Dodaj do ulubionych

jak mierzyc dlugosc penisa

IP: *.anonymizer.com 06.05.01, 03:44
chodzi o "stojacego" penisa, podobno srednia to 15-17
cm?
Ale w jaki sposob to sie mierzy, patrzac "od gory" od
miejsca w ktorym "wychodzi" z wzgorka lonowego czy
jakos inaczej?
Obserwuj wątek
    • Gość: dr Terry Re: jak mierzyc dlugosc penisa IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 29.06.01, 14:15
      Chłopie, mierzy się tzw.długość czynną - czyli przydatną w akcji. Nie martw
      się, najważniejsze jest serce!
    • Gość: maly Re: jak mierzyc dlugosc penisa IP: 1.1.2.* 16.07.01, 09:20
      Najlepiej zmierz sobie od od wzgorka do nasady, potem owin ze dwa razy wokol
      zaledzia i zjedz jeszcze sobie do jader. W ten sposob to mozesz uzyskac ze
      poltora metra ale i to moze byc jeszcze malo - pomysl o rurce przedluzajacej
    • Gość: Sark Re: jak mierzyc dlugosc penisa IP: 62.233.158.* 17.07.01, 22:52
      Zmierz sobie w takim miejscu aby wynik jak najbardziej cię usatysfakcjonował.
      Inna sprawa że od długości ważniejsza jest średnica penisa w czasie wzwodu
      Pozdrawiam
      Sark
    • Gość: dr Hyde Re: jak mierzyc dlugosc penisa IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.07.01, 22:28
      15-17 cm to średnia długość tzw. żołędzia, natomiast cały penis jest trochę
      dłuższy.
    • Gość: Artur Re: jak mierzyc dlugosc penisa IP: *.sasknet.sk.ca 24.07.01, 07:46
      Mierzenie powinno byc komisyjne aby zapewnic wiarygodnosc rezultatow (Co
      najmniej 3 osoby obok denata).
      • mesco Re: jak mierzyc dlugosc penisa 24.07.01, 12:06
        zgadzam sie z tym.
        Jestem gotów zmierzyc mu (po osobistym obciaganiu)

-------
        Gość portalu: Artur napisał(a):

&#62 Mierzenie powinno byc komisyjne aby zapewnic wiarygodnosc rezultatow (Co
        &#62 najmniej 3 osoby obok denata).

• Gość: mikmik Re: jak mierzyc dlugosc penisa IP: *.telenergo.pl 30.07.01, 20:07
      nie słuchaj tu co niektórych bo myla sie pojecia.
      Żołądź to oczywiście główka prącia więc jego czubek, najdłuzsz część to rzecz
      jasna trzon.
      Masz święta racje, mierzyć należy w pełnym w zwodzie w widoku z góry od nadady
      członka czyli właśnie wzgórka łonowego do końca czubka. Dla ułatwienia możesz
      odciągnąć napletek jeżeli masz go nadmiar co by nie sfałszować wyników :))
      No i pochwal sie ile masz, mój ma 18cm i 14 w obwodzie
      Pozdrowionka
      PS
      no to mamy ekshibicjonizm w pełnej krasie :)
      • Gość: Fox Re: jak mierzyc dlugosc penisa IP: *.ppp.eranet.pl 02.08.01, 13:18
        ja tez mam 18x14 !!!
        Może byśmy tak sie spotkali, obejrzeli a nóż widelec coś ciekawszego by wyszło
        z tego oglądactwa :)))
    • Gość: szef Re: jak mierzyc dlugosc penisa IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 31.07.01, 16:05
      a moj ma 14cm dl. i 12 szerokosci i jestem z niego dumny!!!!!!
      • Gość: mikmik Re: jak mierzyc dlugosc penisa IP: *.telenergo.pl 31.07.01, 19:17
        hym, sprecyzujmy kooego :)
        masz tyle na szerokość czy w obwodzie, bo jak kurcze na szerokość to ja
        dziękuję, masz GIGANTA
        • Gość: szef Re: jak mierzyc dlugosc penisa IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 31.07.01, 20:01
          w obwodzie, raczej nie szerokosc, bo to bylby chyba penis-mutant!
          • Gość: mikmik Re: jak mierzyc dlugosc penisa IP: *.telenergo.pl 31.07.01, 20:17
            no to dobrze żeśmy sobie tę kwestię wyjaśnili bo juz się chciałem umawiać na
            rekonesans :)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka