Gość: zdrowie IP: *.acn.waw.pl 19.03.05, 12:48 Taki zeby zrobil raz na zawsze z tym porzadek. Dziekuje za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: goska Re: Jaki jest skuteczny lek na grzybice ? IP: 80.51.255.* 19.03.05, 15:53 moze to www.vitasklep.pl/product_info.php/products_id/209?osCsid=38b2c80e932bed30ed56d4d138e3adbd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 01 Re: Jaki jest skuteczny lek na grzybice ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.05, 16:01 grzybicę czego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdrowie Re: Jaki jest skuteczny lek na grzybice ? IP: *.acn.waw.pl 19.03.05, 18:54 Ukladu pokarmowego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Jaki jest skuteczny lek na grzybice ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 08:25 A jakie badanie pozwala wykryć grzybicę w przewodzie pokarmowym??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdrowie Re: Jaki jest skuteczny lek na grzybice ? IP: *.acn.waw.pl 20.03.05, 18:58 ktos tu pisal ze gastroskopia u niego wykazala. To czy ktos moze powiedziec o antybiotykach na grzyby ? threlac jakos sie to nazywalo,ale nie pamietam dokladnie jak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maja Re: Jaki jest skuteczny lek na grzybice ? IP: *.chello.pl 20.03.05, 19:18 Czy chodzi Ci o Trilac? To należy brać razem z antybiotykiem, żeby nie dopuścić do grzybicy. Jeśli grzybica już wystąpi, jest dużo różnych leków. Gdyby było to możliwe, dobrze by sprawdzić, na jakie środki jest wrażliwy dany szczep grzyba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdrowie Re: Jaki jest skuteczny lek na grzybice ? IP: *.acn.waw.pl 20.03.05, 21:27 A mozesz powiedziec jakie sa to leki ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moniaaaaaaa Re: Jaki jest skuteczny lek na grzybice ? IP: *.duna.pl / 83.151.32.* 20.03.05, 22:07 hej!ja tez mam grzybice ukladu pokarmowego i czekam na odpowiedz:czym raz na zawsze wytepic to cholerstwo!Ja stosuje diete przeciwgrzybicza(bardzo drankonska) oraz srodki homeopatyczne-pomaga, ale.....przede mna jeszcze dluga droga:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: Jaki jest skuteczny lek na grzybice ? IP: *.ss.shawcable.net 20.03.05, 22:54 Oprocz drakonskiej diety nalezy tez brac nystatyne w tabletkach. I mnostwo probiotykow: moze sa w Polsce jakies jogurty (bez cukru i owocow) z zywa mieszanka roznych bakterii. Ponoc sa tez jakies srodki medycyny alternatywnej na to i tez dzialaja. Za bardzo sie na tym nie znam, ale przypominam sobie, ze ktos chwalil wyciag z pestek grepfruta, olej z origano. Pewnie sa i inne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eve Re: Jaki jest skuteczny lek na grzybice ? IP: *.eranet.pl 21.03.05, 20:47 A na grzybicę pochwy co należy zastosować?Pytam bo już 3 razy leczyłam i nadal się odnawia...Fakt,że często się myję i chodzę na basen+do sauny,ale jak mam zapobiegać i leczyć,żeby mieć spokój...? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janka Re: Jaki jest skuteczny lek na grzybice ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 15:45 a jakie sa objawy grzybicy przewodu pokarmowego? Ostatnio mam silny apetyt na słodycze. Koleżanka mnie nastarszyła,z eto właśnie jest jeden z objawów. A inne? Pozdrawiam i dziękuję za odpowiedx. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Teresa Candida Albicans IP: *.net-serwis.pl 21.03.05, 19:03 tu znajdziesz objawy i wszelkie wiadomosci: naturemed.w.interia.pl/candida-pl1.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonia Re: Jaki jest skuteczny lek na grzybice ? IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 21.03.05, 21:08 poszukaj w wyszukiwarce info na temat olejku pichtowego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mj Re: Jaki jest skuteczny lek na grzybice ? IP: *.chello.pl 10.04.05, 14:11 no to ja tu blysne swoja wiedza z zakresu srodkow naturalnych;) grzybobojczo dzialaja: - wyciag z pestek grejpfruta(np citrosept) - srebro koloidalne - sok z aloesu - herbatka z nagietka - oregano - ziola szwedzkie polecam: www.abteam.com/friends/drozdze.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola25 Re: Jaki jest skuteczny lek na grzybice ? IP: *.pl / *.leczna.enterpol.pl 10.04.05, 19:39 Spróbuj preparatu PARAPROTEX TM! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gabi Re: Jaki jest skuteczny lek na grzybice ? IP: *.chello.pl 12.04.05, 10:09 Ponoć najlepszy jest TERBISIL. Mój mąż dostał na to samo schorzenie co ty. Działa na wszystkie grzybice. Dwa tygodnie po 1 tabletce i kłopot z głowy. Wypróbuj, polecam. Lek jest dość drogi, kosztuje ok. 50zł i tylko na receptę. Odpowiedz Link Zgłoś
airbus340 Re: Jaki jest skuteczny lek na grzybice ? 12.04.05, 17:55 Na grzybice ukł. pokarmowego... ja polecam ENTEROL -szczegolnie przy grzybicy jelit. Jest dostepny bez recepty,to tzw.probiotyk, wiec raczej jako wspomagajacy lek do np. flukonazolu. Do tego także polecam citrosept. Enterol w kaspułkach kosztuje ok.15 zł za 1op. Odpowiedz Link Zgłoś
artur737 Re: Jaki jest skuteczny lek na grzybice ? 12.04.05, 18:09 www.journals.uchicago.edu/CID/journal/issues/v38n2/32301/32301.html Odpowiedz Link Zgłoś