Dodaj do ulubionych

PiS i wszystko jasne, cd.

29.01.13, 17:42
Teraz w mediach bryluje wątpliwej inteligencji niejaka Pawłowicz, cóż jak już pisałem nie raz, jaka partia tacy "intligenci" jak mawia główny "intligent" Kaczyński.
Ale skąd ją wzieli, tego nie dojdziemy, po prostu takie talenty się objawiają co jakiś czas samoistnie.
Gdyby ją nazwać burakiem, to byłoby nie w porządku w stosunku do tego warzywa.

Zaczynam rozumieć na jakich zasadach objawił się kandydat na premiera i prezydenta Gliński.
Ta partia powinna zmienić nazwę na FoN, czyli Freak of Nature.

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,13314427,Usuna_Pawlowicz_z_uczelni__Rektor__Pismo_w_tej_sprawie.html?lokale=gdynia#BoxWiadTxt
Obserwuj wątek
    • kecawa Zamiast gospodarki tematy zastępcze ? 29.01.13, 17:47
      wolisz ekscytować się wypowiedziami o sodomitach niż zająć się gospodarką ?
      • zapijaczony_ryj Re: Zamiast gospodarki tematy zastępcze ? 29.01.13, 17:54
        kecawa napisał:

> wolisz ekscytować się wypowiedziami o sodomitach niż zająć się gospodarką ?

gospodarką to mógł się NI zajmować jak miał maximum wadzy ,podległego sobie prezydenta brata i czteroletnia kadencję!
        Wtedy nie dał rade, wytrzymał dwa lata, to o co mu teraz chodzi?
        Jak wygra wybory to tym razem da...z rzadem mniejszościowym, bo nikt z Idiotą nie wejdzie w koalicję?
        To niech się psychol dalej bawi w rzeczywistości równoległej z Glińskim tak jak się bawił z tzw Zespołem Pracy Państwej!!!
      • czan-dra Re: Zamiast gospodarki tematy zastępcze ? 29.01.13, 17:58
        Pozwolisz, że przypomnę,toto jest posłem na sejm a nie przekupą w maglu, i ten stwór powinien min zajmować się gospodarką a nie obrzucaniem ludzi błotem.
        Cóż, PiS i wszystko jasne....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka