Gość: ja IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 29.03.05, 10:12 Czesc Czy ktoś z was używał tego środka?? Czy są jakies przeciwskazania (czy szkodzi na wątrobę itp) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Puma Re: L-Karnityna IP: *.m / *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.05, 16:58 L- karnityna jest srodkiem atestowanym, jest dośc dlugo na naszym rynku wiec raczej bez skutkow ubocznych, oczywiście należy ja stosowąc jak zaleca producent, nie przesadzać! Ale ogólnie sama L-karnityna bez dodatkowych ćwiczeń fizycznych...mierne rezultaty. Polecam duzo ruchu! Spalenie tkanki tłuszczowej rozpocznie sie w momencie połączenia trzech rzeczy: ruchu,diety, i dodatkowych suplementów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: L-Karnityna IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 29.03.05, 17:13 wielkie dzięki. Mam problemy z wątrobą i obawiam sie czy to nie bedzie miało negatywnego wpływy na nią, no ale nic nie zaszkodzi sie zapytac lekarza Jeszcze raz dzięki i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
nefretete8 Re: L-Karnityna 29.03.05, 18:33 www.rozanski.henryk.gower.pl/carnitine.htm Odpowiedz Link Zgłoś