wariatka_20 22.02.05, 19:20 na innym forum podobno nie pasowało moje pytanie więc spróbuje tu. czy ktoś wie co robić żeby przytyć? jjem naprawde dużo a moje ciało jest ciągle takie samo, jedynie waga lekko drgnie. a ja chce nabrac ciała!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Vrl Re: jak przytyć? IP: *.asko / *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.05, 19:58 Siemasz tyć można tak jak zrobiłem to ja : 1. Przestać pić alkohol przez ok 3 miesiące. 2. Kupić sobie atlas do ćwiczeń mięśni lub zacząć uprawiać jakiś sport np aerobik 3. Wydać TROCHĘ!! PLN-ków na suplementy, czyli zasilające twe organizm w paliwko, dobre odrzywki dla sportowców. 4. DO ROBOTY!! przynajmniej raz na dwa dni ćwiczyć ok 30 minut o ile można to więcej-ja ćwiczę co jakiś czas po 20 minut, 5 minut,różnie, w ciągu dnia potrafię zmęczyć się fizycznie kilka razy, trzeba poprostu coś robić, można również tańczyć lub sprzątać byle energicznie. 5. Szczególy mogę opisać jeżeli kogoś to interesuje, można przybrać na wadze do 1,5kg w ciągu 10 dni. Dopiero miesiąc temu wymyśliłem sobie że przytyje na poważnie bo dotychczas to tylko próbowałem ale więcej piłem niż tyłem. Zaczełem testować swą metodę na sobie i czuje się wspaniale, choć ostatnio się przepracowuję ale jak będzie duża ilość chętnych to postaram się opowiedzieć, w miare jak szybko, o szczegółach. Pozdrawiam. Vrl Odpowiedz Link Zgłoś