Gość: googliczka IP: *.g / *.g-net.pl 28.04.05, 17:13 Bardzo czesto mam takie uczucie, jakby serce bilo mi w brzuchu. Czasem to nawet widac, jak on rytmicznie podskakuje. Moja mama mowi, ze to pewnie jakas zyla tak pulsuje. Co to moze byc? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
snajper55 Re: serce w brzuchu? 28.04.05, 17:21 Gość portalu: googliczka napisał(a): > Bardzo czesto mam takie uczucie, jakby serce bilo mi w brzuchu. Czasem to > nawet widac, jak on rytmicznie podskakuje. Moja mama mowi, ze to pewnie jakas > zyla tak pulsuje. > Co to moze byc? Widocznie serce zamieniło się miejscem z żołądkiem. S. Odpowiedz Link Zgłoś
amistan Re: serce w brzuchu? 28.04.05, 17:22 Serduszko leży na przeponie, która oddziela brzuch od klatki piersiowej, możesz więc czasem czuć jego tętnienie w brzuszku, a jeśli jesteś szczupła to nawet da się to zobaczyć. Jest też szansa że czujesz tętnienie aorty... ale to raczej mało prawdopodobne, zwłaszcza w Twoim wieku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doktor nad doktory Re: serce w brzuchu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 17:28 Aorta brzuszna - to ona tak pulsuje. Jezeli Cie to niepokoi to zapytaj znajomego lekarza o to i popros zeby posłuchal tego sluchawka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: googliczka Re: serce w brzuchu? IP: *.g / *.g-net.pl 28.04.05, 17:37 Dzieki za odpowiedzi :) Uspokoiliscie mnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś