Dodaj do ulubionych

Jak zażywać moją dość dużą ilość witamin i leków

03.05.25, 23:28
Cześć Wszystkim

Od ponad roku jestem na terapii na ciężką depresję , obecnie zażywam ok 14.30 Lek Bupropion XR 300Mg 1x oraz o 24.00 zażywam Anafranil.
Zostało mi zlecona suplementacja witaminamy lecz nie wiem jak/ kiedy mam je zażywać.

Wstaję około 10.00 rano.

Witaminy i suplementy jakie mam są z firmy Solgar i nie tylko ; A posiadam;

Solgar Witamina B Compleks,
Solgar Cytrynian Magnezu,
Solgar Witamina C,
Solgar Kwasy Omega 3-6-9 ,

Oraz Nie solgarowe to ;

Witamina D+K2 w sprayu( BetterYou Vitamin D + K2 Spray 12ml)
Oraz
Intenson Kolagen morski Anti-Age z kwasem hialuronowym i witaminą C 500 mg, 60 tabletek
Oraz
Intenson Kolagen Anti-Age z kwasem hialuronowym i witaminą C 500mg, 60 tabletek

Proszę o pomoc jak i kiedy mogę je zażywać , z czym możną łączyć a czym nie oraz które przed po i do jedzenia.

Dziękuje ślicznie Wam ,

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • koziorozka Re: Jak łączyć suple 04.05.25, 11:54
      Magnez i wit. C - razem. B complex można dołączyć. Wszystkie trzy rozpuszczalne w wodzie, więc między posiłkami popijać dużą ilością wody.
      Kwasy Omega i D3 można razem. Rozpuszczalne w tłuszczach, więc po albo w trakcie posiłku
      Kolagen - jak ci wygodniej, ale 2 godzinny odstęp przed i po piciu kawy.

Trochę nie na temat. Po kiego ci tyle witaminy C?
      W ogóle nie jesz warzyw i owoców? Na tabsy C szkoda by mi było kasy
    • sp9tcu Re: Jak zażywać moją dość dużą ilość witamin i le 04.05.25, 21:41
      Ja nie powiem już co Po co tyle suplementów Chłopie jak sobie szkodzisz myślisz że że depresję wyleczysz witaminami i innymi cudami czary mary nie nie wyleczysz z tego zestawu to bym pił co bym pił spróbuj witamina B6 i P12 bardzo dobrze działa na system nerwowy po co do cholery Pijesz tą witaminę C tyle robisz sobie bajzel będziesz miał co będziesz miał będzie będzie ci schodził piasek na jeszcze witamina D i inne rzeczy ludzie wam nie będę już

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka