nat.london 12.02.05, 16:49 Mogę pic alkohol jesli biore codziennie Seronil?Od 3 dni czuję jakby slon nadepnąl mi na klatkę piersiową..a jedzac cos,przelykając...Czuję potworny bol w przelyku i muszę szybko "popchnąc"jedzeniem... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lipa55 Re: Seronil,Xanax I alkohol 12.02.05, 16:51 nat.london napisała: > popchnac czyms do picia polecam do popychania mineralną nie wiesz, ze leków nie nalezy mieszać z alkoholem? Odpowiedz Link Zgłoś
aidadas Re: Seronil,Xanax I alkohol 02.08.13, 15:04 ej mam zupełnie tak samo poszłam do lekarza z tym nawet najpierw mi dali w żyłe ketonal a potem kazali brac xanax i jest zajebiscie, nie czuje w ogole bolu, mi nawet po zjedzeniu nie przechodził, cały dzień czułam i było okropne; seronil 40mg rano 1mg xanaxu a wieczorem zdarza mi sie wypic i nie widze zadnych problemow. Po bioxetinie nie mialam zadnych ubocznych tylko po wypiciu nic nie pamietalam, glowa nie bolala ani nic ale podobno seronil ma lepsza biowchlanialnosc wiec mi zmienili. Tobie xanax na te bole nie pomaga? na poczatku bralam tez cos na rozluznienie przelyku Odpowiedz Link Zgłoś
katarzynaijerzy Re: Seronil,Xanax I alkohol 02.08.13, 15:06 No masakra, nie wolno alkoholuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
oldboy42wawa Re: Seronil,Xanax I alkohol 07.08.13, 14:44 xanax brałem na nerwy i poijałem piwem ale nic się nie działo - xanax raczej nie jest przeciwbólowy Odpowiedz Link Zgłoś