Dodaj do ulubionych

FT3, FT4...prosba o interpretację.

22.11.04, 10:42
Bardzo Was proszę o interpretację wyników hormonków, robionych w 14dc.
FT3 - 6,0 pmol/l NORMA: 4,3 - 8,1
FT4 - 13,5 pmol/l NORMA: 10,0 - 28,2
prolaktyna - 10,20 ng/ml: 3,0 - 18,5
prolaktyna, próbka po 60 minut - 103,60 ng/ml NIE PODANO NORMY
TSH - 0,771 ulU/ml NORMA: 0,460 - 4,680
Wyniki wskazują, że niby wszystko jest w porządku, ale może jednak jest
czegoś za dużo lub za mało?
Proszę o Wasze cenne opinie.
Obserwuj wątek

Popularne wątki

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka