Dodaj do ulubionych

Próbowałam namówić chłopaka do stosowania preze...

IP: *.77.classcom.pl 22.05.05, 21:59
nie mam jakichś ogromnych doświadczeń w tej materii, ale w moim przypadku
seks z prezerwatywą zawsze był porażką. Długo głowiliśmy się z moim partnerem
dlaczego nigdy nie mogę osiągnąć orgazmu, aż pozbyliśmy się prezerwatywy;
odczucia fizyczne są zupełnie inne!
Obserwuj wątek
    • Gość: anuszka Kalendarzyk - nieaktualne od 50 lat !!! IP: *.ha3.agh.edu.pl 30.05.05, 07:44
      Teraz uzywa sie metody objawowo-termicznej. Zadni instruktorzy naturalnego
      planowania rodziny nie ucza kalendarzyka!!! Toz to archeologia!!! Forum i linki
      o metodach naturalnych: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=14906
      • snajper55 Re: Kalendarzyk - nieaktualne od 50 lat !!! 31.05.05, 17:15
        Gość portalu: anuszka napisał(a):

> Teraz uzywa sie metody objawowo-termicznej. Zadni instruktorzy naturalnego
        > planowania rodziny nie ucza kalendarzyka!! Toz to archeologia!!! Forum i linki
        > o metodach naturalnych: <a href="forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?

Metody objawowo-termicznej prawie nikt nie stosuje. Najpopularniejszą metodą
        jest stosunek przerywany.

Metoda antykoncepcji Częstość stosowania w [%]
        Stosunek przerywany 16-70
        Prezerwatywa 24
        Kalendarzyk małżeński 15
        Tabletki doustne 8
        Środki chemiczne 4
        Wkładka wewnątrzmaciczna 3
        Metoda termiczna 2
        Metoda Billingsów 1
        antykoncepcja2000.republika.pl/ciekawe.htm#Pearl

S.
        • osieuek Re: Kalendarzyk - nieaktualne od 50 lat !!! 01.06.05, 20:32
          snajper55 napisał:

> > Teraz uzywa sie metody objawowo-termicznej. Zadni instruktorzy naturalnego
          > > planowania rodziny nie ucza kalendarzyka!! Toz to archeologia!!!

> Metody objawowo-termicznej prawie nikt nie stosuje. Najpopularniejszą metodą
          > jest stosunek przerywany.

A co ma piernik do wiatraka??
          • snajper55 Re: Kalendarzyk - nieaktualne od 50 lat !!! 02.06.05, 00:50
            osieuek napisała:

> A co ma piernik do wiatraka??

anuszka napisała:
            Teraz uzywa sie metody objawowo-termicznej.

snajper55 napisał:
            Metody objawowo-termicznej prawie nikt nie stosuje.

Już rozumiesz ?

S.
    • Gość: alo Re: Próbowałam namówić chłopaka do stosowania pre IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 08:11
      "nie zmniejsza wrażliwości na bodźce w sensie fizycznym"
      "dzięki prezerwatywie pobudliwy partner może kochać się dłużej"
      Troche glupio zaprzeczac samej sobie, zwlaszcza w tak krotkim artykule.
    • rafal_koko Re: Próbowałam namówić chłopaka do stosowania pre 31.05.05, 15:39
      "Prezerwatywa to cieniutka warstwa gumy, która raczej nie zmniejsza wrażliwości
      na bodźce w sensie fizycznym"

Problem z tym "raczej" pani doktor. Chyba sam wiem co czuję. Kobieta też może
      być niezadowolona. Poza tym niektóre (na pewno Unimil) pękają zatrważająco. Nie
      dalej jak ok. miesiąc temu dwukrotnie musieliśmy z żoną posiłkować się
      Postinorem, bo guma zawodziła okropnie.
      • taraj Re: Próbowałam namówić chłopaka do stosowania pre 01.06.05, 23:14
        rafal_koko napisał:

> dalej jak ok. miesiąc temu dwukrotnie musieliśmy z żoną posiłkować się
        > Postinorem, bo guma zawodziła okropnie.

A glosno zawodzila, czy tylko tak sobie troche jęczała? ;-)
    • taraj Kobieto, czy ty wiesz o czym mowisz? Guma - bueh! 01.06.05, 23:13
      Szanowna Pani Dochtur,

Uprawiala Pani kiedykolwiek seks majac zalozona na swojego Wacka prezerwatywe?
      Nie? To co Pani wygaduje za glupoty?
      Czlonek w prezerwatywie dosc szybko staje sie suchy i bedac w kobiecie czuje
      sie jedynie cieplo i jakies tam bodzce dotykowe, nie ma natomiast sladu tego
      wspanialego ocierania sie o wilgotne scianki jej pochwy.
      Seks w gumie jest dobry co najwyzej dla napalonych samczykow chcacych
      przeleciec w kilkanascie sekund na stojaka jakas panne w dyskotece, do
      dluzszego kochania sie prezerwatywa nie nadaje sie kompletnie!
    • plathess Re: Próbowałam namówić chłopaka do stosowania pre 10.06.05, 15:36
      Niejaka Żeromska pisze o prezerwatywie jak cienkiej gumie ktora nie powinna
      umnijeszac doznań - zaraz wiadomo że pisze to dziura. Równie dobrze facet mógłby
      pieprzyć jak jest przyjemnie gdy ma miesiączkę - jest rzeczywiście zorientowany
      w temacie!
      • snajper55 Re: Próbowałam namówić chłopaka do stosowania pre 11.06.05, 00:06
        plathess napisał:

> Niejaka Żeromska pisze o prezerwatywie jak cienkiej gumie ktora nie powinna
        > umnijeszac doznań - zaraz wiadomo że pisze to dziura. Równie dobrze facet mógł
        > by pieprzyć jak jest przyjemnie gdy ma miesiączkę - jest rzeczywiście zoriento
        > wany w temacie!

Jak widzę jeszcze tego nie wiesz, ale seks to jest sprawa dwóch osób, a nie
        jednej, tak jak miesiączka czy onanizm.

S.
        • artur737 Re: Próbowałam namówić chłopaka do stosowania pre 11.06.05, 06:06
          > Niejaka Żeromska pisze o prezerwatywie jak cienkiej gumie ktora nie powinna
          > umnijeszac doznań

Co za bzdury ta niejaka Zeromska pisze. Proponuje zmienic lekture.
          • snajper55 Re: Próbowałam namówić chłopaka do stosowania pre 11.06.05, 11:38
            artur737 napisał:

> Co za bzdury ta niejaka Zeromska pisze. Proponuje zmienic lekture.

Na przykład na Żeromskiego.

S.
      • golding33 Re: Próbowałam namówić chłopaka do stosowania pre 20.08.05, 19:07
        CIEKAWE BO JA JUZ NIEJEDNEGO FACETA GINEKOLOGA OPOWIADAJACEGO O TYM CO CZUJE
        JAK MAM OKRES WIDZIALAM I SLYSZALAM...
      • starlette Re: Próbowałam namówić chłopaka do stosowania pre 20.08.05, 21:33
        Jasne, o antykoncepcję niech się martwią kobiety, ważne żeby było przyjemnie!
    • artur737 Re: Próbowałam namówić chłopaka do stosowania pre 31.10.05, 14:35
      Od razu widac, ze to napisala baba. Prezerwatywa dosc dramatycznie zmniejsza doznania seksualne.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka