hannaja 06.11.04, 21:44 Preparat ziołowy ALVEO.Czy ktoś go już używał?Jeśli tak to co o nim sądzi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Alveo ???? NIgdy Re: ALVEO IP: *.spine.pl 06.11.04, 23:32 Już wielokrotnie było pisane o tym pseud preparacie: polecam: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=22&w=9128676&a=9128676 I zastanów się zanim zażyjesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gryka1 Re: ALVEO IP: 5.2.* / *.chello.pl 07.11.04, 19:58 Miałam się nie odzywać, ale takich bzdur dawno nie czytałam. Widać , że nawet nie znasz dokładnie składu preparatu nie mówiąć o działaniu. Alveo nie jest lekiem i takich chorób jakie podajesz nie wywołuje.Do Alveo nie ma żadnych ulotek Ale ponieważ jesteś na nie to chociaż nie gadaj głupot. Myslę, że jesteś z konkurencji - Sok Noni czy coś podobnego ? Ciekawa jestem co cytujesz chyba siebie... Odpowiedz Link Zgłoś
avokado1 Re: ALVEO 07.11.04, 20:04 Wolna wola każdego,co chce to kupi i będzie to jego sprawa.Ja tam wolę zapobiegać niż leczyć,bo w konsekwencji choroba i ljej leczenie są bardzo kosztowne.Nie znam dokładnie Alveo,ale ten tam wyżej przesadzł ztymi bzdurami. Odpowiedz Link Zgłoś
vitalia Re: ALVEO 07.11.04, 20:06 A ja z ciekawości muszę spróbować ,czemu nie.Napewno jest dobre w smaku?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gryka1 Re: ALVEO IP: 212.160.99.* 08.11.04, 14:09 Dobre w smaku. Jeśli nie jesteś cukrzykiem bierz o smaku winogronowym, jesli masz jakieś porachunki z cukrzycą to o smak umietowy (ten jest gorszy w smaku bo nie każdy toleruje miętę) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: ALVEO IP: *.spine.pl 07.11.04, 20:42 Podaję z ulotki, jakie działania niepożądane ( czytaj :na co możesz zachorować) mogą wystąpić po zażyciu tego eliksiru Alveo cytuję : ‘’Lek jest na ogół dobrze tolerowany. Podczas stosowania leku najczęściej obserwowano: 1.Bóle głowy 2.,biegunkę, 3. bóle w nadbrzuszu, 4.nudnosci, 5.wymioty, 6.zawroty głowy, 7.wysypkę, 8.zaparcia, 9.wzdęcia, 10.osłabienie, 11.bóle pleców. Rzadko ( u mniej niż 1% leczonych) wystąpiły, a ich związek z przyjmowaniem leku nie jest jednoznacznie udowodniony: 1.Bóle w klatce piersiowej lub dławica piersiowa, 2. przyśpieszenie czynności serca 3.zwolnienie czynności serca, 4.zmniejszenie stężenia glukozy we krwi, 5.gorączka, 6.powiększenie sutków u mężczyzn, 7.depresja, 8.agrasja, 9.omamy, 10. stan splątania, 11. bezsenność, 12 apatia, 13 nerwowość 14. lęk 15. senność 16. zawroty głowy 17. zaburzenia czucia. 18. zmęczenie 19. złe samopoczucie 20. zakażenia układu moczowego 21. częste oddawanie moczu 22. białkomocz 23. krwiomocz 24. cukromocz 25. ból jąder 26. zapalenie wątroby 27. niewydolność wątroby 28. zakażenia górnych dróg oddechowych 29. kaszel 30. małopłytkowość 31. zmniejszenie liczby krwinek białych obojętnochłonnych 32. niedokrwistość 33. zwiększenie liczby krwinek białych we krwi obwodowej 34. niedokrwistość hemolityczna 35. pencytopenia (zmniejszenie liczby krwinek czerwonych, białych, i płytkowych we krwi) 36. wysypka 37. zapalenie skóry 38. świąd 39. łysienie 40. nadmierne pocenie się 41. nadwrażliwość na światło 42. wysięki pęcherzowe 43. rumień wielopostaciowy 44. kurcze mięśni 45. bóle nóg bardzo rzadko : 1. ciężkie uogólnione reakcje skórne-martwica toksyczn0-rozpływowa naskórka, 2. zespół Stevens-Johnsona ‘’ koniec cytatu. Od przyjmowania tego leku można zachorować na 58 różnych chorób, a nie da się chyba wykluczyć na kilka lub kilkanaście naraz. Co z tego że na niektóre, a może większość z nich bardzo rzadko,-ale wykluczyć się nie da żadnej . To ma być lek. Jak to jest możliwe że ministerstwo dopuszcza do stosowania taki lek. Kto jest za to odpowiedzialny. Czy ktoś znajdzie na rynku lek który może spowodować więcej chorób?? Może warto zgłosić ten lek do księgi rekordów Guinnessa. Odpowiedz Link Zgłoś
vitalia Re: ALVEO 07.11.04, 22:15 A ja mam takie objawy po aspirynie i antybiotykach.miałam bo już się tym nie truję. Odpowiedz Link Zgłoś