Dodaj do ulubionych

badanie TSH przed lekiem czy po

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.05, 13:28
wciąz nie wiem,kiedy robić badanie TSH,czy przed zażyciem leku czy po.Mam
niedoczynność.
Obserwuj wątek
    • Gość: Aisza Re: badanie TSH przed lekiem czy po IP: *.gdynia.mm.pl 06.03.05, 13:52
      bADANIE WYKONUJ ZAWSZE PO PRZYJĘCIU TABLETKI I TO PRZYNAJMNIEJ PÓŁ GODZINY PO,
      TAK ,ABY SIE WQCHŁONĘŁO I BADANIE POKARZE POZIOM JAKI UTRZYMUJE SIĘ W TWOIM
      ORGANIŹMIE, POZDRAWIAM
      • Gość: niewiedząca Re: badanie TSH przed lekiem czy po IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.05, 17:28
        Ale czy jesteś tego pewna,bo mam już lekki galimatias w głowie,każdy mówi co
        innego,a ja wciąż nie mogę dobrać dawki letroxu.Dodam że do tej pory zawsze
        wykonywałam badanie na czczo przed lekiem.Pozdrawiam cieplutko.
        • Gość: niewiedząca Re: badanie TSH przed lekiem czy po IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.05, 20:35
        • Gość: Mariola Re: badanie TSH przed lekiem czy po IP: *.tivnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.05, 20:38
          Po lekach.Napewno.
          • Gość: anetaaa przed połknieciem leku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.05, 20:42
            patrz forum Hashimoto
            • Gość: niewiedząca Re: przed połknieciem leku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.05, 22:22
              Wielkie dzieki.
              • Gość: Iwo Re: przed połknieciem leku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.05, 22:31
                a mi mój lekarz Endo każe robić badania przed tabletką!
                • Gość: niewiedząca Re: przed połknieciem leku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.05, 10:57
                  I bądź tu mądra!!!
                  • Gość: xxxxx Re: przed połknieciem leku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.05, 13:09
                    Napewno pierwsze badanie krwi pod kątem miana TSH wykonałaś przed wzięciem tabletki, której jeszcze nie miałaś - prawda?
                    Wszystkie inne badania są odnośnikiem właśnie do tego wyniku. I napewno badanie to, należy robić przed wzięciem leku.
                    W każdym szpitalu, pobierają krew przed podaniem leku - oczywiście w przypadku chorób tarczycy.

Sprawa jasna - Przed, przed, przed.
                    • Gość: niewiedzaca Re: przed połknieciem leku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.05, 18:14
                      Wielkie dzieki,to mnie przekonuje,chociaż internistka też nie byla
                      pewna.Pozdrawiam gorąco

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka