Gość: Zaniepokojona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 08:19 Czy ktoś zna te prochy?Biorę od kilku dni,ciągle jestem skołowana,senna.Czy to zawsze tak będzie?Czy organizm się przyzwyczai? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: efka61 Re: Mianserin IP: *.chello.pl 03.12.04, 16:26 często ten lek daje takie objawy na początku, zwykle po kilku dniach zmniejszają się i wreszcie ustępują.Teraz jest weekend, więc nie walcz z sennością, tylko odpoczywaj. Nie wiem jaką dawkę bierzesz, gdyby objawy dłużej się utrzymywały można zmniejszyć dawkę i podnosić ją powoli,w takiej sytuacji skontaktuj się ze swoim lekarzem,można też gdybyś dłuższy czas, powiedzmy ponad 2tyg źle tolerowała lek, zamienić go na inny.Ogólnie to dobry lek, więc tak łatwo się nie poddawaj.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM Re: Mianserin IP: *.crowley.pl 03.12.04, 18:23 Witam ! Może po prostu dawka jest dla Ciebie za wysoka - ile bierzesz ? Lek ten stosuje się w depresji z objawami nerwicowymi i bezsennością, więc może działać uspokajająco. Pozdrawiam ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marzena Re: Mianserin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.04, 16:12 Ja tez biore i czuje sie dobrze. Jedynie mam problemy z zasypianiem. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś