Dodaj do ulubionych

Chiropraktyk Michał Gapiński - Poznań !!!

05.12.04, 02:27
Witam serdecznie !!!

Mam pytanie: czy ktoś korzystał z usług chiropraktyka p. Michała Gapińskiego
z Poznania. Ja od 4 miesięcy "walczę" z podwichnięciem stawu krzyżowo-
biodrowego i pilnie szukam dobrego chiropraktyka.

Bardzo proszę o odpowiedź :)
Obserwuj wątek
    • Gość: Eny Re: Chiropraktyk Michał Gapiński - Poznań !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.04, 12:58
      Jakie są objawy podwichnięcia stawu krzyżowo-biodrowego. Też mam dolegliwolsci
      lecz nie wiem czy tak je nazwać
    • lazurzyk Re: Chiropraktyk Michał Gapiński - Poznań !!! 05.01.16, 10:10
      Witam,

polecam serdecznie Pana Gapińskiego. Po urodzeniu dziecka miałam problemy z kośćmi miednicy, po wizycie wszystko wróciło do normy. Mąż dźwignął szafę i z bólem poszedł po pomoc do Pana Michała, który również mu pomógł. Przez te lata pomagał nam aż do teraz.
    • turkusik0 Re: Chiropraktyk Michał Gapiński - Poznań !!! 11.02.16, 08:49
      natknęłam się na wpis szukając w google opiniii o chiropraktyku w Poznaniu. Odkopie, ktoś mógłby się wypowiedzieć także na temat Kręg Clinic?
    • rehajaroslav Re: Chiropraktyk Michał Gapiński - Poznań !!! 01.12.16, 12:44
      Nie polecam pana Gapinskiego!!! chiropraktyka z Poznania!!! Ze mnie zrobił kalekę po jego manipulacji bez rozgrzania, naderwanie wiezadla i wieloletnie problemy ze stawami krzyzowo biodrowymi. Szukajcie innych metod z daleka od tego pana
    • rehajaroslav Re: Chiropraktyk Michał Gapiński - Poznań !!! 01.12.16, 12:55
      Z daleka od tego pana!!! jak nie chce mieć pani większych problemow
      • ucho03 Re: Chiropraktyk Michał Gapiński - Poznań !!! 04.01.17, 20:45
        To istny Bóg i zbawca ja nie mogłam chodzić bez garbienia się a on mi pomógł,ludzie to zbawiciel.
        • margolcia_63 Re: Chiropraktyk Michał Gapiński - Poznań !!! 05.01.17, 01:16
          To już się do niego modlić? Wkładano mi do głowy, że jest Trójca Święta a wychodzi na to, że jest Czwórca. No nic ...ale Piątcy nie zdzierżę, nawet jak garby będzie prostowała. ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka