Gość: aga IP: *.internet.radom.pl 11.03.05, 10:26 Ostry ból powyżej talii z prawej strony pleców pod żebrem. Co tam jest? Dzisiaj coś takiego mnie dopadło.Jak leżę to nic nie czuję ale nie mogę się ruszyć bez potwornego bólu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aga Re: Ostry ból IP: *.internet.radom.pl 11.03.05, 11:42 Co to takiego wędrująca nerka? Jak to leczyć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ann Re: Ostry ból IP: *.chello.pl 11.03.05, 13:03 nerka "wędruje" wtedy, kiedy nie jest wystarczająco dobrze umocowana do przepony jest to bardzo bolesne. leczy się chyba tylko zachowawczo. jaki lekarz? pewno internista. ale nie fiksuj się na tej nerce. może być przecież 100 innych przyczyn. szukaj dobrego lekarza! powodzneia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Ostry ból IP: *.internet.radom.pl 11.03.05, 15:52 A co jeszcze może to być? Do lekarza mogę iść dopiero w poniedziałek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ann Re: Ostry ból IP: *.chello.pl 11.03.05, 16:12 ja nie wiem ale taki ból przy ruchu, który ustepuje kiedy się leży bez ruchu jest charakterystyczny przy nerkach. kiedyś jak sobie odbiłam nerki, tak właśnie maiłam Odpowiedz Link Zgłoś