Dodaj do ulubionych

ENDOKRYNOLOG W-wa -tarczyca

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.05, 13:43
Szukam endokrynologa,który spojrzałby kompleksowo na moje zdrowie a nie tylko
sprawdzał poziom TSH,bo na razie pewna pani doprowadziła mnie do choroby
serca tylko dlatego że nie chciała słuchać tego co miałam do powiedzenia.
Obserwuj wątek
    • Gość: agnes_magnes Re: ENDOKRYNOLOG W-wa -tarczyca IP: 195.205.160.* 16.03.05, 19:04
      Był tu już taki wątek w ubiegłym roku, ale nie chce mi się go szukać. Tam ktoś
      podał adresy i telefony kilku dobrych endokrynologów w Warszawie - zarówno
      prywatnych, jak i "państwowych".
      • Gość: kinga Re: ENDOKRYNOLOG W-wa -tarczyca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.05, 09:25
        A moze ktos zna dobrego endo-tarczyca?
        • Gość: Lusia Re: ENDOKRYNOLOG W-wa -tarczyca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.05, 14:36
          Czy to znaczy,że każdy trafił na takich jak ja ,czyli nie do przyjęcia???
          • Gość: kinga Re: ENDOKRYNOLOG W-wa -tarczyca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.05, 14:55
            Mam problem z tarczyca i nie moge trafic na dobrego lekarza-mam niedoczynnosc
          • Gość: anea Re: ENDOKRYNOLOG W-wa -tarczyca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.05, 14:58
            W zdecydowanej wiekszości tak. Wejdź na fora tarczycowe, tam też w zasadzie
            każdy narzeka na lekarzy, stąd cisza i nikt nie chce swojego konowała polecać
            innym. Pozdrawiam
            • Gość: Kasia Re: ENDOKRYNOLOG W-wa -tarczyca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.05, 22:55
              Ja mogę polecić bardzo dobrą eldolożkę i sspecjalizującej się w tarczycy. ale w
              Słupsku..
    • linnieff Re: ENDOKRYNOLOG W-wa -tarczyca 23.03.05, 23:30
      Po raz kolejny na tym forum serdecznie polecam p. dr Terese Konopada jako
      endokrynologa (endokrynolożkę? ;)specjalistę wlasnie od chorob tarczycy. W
      zwiazku z ponad dziesiecioletnim stazem borykania sie z nieprawidlowosciami
      mojej tarczycy mam juz spory przeglad lekarzy i bardzo zaluje ze na te Pania
      Dokrot trafilam dopiero jesienia zeszlego roku. Na pewno mozna ja znalezc w
      Centrum Medycznym LIM.

Pozdrawiam!

Gość portalu: Lusia napisał(a):

> Szukam endokrynologa,który spojrzałby kompleksowo na moje zdrowie a nie tylko
      > sprawdzał poziom TSH,bo na razie pewna pani doprowadziła mnie do choroby
      > serca tylko dlatego że nie chciała słuchać tego co miałam do powiedzenia.
      • Gość: jaga Re: ENDOKRYNOLOG W-wa -tarczyca IP: *.chello.pl 24.03.05, 00:25
        No nie weim czy ona taka dobra--nie wiedziala że soja źle wpływa na tarczycę i
        taka jest ogólnie bagatelizująca problemy z tarczycy zwłaszcza na tle
        autoimmunologicznego zapalenia,to że jest mila nie oznacza ze fachowa --nie
        wiedziala jakie badania odnośnie potwierdzenia immunologicznych problemów
        • Gość: ula Re: ENDOKRYNOLOG W-wa -tarczyca IP: *.chello.pl 24.03.05, 11:42
          Moja pani dr. może i jest dobra, ale niestety też skupia się głównie na
          wynikach TSH, poza USG i scyntygrafią sama z siebie nie zleciła mi żadnych
          dodatkowych badań. Z tego forum m.in. dowiedziałam się co "potrafi" nadczynna
          tarczyca i sama (też prywatnie niestety!) zrobiłam sobie trochę dodatkowych
          badań jak choćby - oznaczenie poziomu wapnia (wynik nieco za wysoki) i badanie
          gestości kości (lekka osteopenia), pokazałam te wyniki pani dr. -
          delikatnie "wytknęłam" że sama wpadłam na to żeby to zbadać i spytałam czy
          jeszcze na coś powinnam zwrócić uwagę żeby nie przeoczyć? - tym razem wizyta
          przeciągnęła się a ja wyszłam z gabinetu z plikiem skierowań na różne badania!.
          Była to już moja szósta wizyta! Dlatego nie polecam, bo też wolałabym żeby to
          lekarz kierował na badania, przecież napewno wie lepiej ode mnie na co i jaki
          wpływ ma chora tarczyca, "uspokoić" moją nadczynną tarczycę udało się dość
          szybko ale teraz należałoby sprawdzić czy nie poczyniła wcześniej jakiś szkód w
          organizmie, nawet jeśli endokrynologa to już nie interesuje to powinien chyba
          skierować do innego specjalisty?
          Życzę powodzenia w poszukiwaniach - jak znajdziesz to pochwal się!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka