Gość: DOROTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 17:58 Napisałes mi kiedys, ze krostki na dłoniach to objaw zapalenia wątroby, ale wirusowego zapalenia np B czy C, czy też moze zapalenia od leków? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mateusz 33 Odpowiedz od Mateusza 33, dla Doroty. IP: *.datalink.cn 21.01.05, 23:00 witam. Po długiej nieobecności wszedłem na to forum i widze ze zostałem wywołany do tablicy. Doroto ! Odpowiadając na Twoje pytanie, to ja poprostu tego na 100% niewiem. Faktycznie kiedys coś takiego napisałem, ale moja teza została obalona przez ekspertów na tym forum. Ja Doroto nie jestem lekarzem, wiec poprostu niepotrafie ci autoratywnie na twoje pytanie odpowiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DOROTA Re: Odpowiedz od Mateusza 33, dla Doroty. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 12:43 Mimo wszystko Dziękuję, że odpisałeś Odpowiedz Link Zgłoś
jadwiga_r Re: DO MATEUSZA 33 22.01.05, 13:28 Mateuszu, jak przebiega leczenie, czy lekarze ustalili przyczynę Twoich dolegliwości? Odpowiedz Link Zgłoś