Gość: gośka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 09:23 kilka dni temu użyłam maszynki do golenia nóg i teraz mam takie czerwone kropki na udach najgorsze że mam iść do gina w jaki sposób pozbyć się tego świństwa szybko trochę mnie to piecze pomocy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gośka Re: pomocy kropki na nogach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 12:00 nikt mi nie pomoże? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maszynka Re: pomocy kropki na nogach IP: 217.11.141.* 19.04.05, 12:33 co pierwszy raz w zycu uzylas maszynki do golenia? ginio bedzie ogladal co innego niz nogi prawda? na drugi raz smaruj sie po goleniu jakims balsammem i uzywaj naprawde ostrej maszynki po dobrym namydleniu/napiankowaniu nog Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośka Re: pomocy kropki na nogach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 12:50 tak pierwszy raz zawsze używałam depilatora maszynką miało być szybko i bez bólu maszynka była ostra posmarowałam po balsamem goliłam po namydleniu tak jak widzisz wszystko jak trzeba no ale niestety a to że gin ogląda co innego to bez Ciebie wiem mnie chodzi o to jak szybko to wyleczyć Odpowiedz Link Zgłoś