IP: *.chello.pl 05.01.05, 15:33
Dlaczego jest na receptę!!!!?????///
Obserwuj wątek
    • dorfy Re: METHIOVIT 05.01.05, 15:41
      Ja jestem z Łodzi, ostatnio (parę dni temu) właśnie kupowałam Methiovit w
      aptece i nie miałam żadnej recepty i żadnego problemu z jego zakupem. Pani w
      aptece nawet się o nią nie spytała. Przecież to zestaw witamin, czemu miałby
      być na receptę?
      • Gość: Hanka Re: METHIOVIT IP: *.chello.pl 05.01.05, 15:49
        Ja jestem z Warszawy moja mam mi to kupić miaął i nie dali ,wiesz ostatnio ja
        czytałam że ktoś tu na forum na recepte kupował Skinoren a ja juz od 2 lat bez
        kupuję paranoja
        • dorfy Re: METHIOVIT 05.01.05, 15:56
          hmm, dziwne..i to w stolicy;))
          jedynem wyjściem jest wybrać się do innej apteki.
          a na co to chcesz brać? ktoś Ci polecił?
        • Gość: elle Re: METHIOVIT IP: *.ynet.pl / 213.241.34.* 05.01.05, 16:11
          Jest wiele witamin na receptę: A, E 300 i 400mg, PP, część wit. z grupy B, D.
          (a toksyczna pyralgina jest bez recepty...)
          Methiovit nie jest tu jakimś strasznym wyjątkiem.
          Zresztą zadaj to pytanie producentowi Methiovitu, dlaczego zarejestrował go tak
          a nie inaczej

czemu w Warszawie nie chcą sprzedawać leków na receptę bez recepty? Może
          dlatego, że Nadzór Farmaceutyczny ma bliżej do warszawskich aptek, niż do tych
          z pcimia dolnego?
          • Gość: Hanka Re: METHIOVIT IP: *.chello.pl 05.01.05, 16:29
            Z całym szacunkiem ale Łódx to nie Pcim Dolny pozatym farmaceuci to tez czasem
            nie są zorientowani!!!
            • Gość: elle Re: METHIOVIT IP: *.ynet.pl / 213.241.34.* 05.01.05, 17:05
              :)
              Pcim dolny był raczej w kontekście pojawiających się co jakiś czas postów
              typu "X jest na receptę? niemożliwe- zawsze kupuję bez", a nie w odnośnie
              Łodzi :)
              • Gość: Hanka Re: METHIOVIT IP: *.chello.pl 05.01.05, 17:07
                Po prostu zastanawia mnie niedoinformowanie co poniektórych
                lekarzy /farmaceutów i tyle ,rzuciałam na forum czy ktoś miał taki problem
                bardzo potrzebuję methiovitu aby się odtruć ,dzięki
                • jogger Re: METHIOVIT 05.01.05, 19:24
                  Tak naprawdę zależy to od danych w komputerze. W jednej aptece system nie
                  przyjmie, w innej przyjmie i tyle. 1op zawsze można wyprosić, tyle że czasem
                  muszą wypisać ręcznie poza kasą fiskalna (jeśli chcą :-) ). Ja to biorę ze
                  względu na cholinę (spalacz tłuszczu).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka