Gość: nn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.04, 02:53 ...i mam pytanie czy sa (znacie) jakies gabinety przeznaczone dla bardzo bojacych sie !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pia.ed Re: boje się dentysty 09.12.04, 03:16 Jak masz pieniadze, to nawet mozesz leczyc zeby pod narkoza! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: boje się dentysty IP: *.crowley.pl 09.12.04, 11:30 Pamikujesz, jak większość przed pierwszą wizytą, ale wierz mi jak, juz sie zmobilizujesz i bedziesz chodzic regulanie, to juz Ci nie bedzie to robiło wiekszej róznic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t Re: boje się dentysty IP: *.crowley.pl 09.12.04, 14:12 Moja córka panicznie bała się dentysty do pierwszej wizyty. Trafiła do wspaniałego stomatologa i pomimo, że ząb był leczony kanałowo na wiyty chodziła bez strachu. Teraz sama przypomina o terminach :) Odpowiedz Link Zgłoś
iselle Re: boje się dentysty 10.12.04, 15:12 Znieczulenie nie dla każdego jest argumentem zmniejszającym strach. Może lepiej poprosić swojego lekarza rodzinnego o hydroksyzynę albo Relanium na takie okazje. Bardzo wystraszony pacjent utrudnia lekarzowi pracę i sam się męczy bo dłużej to trwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scezuja Re: boje się dentysty IP: *.ka.pwsz.in / *.pwsz.kalisz.pl 10.12.04, 15:38 Nielichy facio...Ach, bywa. Odpowiedz Link Zgłoś