Dodaj do ulubionych

odchudzanie

IP: *.przysiek.sdi.tpnet.pl 29.11.04, 16:33
Hej.Czekam na maila od osoby, która ma ochotę wymieniać sie ze mną swymi
sukcesami i porażkami dotyczącymi odchudzania.Chcę rozpocząć od 1
grudnia.Wiem, że odchudzanie z kimś jest bardziej motywujące.Więc może
przyłączysz się?Pozdrawiam.Mój mail to: kosmitka80@tlen.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: iza Re: odchudzanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.04, 16:59
      witam cie, ja zaczynam odchudzanie od dzis-bo juz dosc mam caglego odchudzania,
      mam nadzieje ze bedziemy sie razem jakos wspierac:):):)pozdrawiam
      • Gość: Kosmitka Re: odchudzanie IP: *.przysiek.sdi.tpnet.pl 29.11.04, 17:02
        Izo czekam na maila od Ciebie.Dziękuję za odpowiedż i pozdrawiam.
      • Gość: tommek Re: odchudzanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 14:00
        ja zaczynam od 1 stycznia :D
    • Gość: iza Re: odchudzanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.04, 18:02
      ok, pozdrawiam cie i wszystkie odchudzaczki, ;)))
      • szept_ciszy Re: odchudzanie 29.11.04, 18:38
        ja już jestem na diecie od miesiąca, mój rezultat- 5 kg mniej :)
        • Gość: Kosmitka Re: odchudzanie IP: *.przysiek.sdi.tpnet.pl 30.11.04, 06:59
          Szept_ciszy gratuluję Ci bardzo mocno, mam nadzieję, że za miesiąc będę mogła
          napisać to samo. Pozdrawiam i życzę wytrwałości.
        • Gość: tommek Re: odchudzanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 14:15
          5 kg w miesiąc? mistrz !!! ja na swoje -7 kg musiałem pracować 3 miesiące...
          ale opłaca się, żaden uciekający autobus niestraszny teraz :D
          *wydaje mi się, że podstawowa sprawa to polubić ćwiczenia, nic na siłę..
    • Gość: ewa Re: odchudzanie IP: *.zetosa.com.pl 30.11.04, 09:57
      ja tez juz od jakiegos miesiaca i efekty sa, ale teraz troche sobie odpuscilam,
      byly imieniny i wogole :P
      musze sie znow wziazc za siebie, ale najpierw musze sie troszke podleczyc.. :|
      a co chesz robic? jakas konkretna dieta wybrana? jak to widzisz?
      • szept_ciszy Re: odchudzanie 30.11.04, 10:29
        witam wszystkich! to jeszcze raz ja :) Przed chwila przeczytałam to co napisała
        Ewa i chce powiedzieć abyście się nie przejmowały tak bardzo. Czasem można a
        nawet trzeba zgrzeszyć i zjeść to ciastko, dwie kostki czekolady czy coś innego
        (nie mówie o obżeraniu się). Raz na czas dobrze to zrobi, bo taka twarda dieta
        niewykraczająca poza ścisłe regóły zazwyczaj źle się kończy, wiem to sama po
        sobie.
        • Gość: li powiedz jak to zrobilas? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 30.11.04, 10:34
          mi tez jest potrzebne zrzucenie 5 kilo. tylko nie wiem jak. prosze o pomoc
          • Gość: ewa Re: powiedz jak to zrobilas? IP: *.zetosa.com.pl 30.11.04, 10:43
            Ja tam znowu tak rygorystycznie nie przestrzegam diety czy czegos, wszystko w
            granicach zdrowego rozsadku przede wszystkim szepcie ciszy prawda ? :)
            tez mysle ze od czasu do czasu pozwolic sobie na male co poprostu trzeba :)
            tylko ze opuscilam sie troche w cwiczeniach :/
            ostatnio cos mi sie wybitnie nie chce :|
            • Gość: mysza Re: powiedz jak to zrobilas? IP: *.tarman.pl / 217.117.128.* 27.12.04, 16:07
              Ja też bym się cieszyła jakbym tyle schudła co wy ale nie mogę się
              zmobilizować, co zrobić w takiej sytuacji jaki był wasz pierwszy krok i jaką
              dietę poleciłybyście mi. Jestem kuchażem z zawodu, może dlatego mi tak ciężko
              podjąć pierwszy krok. Co mi radzicie moze ktoś z Was jest w podobnej sytuacji,
              ale się zmobilizował i schudł - odpiszcie czekam!
              i
          • Gość: ewa Re: powiedz jak to zrobilas? IP: *.zetosa.com.pl 30.11.04, 10:50
            recepta na schudniecie?

oto ona [tak w skrocie]

zarcie:
            - pic min 2 l wody niegazowanej dziennie, najlepiej 0 slodyczy, 0 jasnego
            chleba, za to przerzuc sie na razowy, ogolnie staraj sie jesc rzeczy bez
            konserwantow itd, mniej weglowodanow itd, warzywka, owocki, 5 malych posilkow
            dziennie w odstepie 2-3 godzin, bez przekasek, ostatni kolo godziny 18,
            pozniej: nic :P

cwiczenia:
            min 2, 3 razy w tyg aeroby po 45-60 min + cwiczenia silowe

i bedziesz piekna :D :P
            • szept_ciszy Re: powiedz jak to zrobilas? 30.11.04, 11:04
              jedz rzeczy niskokaloryczna, tak jak napisała moja poprzedniczka: warzywa,
              owoce, prócz tego chude mięso (unikaj wieprzowiny), ryż- najlepiej brązowy
              (dobrze smakuje z mięsem i pomidorami), kasza-najlepiej gruba. Razowe, albo
              chrupkie pieczywo np Vasa. Staraj się jeść minimum 3 posiłki, niskokaloryczne-
              urozmaicone, aby zapewnić organizmowi niezbędne składniki, do tego mozesz
              zaopatrzyć się w jakieś suplementy- ale oferuje Ci tylko i wyłącznie
              witaminki :) No i jeszcze... Ruch! Przez ten miesiac chodziłam na siłownie, od
              grudnia zapisuje się na basen, chodze na długie spacery :) Czuje się świetnie,
              jestem z siebie zadowolona :)
              • Gość: Mika Re: powiedz jak to zrobilas? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.04, 08:48
                Witam
                Twoja dieta wydaje się calkiem rozsądna tylko co mają zrobić kobiety np takie
                jak ja, którym doba jest za krótka, pracują nieregularnie nie wspominając o
                spacerach a jedyny spacer to droga do pracy i spowrotem
                pozdrawiam
    • szept_ciszy Re: odchudzanie 30.11.04, 23:09
      to było straszne co dziś przeżyłam. dosłownie napadłam na lodówkę, hehehe... to
      chyba przez nadchodzący okres :( Ale to nic, na tym świat się nie kończy, od
      rana zaczynam od nowa :) jutro zamierzam jeść same jabłka i pić wode mineralną-
      taka dieta oczyszczająca, którą można stosować tylko przez trzy dni :) polecam!
      • Gość: Molson Re: odchudzanie IP: *.sympatico.ca 27.12.04, 16:52
        Jablek to nie polecalbym jesc zbyt duzo ,sama fruktoza.Lepiej najedz sie
        kapusta.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka