Gość: Hanka IP: *.chello.pl 05.01.05, 15:33 Dlaczego jest na receptę!!!!?????/// Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dorfy Re: METHIOVIT 05.01.05, 15:41 Ja jestem z Łodzi, ostatnio (parę dni temu) właśnie kupowałam Methiovit w aptece i nie miałam żadnej recepty i żadnego problemu z jego zakupem. Pani w aptece nawet się o nią nie spytała. Przecież to zestaw witamin, czemu miałby być na receptę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hanka Re: METHIOVIT IP: *.chello.pl 05.01.05, 15:49 Ja jestem z Warszawy moja mam mi to kupić miaął i nie dali ,wiesz ostatnio ja czytałam że ktoś tu na forum na recepte kupował Skinoren a ja juz od 2 lat bez kupuję paranoja Odpowiedz Link Zgłoś
dorfy Re: METHIOVIT 05.01.05, 15:56 hmm, dziwne..i to w stolicy;)) jedynem wyjściem jest wybrać się do innej apteki. a na co to chcesz brać? ktoś Ci polecił? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elle Re: METHIOVIT IP: *.ynet.pl / 213.241.34.* 05.01.05, 16:11 Jest wiele witamin na receptę: A, E 300 i 400mg, PP, część wit. z grupy B, D. (a toksyczna pyralgina jest bez recepty...) Methiovit nie jest tu jakimś strasznym wyjątkiem. Zresztą zadaj to pytanie producentowi Methiovitu, dlaczego zarejestrował go tak a nie inaczej czemu w Warszawie nie chcą sprzedawać leków na receptę bez recepty? Może dlatego, że Nadzór Farmaceutyczny ma bliżej do warszawskich aptek, niż do tych z pcimia dolnego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hanka Re: METHIOVIT IP: *.chello.pl 05.01.05, 16:29 Z całym szacunkiem ale Łódx to nie Pcim Dolny pozatym farmaceuci to tez czasem nie są zorientowani!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elle Re: METHIOVIT IP: *.ynet.pl / 213.241.34.* 05.01.05, 17:05 :) Pcim dolny był raczej w kontekście pojawiających się co jakiś czas postów typu "X jest na receptę? niemożliwe- zawsze kupuję bez", a nie w odnośnie Łodzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hanka Re: METHIOVIT IP: *.chello.pl 05.01.05, 17:07 Po prostu zastanawia mnie niedoinformowanie co poniektórych lekarzy /farmaceutów i tyle ,rzuciałam na forum czy ktoś miał taki problem bardzo potrzebuję methiovitu aby się odtruć ,dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
jogger Re: METHIOVIT 05.01.05, 19:24 Tak naprawdę zależy to od danych w komputerze. W jednej aptece system nie przyjmie, w innej przyjmie i tyle. 1op zawsze można wyprosić, tyle że czasem muszą wypisać ręcznie poza kasą fiskalna (jeśli chcą :-) ). Ja to biorę ze względu na cholinę (spalacz tłuszczu). Odpowiedz Link Zgłoś