Gość: memisia5 IP: 57.66.195.* 07.03.05, 13:38 Czy ktoś zna skuteczne lekarstwo, sposób, metodę na wzdęcia? Są wielkie, często bolesne, powodują ciągłe odbicia, ohyda. Nie mogę sobie z tym poradzić od kilku juz lat. Prosze o pomoc! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Teresa Re: Okropne wzdęcia - szukam ratunku! IP: *.net-serwis.pl 07.03.05, 16:57 czy spożywasz dużo owocow i miodu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zigi Teresa a kiełki nie pomogą????????????????????? IP: *.tivnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.05, 17:00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T Re: Teresa a kiełki nie pomogą??????????????????? IP: *.net-serwis.pl 07.03.05, 17:19 kielki sprzyjaja wlasciwej florze bakteryjnej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KABA65 Re: Okropne wzdęcia - szukam ratunku! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.05, 17:29 Spróbuj zażywać lek o nazwie ESPUMISAN.Wydaje mi się że jest teraz dostępny bez recepty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkkk4 Re: Okropne wzdęcia - szukam ratunku! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.05, 18:41 Wystarczy łyżeczka kminku i problem z głowy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Okropne wzdęcia - szukam ratunku! IP: *.tivnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.05, 19:08 Jak ten kminek sie zazywa parzy go sie czy je takie ziarenka na surowo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkkk4 Kminek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.05, 22:54 Do Ania Kminek mielony bądź całe ziarenka. Po wzdymajacym jedzeniu nabierasz na łyżeczkę od herbaty i popijasz. Ja kupuje zwykły kminek ziarenka bo ten mielony rolsypuje sie w ustach a nieznoszę tego smaku. Stosuję to przy wszelkich dolegliwosciach w brzuchu i jem to co chcę. Rewelacja z a śmiesznie grosze. Odpowiedz Link Zgłoś
bambus_us Re: Okropne wzdęcia - szukam ratunku! 07.03.05, 20:29 Przeczytaj sobie ksiazke dr.Jana Kwasniewskiego "Tluste Zycie".Jakbys zdecydowala sie na jego diete ,prawdopodobnie po kilku dniach zapomnialabys o wzdeciach bez uzycia zadnych lekarstw . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Okropne wzdęcia - szukam ratunku! IP: *.tivnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.05, 20:37 Ja się juz raczyłam dietą Kwaśniewskiego i dorobiłam sie kamieni i stłuszczonej wątroby i cholesterolu 320.A jak mnie lekarka zjechała az miło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Okropne wzdęcia - szukam ratunku! IP: 62.141.240.* 07.03.05, 21:15 Pij herbatkę z kopru włoskiego. Pomaga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: Okropne wzdęcia - szukam ratunku! IP: *.tivnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.05, 21:17 A czy mozna tę dla niemowląt czy zasłaba bedzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAAA Re: Okropne wzdęcia - szukam ratunku! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.05, 11:05 spróbuj espumisanu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Zlikwiduj przyczyne - Helicobacter Pyroli IP: *.autocom.pl 08.03.05, 19:09 Zrob sobie badania (u gastrologa) na obecnosc Helicobacter Pyroli, ktore sa bardzo czesto powodem tego typu komplikacji. Mozna wykryc ta bakterie na 3 sposoby: - badanie krwi (ale podobno mozna je przeprowadzic jesli nie leczylas sie jeszcze na ta bakterie) - test oddechowy - pobranie probki podczas gastroskopii (najmniej przyjemny sposob) Powodzenia Anka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzys Re: Okropne wzdęcia - szukam ratunku! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.05, 11:01 na wzdęcia najlepsze jest www.vitasklep.pl/product_info.php/products_id/190 Odpowiedz Link Zgłoś