Dodaj do ulubionych

Bol pod piersiami

15.12.22, 21:14
Od jakiegos czasu mam bol pod piersiami z obu stron. Kiedy dusze czuje, ze to żebra pod piersiami mnie bola i idac ku gorze w strone pach tez odczuwam bol. Bol jest tylko przy duszeniu. Wczesniej tak nie mialam. Czy ktos mial podobne dolegliwosci? Chcialam troche odczekac, zeby zobaczyc, czy moze to nie jest bol od fiszbin w staniku.
Obserwuj wątek
    • sp9tcu Re: Bol pod piersiami 15.12.22, 21:24
      Co to znaczy

>Kiedy dusze ?
    • snajper55 Re: Bol pod piersiami 16.12.22, 15:25
      czekiol30 napisała:

> Od jakiegos czasu mam bol pod piersiami z obu stron.

Określenie "pod piersiami" jest mało precyzyjna. Nie wiemy przecież dokąd sięgają piersi.

> Kiedy dusze czuje, ze to żebra pod piersiami mnie bola i idac ku gorze w strone pach tez odczuwam bol. Bo
      > l jest tylko przy duszeniu.

To może nie duś?

S.
      • xdanax Re: Bol pod piersiami 26.12.22, 18:53
        To raczej tylko literówka, chodziło pewnie o dyszenie, zbadaj sobie poziom cholesterolu.
    • sp9tcu Re: Bol pod piersiami 27.12.22, 01:30
      <Dusi>
      W tym miejscu są dwie możliwości albo 3
      1 nie daj boże od serca ale było by dawno po delikwencie
      2 od kregośłupa jakiś ucisk ból n aokoło to boli jest napięte ,ciężko się oddycha
      3 Najprawdopodobniej od żołądka i przewodu pokarmowego , gdy żołądek jest mapiety ( nerwy lub przejedzenie zoiładek napina przeponę i się ciężko oddycha ( nie zendleje się nie szkodliwe ) tak powiedział mój lekarz
      Cd
      Jest to przykre uczucie człowiek się boi
      Kiedyś wystrszony poleciałem do lekarza na dyżur całodobowy dyżur miał muj znajomy lekarz
      Abym nie beczał zrobił ekg ja ma zwał serca ,niewydolność krażenia ratunku
      Ekg wzorcowe
      Zbadał mnie potem było dużo śmiechu
      Wytłumaczył co się dzieje teraz już wiem
      Nie dał nospy bo nospa nie działa na miesnie żoładka
      Kazał zrobić 30 minutowy spacer
      I zadzwonić
      Zrobięłm poczułem się błogo
      Wyodbijało mi się
      Zadzwonięłm i smiałem się
      W domu wypiłem ½ litra mineralnej

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka