Dodaj do ulubionych

medycyna chinska Tianshi

IP: *.chello.pl 01.05.05, 18:58
Czy ktoś zna preparaty tianshi i co o nich sądzicie
Obserwuj wątek
    • Gość: internista Re: medycyna chinska Tianshi IP: *.chello.pl 01.05.05, 19:34
      Najstarsza medycyna na swiecie osiągniecia ma niewiwrygodne ale w Polsce jest
      mało preparatów chinskich a jak już są to trudno dostepne . Jestem lek.med. ale
      chinską medycyne ludową popieram i podziwiam
      • Gość: ginekolog Re: medycyna chinska Tianshi IP: *.acn.waw.pl 01.05.05, 20:43
        To jest najstarsza medycyna na swiecie, Osiągniecia ma wprost niewiwrygodne.
        Jednak w Polsce jest mało preparatów chinskich a jak już są to trudno dostepne.
        Jestem lek.med. ale chinską medycyne ludową popieram i podziwiam a
        wszczególności podziwiam Tianshi. Stosuję ją w swojej praktyce leczniczej.
      • Gość: do artura Re: medycyna chinska Tianshi IP: *.chello.pl 01.05.05, 23:15
        W jakim mlm jestes??? dr Nona, vision moze w jakiejs innej napisz szukam dobrej
        firmy może wejde
    • Gość: soczek n. Re: medycyna chinska Tianshi IP: *.chello.pl 01.05.05, 21:32
      ciekawy temat med.chinska jest sama w sobie bardzo ciekawa
    • tianshipl Re: medycyna chinska Tianshi 01.05.05, 22:15
      najlepsza medycyna jak istnieje
    • Gość: Artur Re: medycyna chinska Tianshi IP: *.ss.shawcable.net 01.05.05, 22:25
      Ktos tu sobie napedza biznes czy co?

Tylko patrzec jak pojawi sie post z propozycja zakupu.
    • Gość: tianshi Re: medycyna chinska Tianshi IP: *.chello.pl 01.05.05, 22:27
      niemartw sie nic tu sie nie sprzedaje ale i tak ci zal chłopku
      • Gość: Artur Re: medycyna chinska Tianshi IP: *.ss.shawcable.net 01.05.05, 22:28
        Wyglada, ze wszystki te posty powyzej to z jednego IP stad moje zastrzezenia.

Chlopkiem nie jestem, ale ty jestes domokrazca.
        • Gość: tianshi Re: medycyna chinska Tianshi IP: *.chello.pl 01.05.05, 22:30
          a niby co sprzedaje ciołku, zainteresowanie, opinie??? pomysl zanim cos
          napiszesz ale pewnie nieumiesz
          • Gość: Artur Re: medycyna chinska Tianshi IP: *.ss.shawcable.net 01.05.05, 22:48
            wlasnie dlatego, ze nie jestem ciolkiem zwrocilem uwage na to, ze jedna osoba pod roznymi nickami usiluje sprzedac 'zainteresowanie' produktem.
            • Gość: tianshi Re: medycyna chinska Tianshi IP: *.chello.pl 01.05.05, 22:52
              tianshi to miasto w chinach gratuluje inteligencji moze i chciałbym sprzedac
              miasto ale to raczej trudna sprawa ha ha ha
              • Gość: Artur Re: medycyna chinska Tianshi IP: *.ss.shawcable.net 01.05.05, 23:16
                Nie lapiesz szybko, wiec wytlumacze ci to powoli.

Za kazdym razem masz ten sam IP *.chello.pl

Raz sie zalogowales jako tianshi co ukrywa IP ale pozniej sie zapomniales i bez logowania napisales tianshi.

Czyli jestes sprzedawca i sprzedajesz produkty medycyny chinskiej tyle, ze jeszcze nie zdazyles tego zaproponowac, bo ci przerwalem.
                • Gość: bład Re: medycyna chinska Tianshi IP: *.chello.pl 01.05.05, 23:19
                  nie jestem sprzedawcą ale duzo dobrego slyszałem o tianshi szukam opini,
                  potwierdzenia, ale moze tez innej firmy która ma dobre produkty dotarło
                  • Gość: Artur Re: medycyna chinska Tianshi IP: *.ss.shawcable.net 01.05.05, 23:53
                    I po to by zebrac te opinie to postujesz te wymyslone pochwaly chinskiej medycyny pod roznymi nickami?

To sie nie trzyma kupy i juz wszyscy o tym wiedza.
                    • Gość: tianshi Re: medycyna chinska Tianshi IP: *.chello.pl 01.05.05, 23:55
                      polec mi jakąs inną firme byle były dobre preparaty mam grupe ludzi i czegoś
                      szukamy
        • agulha Re: medycyna chinska Tianshi 02.05.05, 03:01
          Oczywiście, że te wszystkie posty od jednej osoby. Znaki rozpoznawcze: IP
          chello.pl, zachwyt nad tianshi, nieznajomość zasad gramatyki (szczególnie:
          pisowni "nie" z czasownikami). Patrz również: forum Praca. Jak będzie mi się
          chciało, poszukam gościa po innych forach też. Ale ubaw.
    • Gość: tianshi Re: medycyna chinska Tianshi IP: *.chello.pl 01.05.05, 23:23
      masz jakąs ciekawą propozycje?
      • Gość: Artur Re: medycyna chinska Tianshi IP: *.ss.shawcable.net 01.05.05, 23:56
        Zebys tez swoje zapedy sprzedawcze zabral gdzies indziej.
    • Gość: tienshi Re: medycyna chinska Tianshi IP: *.chello.pl 02.05.05, 00:01
      chcesz nie chcesz twoja sprawa, mam duza grupe ludzi doswiadczonych w mlm
      szuksamy jakies niezłej firmy, myslimy o tianhi, ale nie koniecznie jest wiele
      firm a chcemy znalezc taką gdzie i są pieniadze i dobry produkt .ale to twoja
      sprawa pewnie i tak cos znajdziemy czy z twoją pomocą czy bez. pozdrawiam
      • snajper55 Re: medycyna chinska Tianshi 02.05.05, 13:25
        Gość portalu: tienshi napisał(a):

> chcesz nie chcesz twoja sprawa, mam duza grupe ludzi doswiadczonych w mlm
        > szuksamy jakies niezłej firmy

Polecam HP.

S.
    • Gość: tianshi Re: medycyna chinska Tianshi IP: *.chello.pl 02.05.05, 01:26
      artur a co sądzisz o visionie róznie mówią??
    • Gość: wqiktor Re: medycyna chinska Tianshi IP: *.chello.pl 02.05.05, 02:02
      Preparaty są bardzo dobre ale medycyna chinska to encyklopedia wiadomosci
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka