emmilka 21.11.06, 08:27 co Wy na to? www.arti.pl/dzieciece/katalog.php?a=3 myslalam o Alice Cezar - tylko strasznie drogie... czy takie ze stoliczkiem "na potem" sie sprawdzaja? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madziab83 Re: krzesełko ARTI 21.11.06, 10:45 mam Alice cosmo i świetnie się sprawdza. Polecam bardzo gorąco. Wiktoria jada w nim posiłki, jeździmy nim po całym mieszkaniu, jest naprawde super. Odpowiedz Link Zgłoś
ania_34 Re: krzesełko ARTI 22.11.06, 01:06 Mnie też się podoba Twój typ, ale faktycznie drogie. Synek miał takie typowe drewniane do rozłożenia na stolik i krzesełko i do dziś (3 lata i 2 miesiące) jest codziennie eksploatowane - maluje przy nim, układa puzzle, ogląda bajki na laptopie. W tej chwili ja też używam stolika Odpowiedz Link Zgłoś
ania_34 Erwin jest niesamowity! 22.11.06, 01:16 Jeszcze raz ja - obejrzałam sobie film. I jak w temacie. JAk on to robi?! Moja mała to straszna sierotka. A ten taki silny i zwinny, no naprawdę podziwiałam go parę razy! Odpowiedz Link Zgłoś
renowa Erwin w wanience :-) Rewelacja 22.11.06, 01:43 Rewelacyjny jest ten filmik Mój Rafcio też ma taką zieloną wanienkę, ale jeszcze tak nie bryka Odpowiedz Link Zgłoś
agus-ka Re: krzesełko ARTI 22.11.06, 07:39 no po prostu super ten Twój mały. A co do krzesełek to podoba mi się Twój typ. Ja lekko zachorowałam na beebee futuro www.allegro.pl/item143698581_krzeselko_stolik_do_karmienia_beebee_futuro.html jest bardzo podobne do alice opera. Jeszcze nie wiem czy je kupię. Narazie oglądam. Odpowiedz Link Zgłoś
umaleks Re: krzesełko ARTI 22.11.06, 12:29 te krzesełko+stoliczek BeeBee jest super! chyba sie zdecyduję, ale zastanawiam się na brakiem regulowanego do wzrostu dziecka podnózka, a tak nózki będą wisiały. Co o tym sadzicie. Podnóżki widze są tylko w normalnych krzesełkach bez stoliczków Odpowiedz Link Zgłoś
izuniap78 Super Erwin!!! 22.11.06, 13:22 Emmilka, Twój Erwin jest niesamowity. Bardzo się uśmiałam oglądając wasze filmiki. Pozdrawiam. Iza Odpowiedz Link Zgłoś
emmilka ojej dzięki wielkie 22.11.06, 19:17 miód na uszy matki lejecie mam zamiar jeszcze cos zmiksowac z nowych filmikow, tylko jakos czasu nie staje i tatus wrzuca bez muzyczki; to BeeBee Futuro jest faktycznie super... Odpowiedz Link Zgłoś
kicia781 Re: ojej dzięki wielkie 22.11.06, 21:14 A ja bo beebe futuro przeczytałam bodjaże na forum zakupy niezbyt pochlebną informację. Też się napaliłam na to krzesełko bo jest śliczne i wydawało mi się bardzo funkcjonalne, ale jedna z jego użytkowniczek napisała że jest ono łączone takimi plastkikowymi śrubami, które trzeba co jakiś czas dokręcać monetą. Chyba wolę coś bardziej bezpiecznego dla malucha. Odpowiedz Link Zgłoś
agus-ka Re: ojej dzięki wielkie 23.11.06, 08:02 wielkie dzięki za informację. No cóż pojadę obejrze i koniecznie zwrócę na to uwagę, ale po przeczytaniu Twojego posta mój zapał lekko sklesł Odpowiedz Link Zgłoś