w obwodzie, bo jak kurcze na szerokość to ja dziękuję, masz GIGANTA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szef Re: jak mierzyc dlugosc penisa IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 31.07.01, 20:01 w obwodzie, raczej nie szerokosc, bo to bylby chyba penis-mutant! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikmik Re: jak mierzyc dlugosc penisa IP: *.telenergo.pl 31.07.01, 20:17 no to dobrze żeśmy sobie tę kwestię wyjaśnili bo juz się chciałem umawiać na rekonesans :))) Odpowiedz Link Zgłoś