Gość: niewiedząca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.05, 13:28 wciąz nie wiem,kiedy robić badanie TSH,czy przed zażyciem leku czy po.Mam niedoczynność. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Aisza Re: badanie TSH przed lekiem czy po IP: *.gdynia.mm.pl 06.03.05, 13:52 bADANIE WYKONUJ ZAWSZE PO PRZYJĘCIU TABLETKI I TO PRZYNAJMNIEJ PÓŁ GODZINY PO, TAK ,ABY SIE WQCHŁONĘŁO I BADANIE POKARZE POZIOM JAKI UTRZYMUJE SIĘ W TWOIM ORGANIŹMIE, POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niewiedząca Re: badanie TSH przed lekiem czy po IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.05, 17:28 Ale czy jesteś tego pewna,bo mam już lekki galimatias w głowie,każdy mówi co innego,a ja wciąż nie mogę dobrać dawki letroxu.Dodam że do tej pory zawsze wykonywałam badanie na czczo przed lekiem.Pozdrawiam cieplutko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niewiedząca Re: badanie TSH przed lekiem czy po IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.05, 20:35 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariola Re: badanie TSH przed lekiem czy po IP: *.tivnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.05, 20:38 Po lekach.Napewno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anetaaa przed połknieciem leku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.05, 20:42 patrz forum Hashimoto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niewiedząca Re: przed połknieciem leku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.05, 22:22 Wielkie dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwo Re: przed połknieciem leku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.05, 22:31 a mi mój lekarz Endo każe robić badania przed tabletką! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niewiedząca Re: przed połknieciem leku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.05, 10:57 I bądź tu mądra!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxxx Re: przed połknieciem leku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.05, 13:09 Napewno pierwsze badanie krwi pod kątem miana TSH wykonałaś przed wzięciem tabletki, której jeszcze nie miałaś - prawda? Wszystkie inne badania są odnośnikiem właśnie do tego wyniku. I napewno badanie to, należy robić przed wzięciem leku. W każdym szpitalu, pobierają krew przed podaniem leku - oczywiście w przypadku chorób tarczycy. Sprawa jasna - Przed, przed, przed. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niewiedzaca Re: przed połknieciem leku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.05, 18:14 Wielkie dzieki,to mnie przekonuje,chociaż internistka też nie byla pewna.Pozdrawiam gorąco Odpowiedz Link Zgłoś