Dodaj do ulubionych

Jaki jest skuteczny lek na grzybice ?

IP: *.acn.waw.pl 19.03.05, 12:48
Taki zeby zrobil raz na zawsze z tym porzadek.
Dziekuje za pomoc
Obserwuj wątek
    • Gość: goska Re: Jaki jest skuteczny lek na grzybice ? IP: 80.51.255.* 19.03.05, 15:53
      moze to
      www.vitasklep.pl/product_info.php/products_id/209?osCsid=38b2c80e932bed30ed56d4d138e3adbd

• Gość: 01 Re: Jaki jest skuteczny lek na grzybice ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.05, 16:01
      grzybicę czego?
      • Gość: zdrowie Re: Jaki jest skuteczny lek na grzybice ? IP: *.acn.waw.pl 19.03.05, 18:54
        Ukladu pokarmowego
        • Gość: asia Re: Jaki jest skuteczny lek na grzybice ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 08:25
          A jakie badanie pozwala wykryć grzybicę w przewodzie pokarmowym???
          • Gość: zdrowie Re: Jaki jest skuteczny lek na grzybice ? IP: *.acn.waw.pl 20.03.05, 18:58
            ktos tu pisal ze gastroskopia u niego wykazala.
            To czy ktos moze powiedziec o antybiotykach na grzyby ? threlac jakos sie to
            nazywalo,ale nie pamietam dokladnie jak
            • Gość: Maja Re: Jaki jest skuteczny lek na grzybice ? IP: *.chello.pl 20.03.05, 19:18
              Czy chodzi Ci o Trilac? To należy brać razem z antybiotykiem, żeby nie dopuścić
              do grzybicy. Jeśli grzybica już wystąpi, jest dużo różnych leków. Gdyby było to
              możliwe, dobrze by sprawdzić, na jakie środki jest wrażliwy dany szczep grzyba.
              • Gość: zdrowie Re: Jaki jest skuteczny lek na grzybice ? IP: *.acn.waw.pl 20.03.05, 21:27
                A mozesz powiedziec jakie sa to leki ?
                • Gość: moniaaaaaaa Re: Jaki jest skuteczny lek na grzybice ? IP: *.duna.pl / 83.151.32.* 20.03.05, 22:07
                  hej!ja tez mam grzybice ukladu pokarmowego i czekam na odpowiedz:czym raz na
                  zawsze wytepic to cholerstwo!Ja stosuje diete przeciwgrzybicza(bardzo
                  drankonska) oraz srodki homeopatyczne-pomaga, ale.....przede mna jeszcze dluga
                  droga:-)
                  • Gość: Artur Re: Jaki jest skuteczny lek na grzybice ? IP: *.ss.shawcable.net 20.03.05, 22:54
                    Oprocz drakonskiej diety nalezy tez brac nystatyne w tabletkach.
                    I mnostwo probiotykow: moze sa w Polsce jakies jogurty (bez cukru i owocow) z zywa mieszanka roznych bakterii.

Ponoc sa tez jakies srodki medycyny alternatywnej na to i tez dzialaja. Za bardzo sie na tym nie znam, ale przypominam sobie, ze ktos chwalil wyciag z pestek grepfruta, olej z origano. Pewnie sa i inne.
                    • Gość: eve Re: Jaki jest skuteczny lek na grzybice ? IP: *.eranet.pl 21.03.05, 20:47
                      A na grzybicę pochwy co należy zastosować?Pytam bo już 3 razy leczyłam i nadal
                      się odnawia...Fakt,że często się myję i chodzę na basen+do sauny,ale jak mam
                      zapobiegać i leczyć,żeby mieć spokój...?
                      pozdrawiam
                  • Gość: janka Re: Jaki jest skuteczny lek na grzybice ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 15:45
                    a jakie sa objawy grzybicy przewodu pokarmowego?
                    Ostatnio mam silny apetyt na słodycze. Koleżanka mnie nastarszyła,z eto właśnie
                    jest jeden z objawów. A inne?
                    Pozdrawiam i dziękuję za odpowiedx.
                    • Gość: Teresa Candida Albicans IP: *.net-serwis.pl 21.03.05, 19:03
                      tu znajdziesz objawy i wszelkie wiadomosci:
                      naturemed.w.interia.pl/candida-pl1.htm
    • Gość: bonia Re: Jaki jest skuteczny lek na grzybice ? IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 21.03.05, 21:08
      poszukaj w wyszukiwarce info na temat olejku pichtowego.
      • Gość: mj Re: Jaki jest skuteczny lek na grzybice ? IP: *.chello.pl 10.04.05, 14:11
        no to ja tu blysne swoja wiedza z zakresu srodkow naturalnych;)

grzybobojczo dzialaja:
        - wyciag z pestek grejpfruta(np citrosept)
        - srebro koloidalne
        - sok z aloesu
        - herbatka z nagietka
        - oregano
        - ziola szwedzkie

polecam: www.abteam.com/friends/drozdze.htm
    • Gość: ola25 Re: Jaki jest skuteczny lek na grzybice ? IP: *.pl / *.leczna.enterpol.pl 10.04.05, 19:39
      Spróbuj preparatu PARAPROTEX TM!
    • Gość: gabi Re: Jaki jest skuteczny lek na grzybice ? IP: *.chello.pl 12.04.05, 10:09
      Ponoć najlepszy jest TERBISIL. Mój mąż dostał na to samo schorzenie co ty.
      Działa na wszystkie grzybice. Dwa tygodnie po 1 tabletce i kłopot z głowy.
      Wypróbuj, polecam. Lek jest dość drogi, kosztuje ok. 50zł i tylko na receptę.
      • airbus340 Re: Jaki jest skuteczny lek na grzybice ? 12.04.05, 17:55
        Na grzybice ukł. pokarmowego... ja polecam ENTEROL -szczegolnie przy grzybicy
        jelit. Jest dostepny bez recepty,to tzw.probiotyk, wiec raczej jako
        wspomagajacy lek do np. flukonazolu. Do tego także polecam citrosept. Enterol w
        kaspułkach kosztuje ok.15 zł za 1op.
    • artur737 Re: Jaki jest skuteczny lek na grzybice ? 12.04.05, 18:09
      www.journals.uchicago.edu/CID/journal/issues/v38n2/32301/32301.html
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka